• No i jutro 2 Autor: ~stiopa [89.68.55.*]
    Jest umowa https://www.bankier.pl/wiadomosc/PC-GUARD-Zawarcie-przez-emitenta-istotnej-umowy-2837369.html
  • Re: No i jutro 2 Autor: ~słaby [213.34.94.*]
    nie liczyłbym na to, :( zobacz z czym to się wiąże emisja akcji i to ponad połowę obecnej ilości.
    na jutro już na wstęp wystawione jest prawie 500 tys akcji i kurs otwarcia - 14 wiec nie wiem czy będzie dobrze.
  • Re: No i jutro 2 Autor: ~stiopa [89.68.55.*]
    No tak, ale zobacz po ile emisja (2 zł) i komu (wymiana krzyżowa) i są lockupy. Wiadome było że to trzeba jakoś sfinansować, a kasy tyle nie ma. Długoterminowo to dobry news, a jutro zobaczymy
  • Re: No i jutro 2 Autor: ~zzz [78.88.174.*]

Info super.
    Emisja po 2 zeta bez możliwości sprzedażny przez okres 12 miesięcy....

Miałem spekulować tym papierkiem ale teraz to chyba zostanę z Wami trochę dłużej ...
    pozdr
  • Re: No i jutro 2 Autor: ~słąby [213.34.94.*]
    sam mam akcje i to po 2,5 zł, ale takie infa że kupują za ileś tam i nie sprzedadzą przez ileś tam:) to na petrolu przerabiałem :) i straciłem dużo kasy:(
    tak czy tak ...
    Życzę sobie i Wam dużych wzrostów
  • Re: No i jutro 2 Autor: ~zzz [78.88.174.*]
    Pod dwójeczkę spokojnie pociągnie....
    No może nie od razu ,ale ,, kopa powinien dostać,, ...;-)
    pozdr
    Jak wszystko zweryfikuje rynek, ale to nie emisja dla emisji tylko przejęcie dużej spóły o dużym potencjale, a emisja za cenę kacji o ok 20 pare procent wyższą niż aktualna
  • Re: No i jutro 2 Autor: ~pluto85 [5.185.82.*]
    Jaka polowa ilosci? Po podwyzszeniu nowe akcje beda stanowily 20% udzialu.
  • Re: No i jutro 2 Autor: ~ed [176.114.232.*]
    Jutro nie zobaczymy 2 zł. Ale tak jak pisałem wcześniej 2 zł na stałe przekroczymy dopiero w piątek. Jutro natomiast 1,80 zł +/- 3 gr
  • Re: No i jutro 2 Autor: wertical [91.90.160.*]
    Porównywanie guarda do petrola jest trochę nie na miejscu. Petrol robi emisję pod jakąś tam wyimaginowaną ropę, gdzieś w Kazachstanie, lub łupki których nie ma. Pcguard robi emisję pod zawartą umowę. Wartość księgowa wzrośnie i cena emisyjna 2 zł;-) Mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj spadnie bo chętnie dokupię;-)
  • Re: No i jutro 2 Autor: ~gracz [178.42.83.*]
    to ze emisja po 2 zł ni o czym nie swiadczy , a ot druk nowych akcji swiadczy o spadku kursu --- tak do 70 -80 gr. dopiero tam trza kupować, a teraz--to--- karmienie leszcza
  • Re: No i jutro 2 Autor: ~ddd [77.112.147.*]
    Widać słaby z ciebie gracz skoro tak to interpretujesz : /
  • Re: No i jutro 2 Autor: ~słaby [213.34.94.*]
    propos słabego to chyba miałem rację macie swoje 2 zł.
    Na razie tak, ale nikt nie mówił że będzie łatwo...
  • Re: No i jutro 2 Autor: ~abrok [77.255.62.*]
    nie jako znawca ale obserwator: po cholere na kupnie tyle zleceń o dwucyfrowymK poczynając od 1,57, skoro ma być ok. 0,8x, a na sprzedaży niewiele, tylko jednocyfroweK.
    Kto tu kogo robi w balona?
  • Re: No i jutro 2 Autor: ~ss [77.112.147.*]
    A kto powiedział,że ma być po 0,80 ? Jakiś fantasta ?

Wystrzelają sie przy 1.5x lecimy na właściwe poziomy. Chętnych na zakup jak widaćnie brakuje
  • Re: No i jutro 2 Autor: ~abrok [77.255.62.*]
    patrzcie i podziwiajcie co robią ze swymi i naszymi pieniążkami, trzeba mieć równo pod sufitem!
[x]
PCGUARD 0,00% 0,38 2009-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.