• w dół? Autor: ~wojtas [78.88.21.*]
    czyżby impel już teraz tylko w dół? czekam na odbicie :-)
  • Re: w dół? Autor: ~IMPEL [89.174.254.*]
    Co to dzisiaj była za wymiana ? Przy takim rynku z zielonym orgazmem impel nic nie urósł . No cóż nie chce rosnąć będzie spadać :(. Tak mówi stare giełdowe powiedzenie .
  • Re: w dół? Autor: ~wojtas [78.88.21.*]
    naprawdę nie pojmuję! nie doczekałem się. dobrze że wyzerowało na koniec dnia ale marne to pocieszenie. czekam do piątku, musi ruszyć! Pozdrawiam impelowców
  • Re: w dół? Autor: ~zibi [81.15.219.*]
    Inwestorzy mają dobrą pamięć i pamiętają wyniki za I kw, jeśli się radykalnie nie poprawią w kolejnych kwartałach to po raz pierwszy od wielu lat może nie być dywidendy. Taki stan (lekko spadkowy) może trwać do sierpnia czyli publikacji wyników za II kw, wtedy się okaże czy zadyszka wyników była chwilowa czy trwała. Na szczęcie prezes zapowiedział poprawę rentowności w kolejnych kwartałach, zobaczymy tylko jak znaczną.
  • Re: w dół? Autor: ~falubaz [78.10.48.*]
    pracowalem w tym gownie w ksiegowosci, jedna banda zlodzieji, szkoda mi tylko ludzi co tam pracują za marne grosze, a kierownictwo sobie po setki tysiecy premii udziela
  • Re: w dół? Autor: ~ben [79.185.93.*]
    tak ja wszędzie
  • Re: w dół? Autor: ~IMPEL [89.174.254.*]
    Miałeś rację "wojtas" gdybyś tylko nie wpisał tego znaku zapytania po słowie "w dół". 'Piękny zrzut' nie ma co .
  • Re: w dół? Autor: ~JAC [83.17.162.*]
    Powinni sie odbić od średniej sma 45 wykres miesięczny. Jak przebiją może być słabo.
[x]
IMPEL 0,39% 13,00 2021-03-03 13:46:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.