nie liczyłbym na to, :( zobacz z czym to się wiąże emisja akcji i to ponad połowę obecnej ilości.
na jutro już na wstęp wystawione jest prawie 500 tys akcji i kurs otwarcia - 14 wiec nie wiem czy będzie dobrze.
No tak, ale zobacz po ile emisja (2 zł) i komu (wymiana krzyżowa) i są lockupy. Wiadome było że to trzeba jakoś sfinansować, a kasy tyle nie ma. Długoterminowo to dobry news, a jutro zobaczymy
sam mam akcje i to po 2,5 zł, ale takie infa że kupują za ileś tam i nie sprzedadzą przez ileś tam:) to na petrolu przerabiałem :) i straciłem dużo kasy:(
tak czy tak ...
Życzę sobie i Wam dużych wzrostów
Jak wszystko zweryfikuje rynek, ale to nie emisja dla emisji tylko przejęcie dużej spóły o dużym potencjale, a emisja za cenę kacji o ok 20 pare procent wyższą niż aktualna
Porównywanie guarda do petrola jest trochę nie na miejscu. Petrol robi emisję pod jakąś tam wyimaginowaną ropę, gdzieś w Kazachstanie, lub łupki których nie ma. Pcguard robi emisję pod zawartą umowę. Wartość księgowa wzrośnie i cena emisyjna 2 zł;-) Mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj spadnie bo chętnie dokupię;-)
to ze emisja po 2 zł ni o czym nie swiadczy , a ot druk nowych akcji swiadczy o spadku kursu --- tak do 70 -80 gr. dopiero tam trza kupować, a teraz--to--- karmienie leszcza
nie jako znawca ale obserwator: po cholere na kupnie tyle zleceń o dwucyfrowymK poczynając od 1,57, skoro ma być ok. 0,8x, a na sprzedaży niewiele, tylko jednocyfroweK.
Kto tu kogo robi w balona?