• Maciek funkcjonujesz jeszcze w tej firmie ? Autor: ~gucio [83.29.13.*]
    Nie dajesz żadnego znaku życia napisz coś czy robicie coś w sprawie podpisania i realizacji kontraktów przecież sami widzicie co się dzieje z kursem.
  • Re: Maciek funkcjonujesz jeszcze w tej firmie ? Autor: ~maciekk [78.31.167.*]
    Żyję żyję, tylko jak słusznie zauważył xyz, nie powinienem prowadzić polityki informacyjnej za spółkę. Niestety moje prośby o informowanie akcjonariuszy o tym, co się dzieje, są grzecznie olewane - grochem o ścianę...
  • Re: Maciek funkcjonujesz jeszcze w tej firmie ? Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Napisałeś "Niestety moje prośby o informowanie akcjonariuszy o tym, co się dzieje,
    są grzecznie olewane - grochem o ścianę..."

Czy te prośby składasz jako Członek RN do Zarządu, na piśmie?
  • Re: Maciek funkcjonujesz jeszcze w tej firmie ? Autor: ~gucio [83.29.13.*]
    Gerg tu nie chodzi o to aby Maciek prowadził jakieś wojny z Zarządem zresztą jeśli to mają być takie informacje jak ostatnio z przed walnego to lepiej niech nic nie piszą przynajmniej spekulanci nie maja pożywienia.

Niech będzie zgoda w RN i w Zarządzie i niech coś robią bo inaczej skończymy zbierając puszki na śmietniku.

53 puszek 0,5 = 1 kg = 4 zł ( taka ciekawostka )
  • Re: Maciek funkcjonujesz jeszcze w tej firmie ? Autor: ~Giovani [62.141.214.*]
    Dnia 2013-05-21 o godz. 19:37 ~maciekk napisał(a):
    > Żyję żyję, tylko jak słusznie zauważył xyz, nie powinienem
    > prowadzić polityki informacyjnej za spółkę. Niestety moje
    > prośby o informowanie akcjonariuszy o tym, co się dzieje,
    > są grzecznie olewane - grochem o ścianę...

mogę zapytać ile masz lat i jak to się stało że 10-latek wszedł do rady nadzorczej spółki giełdowej, bankruta ale jednak ciągle spółki akcyjnej
    jak to możliwe
    można rzec jaka spółka taka rada :)
[x]
ATONHT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.