Zapraszam na MTC
Sygnał kupna na BOS, CCI, RSI, STS , MADC bliski wygenerowania a najważniejsze ,że AD pokazuje niezmiennie akumulację akcji.
Jakieś pytania...:)?
Dnia 2013-05-22 o godz. 16:40 ~analiza napisał(a):
> Zapraszam na MTC
Sygnał kupna na BOS, CCI, RSI, STS , MADC
> bliski wygenerowania a najważniejsze ,że AD pokazuje
> niezmiennie akumulację akcji.
Jakieś pytania...:)?
Tak. Czy to jest forum MTC?
Braaaawo mistrzu! Wystarczy tylko pominąć wyniki, wyprowadzenie ruchomości ze spółki przez Magaczewskich, utratę płynności i - bagatela - zagrożenie upadłością likwidacyjną. Ale co tam AT jest przecież najważniejsza prawda?
na profilu BGE naganiać na MTC, nie powiem mam troszkę tego, co tu mówić popłynąłem na tym. Dla szukających okazji polecam przyjrzeć się Easycall, 1.2 mln akcji, ff ok 200 tys.,
cena w granicach 1.5, wartość rynkowa 1.8 mln, zysk za ostatni kwartał 635 tys. przy przychodach 2.9 mln, sporo kasy w firmie, widać firma złapała wiatr w żagle i jest szansa na podobne wyniki w następnych kwartałach co może przynieść spadek c/z poniżej jedności.
Płynność bardzo niska, ale ja akurat lubię takie.
Naganiać nie naganiam, nigdzie po wątkach nie latam i nie wypisuje na temat spółki, a że nadmieniłem o niej tutaj, to nic w tym złego, jeśli ktoś tutaj popłynął to przynajmniej ma szanse odrobić. Niki kiedyś pisał o ECL, od tamtego czasu wiele w spółce się zmieniło i mam nadzieję, że na trwałe.
a ja go akurat cenię, przynajmniej za bardzo trafne wyciąganie wniosków z raportów. Fakt, że czasami jest nie do zniesienia i potrafi skutecznie obrzydzić do spółki, której już nawet nie posiada, spamując dniami i nocami.
A jaką to spółkę masz na myśli? A ECL zajrzałem i muszę przyznać, że oczom własnym nie mogłem uwierzyć. Mam tylko nadzieję, że nie ukaże się korekta, że się pomylili jak to drzewiej niejednokrotnie bywało ale ponieważ w treści coś tam też napisali to myślę, że jest OK i wcale mnie nie zdziwią duże wzrosty. Cóż wygląda na to, że siali, siali i chyba może pora żniw niebawem nadejdzie. Z pewnością ECL zaskoczyło pozytywnie.
A ja sobie kupuję co innego. A te twoje M to mi "to lotto". Siedziałeś cicho jak spadało a teraz kupujesz sam swoje akcje, żeby ubrać naiwnych to pyszczysz. Zresztą co mnie to obchodzi ja i tak nie kupię żadnej z tych spółek.
oczywiście, że tak. Natomiast za wiedzę się płaci. Zresztą i tak już dużo ci podpowiedziałem. Gdybyś nie był burakiem to byś nawet mógł zarobić. Ale ty wolisz gderać jak stara przekupa. W portfelu mam jeszcze jedną perłę, tym razem z głównego. Zrobię na niej 1000% w krótkim terminie. Jak będzie po wszystkim to ci ją wskażę. Bujaj się frajerze.
Przecież sam władowałeś się ponownie w BGE i jeszcze japę piłujesz a i na Goldwynie też siedzisz co widać po ujadaniu. :-) Szkoda na ciebie stukania w klawiaturę. Oczywiście pozdrawiam i over.