• 30 maj - raport 1Q /// 5 czerwiec - Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Autor: karlsmen [81.210.22.*]
    j.w
    ciekawe jest czy skup przyspieszy :)
    pozdrawiam
  • Re: 30 maj - raport 1Q /// 5 czerwiec - Walne Zgromadzenie Akcjonari Autor: ~ja [178.214.14.*]
    a po co ma przyspieszać skoro raport będzie lipny?? znowu zaliczamy 0.50 i kołeczko po raz kolejny się zamknie :)
  • Re: 30 maj - raport 1Q /// 5 czerwiec - Walne Zgromadzenie Akcjonari Autor: iryhor [83.31.205.*]
    pewnie większość już nie posiada akcji,pewnie większość uważa że po raporcie będzie 0,4,
    już niedługo zobaczymy jak zostanie przyjęty raport,a może wtedy będzie to całkiem inny kierunek ,a może ktoś już zebrał wystarczającą ilosć akcji?
    pozdrawiam
    i życzę miłego weekendu
  • Re: 30 maj - raport 1Q /// 5 czerwiec - Walne Zgromadzenie Akcjonari Autor: ~meczyn [5.134.64.*]
    zgadzam się, jeśli do środy podejdzie w okolice 0,8 to po raporcie może być różnie
    w innym przypadku mam nadzieję że nie spadnie poniżej 0,65-7
    wszyscy wiedzą że raport nie będzie najlepszy i co się dzieje? - kumulacja a papier jest
    w większości w bardzo ale to bardzo silnych rękach
    życzę miłego wieczoru przy piwku i BVB - Bayern
  • Re: 30 maj - raport 1Q /// 5 czerwiec - Walne Zgromadzenie Akcjonari Autor: ~karlsmen [95.40.121.*]
    nie dać się podpuszczać
    1) oświadczenie musieli wydać bo zobowiązuje ich prawo Luksemburga
    2) wysokość straty była podana w raporcie więc nie wiem co to za zdziwienie, że mają stratę
    3) przeczytajcie sobie ostatnie kilka raportów z obrad
    nikt nic tam nie zmieni bo mają 3/4 akcji,
    rząd prezydent mafia wszyscy tam siedzą więc nie mówcie mi że to padnie buhaha...

nie mogą zebrać akcji to już robi się panika na forum
    każdy powód jest dobry do wyleszczenia za 2 dni raport i okaże się że na chiny w 1Q nie nadążają wywozić aku. infa były podane o zwiększeniu exportu 3 krotnie
    tu jest walka o potężną kasę i o te 5 groszy w 1 czy 2 stronę są śmieszne
    teraz jak pójdziemy w górę przebijamy 1 zł więc trzeba jeszcze troche zebrać, a wielu jutro w tym zapewne pomoże!!!!!!!!!!!!
    tu będzie 3-4 zł na koniec roku zapiszcie to sobie :)
    p.s
    jutro podadzą że westa w ogóle nie istnieje ;))))

pozdrawiam
  • Re: 30 maj - raport 1Q /// 5 czerwiec - Walne Zgromadzenie Akcjonari Autor: ~12345 [81.190.167.*]
    Tej informacji nie było w poprzednim komunikacie wiec ją doprecyzowano. NIC NOWEGO obowiązek spółki do postanowień prawa Luxeburga

Wyjaśnienia dotyczące zgodności z artykułem 100 ustawy z dnia Korporacyjnej Luksemburg 10 sierpnia 1915
    Raport bieżący nr 44
    Z dnia 27.05.2013

Westa ISIC SA
    Société anonyme
    Siedziba: 65, boulevard Grand-Duchesse Charlotte,
    L-1331 Luxembourg
    RCS Luxembourg: B 150,326
    ("Spółka")

Wyjaśnienia dotyczące zgodności z artykułem 100 ustawy z dnia Korporacyjnej Luksemburg 10 sierpnia 1915

W całkowitej utraty Spółki z dnia 31 grudnia 2012 wyniosą 23,134,577.85 (EUR 22,116,208.97 jest strata na 2012 rok i EUR 1,018,368.88 jest strata z lat ubiegłych z poprzednich okresów) i przekracza pół Spółki korporacyjnego kapitału, akcjonariusze należy do obradować na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy, które odbędzie się w dniu 5 czerwca 2013 r. w sprawie kontynuacji działalności Spółki, zgodnie z art 100 w Luksemburgu Corporate ustawy z dnia 10 sierpnia 1915 roku.

Podstawa prawna: Art. 56.1 w związku z art 56.6 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych.

Podpisy osób uprawnionych do reprezentowania Spółki:

Data
    Nazwa
    Podpis
    27-05-2013
    Oksana Mazurkevych
    Oksana Mazurkevych

http://westa.com.ua/en/cms/for_investor/reports/report47.html
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?