Dzisiaj sprzedałem, bo nie chce już czekać, a potrzebowałem kasy także sprzedając 2000 akcji po 4 grosze zaraz po tej transakcji ktoś kupił 10 000 akcji po 5 groszy:) heh Ciekawy przypadek:)
halo halo . ale cisza. kazdy przyczajony w krzakach na sprzedazy:) hihi. ja rowniez na 0,1 ale jak to osiagnie ten poziom to przestawie o 10 gr wyzej :), czuje ze moze byc wysoko.
pięknie was tu dzisiaj ubrali na tzw. roszade;)
frajerzy zawsze się znajdą, dziś po arkuszu zleceń widać że 5 od 13:34.
wcześnej grubas podstawił ponad 300tyś gdy się leszcze uzbierali cofnął na koniec kolejki i sypanko, stare zagrania na wby dalej na topie.
bono miał racje koło roku temu że zarząd w kulki leci i że spadnie na 3gr i miał racje, przy 3gr może warto się skusić
Dnia 2013-06-05 o godz. 18:46 ~frajer napisał(a):
> pięknie was tu dzisiaj ubrali na tzw. roszade;)
frajerzy
> zawsze się znajdą, dziś po arkuszu zleceń widać że 5 od
> 13:34.
wcześnej grubas podstawił ponad 300tyś gdy się
> leszcze uzbierali cofnął na koniec kolejki i sypanko, stare
> zagrania na wby dalej na topie.
bono miał racje koło roku
> temu że zarząd w kulki leci i że spadnie na 3gr i miał
> racje, przy 3gr może warto się skusić
to gdzies byl jak bylo po 3 potem po 4grosze?????? heh:)
radze ci sciagac wszystko do 10 groszy haha:) .zapisz ten post i wroc za miesiac to sie przekonasz co tu sie bedzie dzialo. ale jak uwazasz ze to bankrut to zagraj na tzw "odbicie zdechlego kota" moze grosz zarobisz :)
Newconnect to straszne ryzyko,mało osób tu zarabia.Wbay to społka ktora w teorii moze podejsc do 0,30 gr za akcje ale ja na to nie licze w najblizszym czasie.Newconnect nie jest odpowiedni nie tylko dla leszczy.