To miasto fajne i ma swoją niepowtarzalną "atrakcję" . Można się wykąpać nie wysiadając z samochodu na trasie toruńskiej w dni deszczowe . :/ Tylko czujnym trzeba być bo to nagła nieoczekiwana "przyjemność" .
hahaha wiem wiem Krzychu slyszałem cośo tym i pokazywali w TV:))))) ładnie Ci poszedł ten Relpol:) Krzychu orientujesz sie byc może jak jest z pracą i płacą dla kierowców w WAWIE? myslisz ze idzie jezdzac samochodem np. dostawczym wycisnac 2500zł na łapke? możesz tak nawet w przybliżeniu podac jak możesz strzelając
Pojęcia nie mam jak jest z pracą dla kierowców . Nie interesowałem się tym bo nie mam prawa jazdy żadnej kategorii . Sądzę że tyle jest do wyciśnięcia choć jest kryzys i nikt nie chce płacić więcej niż musi . Relpol zjechał nieco ale pod koniec się odbudował . Permedia jest za to stabilną spółką po takich spadkach na gpw nie spadła przez ten tydzień ani razu :)))
Ty Krzychu nie masz prawka?? nie wiarygodne:))w sumie to w Wawie nie jest Ci nie zbędne skoro za 100zł można kupić miesieczny bilet na Metro i Bus:) także wychodzi taniej niż eskploatacja własnego samochodu:)) ja oczekuje teraz korekty wezwania w okolicy 12zł:))) powodzonka na tym Relpolu, chociaż uważam ze ze sprzedażą PMD sie zbyt pospieszyłes:) kto miał racje czas pokaże:)
ja sprzedałem bo biorąc pod uwagę koszty i problemy ze sprzedażą drugi raz nie chcę mieć akcji spółki która bierze udział w wezwaniu. Już raz się zrobiłem że nie sprzedałem