Czy jst ktoś,kto zdjął dziś stenikowi 500 i potem 200 szt. z górki zaraz po tym wywiadzie (wypowiedzi ) prezesa??Miałem podłączyć się,ale doszedłem do wniosku,że mógł sam swoje pozbierać i odpuściłem >
Dnia 2013-05-23 o godz. 10:48 ~rpc napisał(a):
> na każdej spółce, na której jesteś, będziesz teraz
> opowiadał o sterniku? bo aż przykre to jest...
__________________________________________________________________________________________ Rzeczywiście na tej spółce nie ma ""sternika """::))) ha,ha. Niech tylko tasuje,wystawia ,ciśnie w dół ,trzyma cenę ::))) i długo ,długo ciagnie w czasie to napewno mnoga,mnoga akcji utopi. Im dłużej tym wiecej ::))), pewnie pewnego dnia wywiozą jego z biura w tylko w gaciach. ::)))Pozdr.
tak, koniecznie niech rozkłada to długo w czasie. bo przecież wolisz nie zarobić dajmy na to 60% w rok, tylko wolisz trzymać to ze stratą przez 10 lat.
gratuluję logiki - a do czerwca tutaj ile? 10 zeta? 25 zeta? 42 zeta? no ile? :)
Jestem na etapie akumulacji i logika jest taka,że trzeba jego (sternika) dokładnie wycyckać (jak najwięcej wybrać po dobrej cenie ),sam sie pcha ::))) .
Dnia 2013-05-23 o godz. 16:15 ~olo napisał(a):
> jaka spolke masz na mysli ?
______________________________________________________________________________________________ Jezeli kolegę interesuje to powiem jaką ten gość z IP [193.239.224.] ma spólke na mysli mianowicie " Patentus ". Wszystko zgadza dokładnie od 2,5 roku..Bravo dobrze forum bankiera monitorujecie i kontrolujecie.!!!!
nie chcę obrażać ale... sam mam to durniu w portfelu, więc nikt nic nie monitoruje.
schiza urosła do niewyobrażalnych rozmiarów - sternik, trzymanie kursu, monitorowanie forum.
ochłoń.
To miło,że bawimy się ::))) na tych samych spółkach . Na szerszą dyskusję to mozemy się umowic ,ale niech mi dzieci trzcionkę na cyrylice przestawią,bo tam mam lepszy zasob slownictwa.:::)))) Poka druzok ::)))!!!
bracia szanujmy sie i nie dajmy sie manipulowac,jestem po lekturze parkietu i widze ktos zawalil ewidetnie fuzje o kilka miesiecy,wg mnie to wina CC GROUP I WSZECH PANUJACEGO SIWCA
tak, dlatego jest prawdopodobienstwo wykonywania krzywych ruchow, samo zwalanie kursu moze nie wystarczyc, z drugiej strony nawet jak wezma w okolicy 25 zl to wyjda dobrze
Nie warto być w gorącej wodzie kąpanym ::)))? Sytuacja jest w miarę klarowna,sternik jedzie podczepionym programem (pewnie z biura maklerskiego ) dymać jego po kiladziesiąt ,kilkaset sztuk,rozłozyć siły na dłuższy czas. Niech powoli topi i topi . Dzisiejsza sesja podobała mi się bardzo.