IMagis to finasowe zabezpieczenie dla PCG ,mozna sobie wyobrazic dalszy scenariusz wydarzen,a mianowicie : mocne spowolnienie (recesja mowiac wprost bez owijaniaw bawelne) wpedzi pcguard w powazne klopoty na ich rynku IT ,to zmusi pcguard do sprzedazy IMAGIS ,co mimo to nie zmieni pozycji PCG jako nieatrakcyjnego waloru ze wzgledu na slabe perpektywy.
Mozecie sobie wyopbrazic jaka cena bedzie pcg wowoczas.
Pozbcyie sie pcg w momencie debiutu IMAGIS na NC to najlepsze rzooiwiazanie dla tych co tzrymaja papier do dzis.
Fantazjuj dalej. Na przykład co będzie z KGHM jak skończy się ruda miedzi,co będzie z kopalniami jak skończą się pokłady węgla i co najważniejsze co będzie z twoimi dłońmi jak PCG jeszcze spadnie. Same odciski od marszczenia freda :(
to nie jest Janina, dziewczyny nie są tak tępe jak Jan, to zwykły chłopak który uczy sie dopiero poprawnie pisać, ciekawy jestem czy Jan posiada choć kilka akcji naszego PCG ?
żartujesz ?
Jan tylko ostrzega przed zagrożeniem zwanym PCG. Chociaż.....jak kurs rośnie jego aktywność spada. Hmm....Może trzeba jakoś nazwać tą zależność ? Tak !!!!!!!
Odkryłem nowy oscylator !!! Na cześć Jana nazwijmy go oscylatorem Johnsona. Po "amerykańsku" brzmi lepiej nie sądzicie ?
cos ty taki aktywny sie zrobil ? Zartami na moj temat nie stłumisz strachu ,a tym bardziej nie osmielisz leszcza do kupowania .
Ciekawe,ze dyskusja toczy sie ad personam omijajac szerokim lukiem meritum .
Jesli mialbys klase matolku to nie naigrywalbys sie z forowioczow tylko zlecewazylbys moje posty milczeniem .
W koncu zdecyduj sie ,czy zalezy ci na kasie czy ,zeby miec racje ?
A jesli wybrales to drugie to nawet jesli ja masz to mizerna satysfakcja wsrod anonimow.
Chcesz byc liderem i nadawac ton ? Forum to zly wybor,albo jestes zyciowym frustratem albo zwyklym tchorzem.
Jan strasznie się denerwuje , gdy się mówi o nim , a nie do niego.
To jest świetny sposób na ignorowanie takich TROLI jak on.
Proponuję , nie odpisujcie na jego zaczepki, piszcie o jego zaczepkach do innych.
Trudno przecież komentować te idiotyzmy , które wypisuje na forum. Trzeba natomiast na nie reagować, aby głupota i kłamstwo przypadkiem nie zwyciężyły.