"virus" gdzie jesteś? Chciałeś brać większe ilości po 0,07 i 0,06 :) Co tu się wyprawia :P Tylu chętnych było do kupna po 0,07 i 0,06, a teraz nikt po 0,05 nie chce brać? To jest właśnie psychologia rynku.Czy coś tej Spółce pomoże? Czy naprawdę będzie generować zyski jak zapowiada Zarząd? Czy warto sprzedać po 0,04? No chyba nie :) a jak podadzą info o inwestorze, a jak podadzą info, że podpisali umowę o współpracy z jakimś operatorem? Wtedy będzie podwójny dramat. Lepiej chyba zostawić śmiecia niż oddać w dołku i później patrzeć jak odbija gwałtownie? Jak myślicie? Czy może być gorzej? Cena jak u bankruta i tak...
heh pamiętam Cię as przy 30gr. miało być tak pięknie,
ale sam się zastanawiałem nad wejściem przed raportem, a stara zasada mówi KUPUJ po walnym lub raportach i wytrzymałem..............
Pytanie brzmi (fachowcy i proxy) czy ktoś to przejmie i zacznie tym normalnie po ludzku zarządzać...........z takimi długami wątpliwe........ale kiedyś to musi urosnąć (2014) i dlatego jeszcze można poczekać z kapustą.....i jeszcze ten prywatny (fund), może jednak coś skubnąć w czerwcu..............heh i tak żle i tak h..jowo
tak nova gr. , gdyby nie Oni nawet bym nie spojrzał na tą spółkę, coś mnie w nich intryguje, myślę że weszli na kilka lat i uważam że mają głowy nie od parady.............
To fakt! Ich dotychczasowe inwestycje np. 4FUNMEDIA czy Arteria całkiem nieźle sobie radzą. No i jak czytałem kryteria wyboru spółek do portfela to raczej restrykcyjne są. Tylko ten Zarząd z Prezesem na czele :/ To jest dramat. Żeby ktoś Ich kupił albo przejął stery... Kurs spadł pewnie pod te wyniki i ogólnie zmianę profilu działalności. Teraz wszystko od nowa - taka prawda.
Nie łudź się, ta spółka jest do pogrzebania. Najpewniej prezio pracuje nad nowym gniotem który będzie wprowadzał na NC próbując szarpnąć kasy. Oczywiście teraz to już będzie pod głównym akcjonariatem jakiegoś cypryjskiego offshora, aby nikt nie skojarzył nazwisk. Mówisz o funduszu Nova ? Prześledź ich inwestycje, kto tym steruje/sterował w jakie spółki inwestowali i kto tymi spółkami zarządzał, prześledź członków RN, a wtedy zobaczysz szerszy obraz taplaniny tych samych ludzi.
Nie łudzę się ;) wszystko mi jedno już. Sram na ten papier. Natomiast gdyby mieli pogrzebać gniota to przed tym byłaby podbitka, a tej brak... Zawsze przed upadłością jest ostra podbitka. Możesz mi przybliżyć te powiązania i inwestycje NG? Będę serio wdzięczny bo nie chce mi się grzebać ;) Pleaseeeee:)