• zakup trzemeszna Autor: ~gienek [79.191.62.*]
    Więc teraz mamy pełen obraz starań Zarządu na temat zakupu Trzemeszna. Zarząd wywiazał sie na 5 z plusem natomiast MSP na 1. Dziwne, Rada Ministrów wyraża zgodę a MSP nagle po kilku miesiącach negocjacji ot tak sobie zamyka prywatyzację-dziwna rzecz. Może trzeba wymienić kilka osób w MSP???
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~sebastian [194.1.217.*]
    Nie wykluczone że jednak Pepees kupi Trzemeszno.
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~kamil [79.191.149.*]
    Dzisiaj wyraźnie powiedziano że warunkiem sprzedaży Trzemeszna jest zrzeczenie się wszelkich roszczeń wobec SP przez Konsorcjum Lubelska Korporacja Finansowa Sp. z o.o. oraz Krzysztofem Borkowskim na rzecz oferenta. Chyba SP chce pomieszać trochę ale bez porozumienia nic nie mogą zrobić. Jeżeli nadal będą Konsorcjum i Borkowski trzymali z Pepeesem to SP będzie musiało mu sprzedać Trzemeszno.
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~supergen [83.31.138.*]
    Kto robi "wariata" z Rady Ministrów???
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~tadzio [83.31.147.*]
    ładny pakiecik przeleciał dzisiaj
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~hawaje [212.244.47.*]
    jedyne pocieszenie ze te pojeby jak hans zatkaly morde w koncu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.25.140.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~hans [83.25.140.*]
    napisze delikatnie sam jesteś .......(...) bo mnie zaraz znowu us...
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~antyhans [91.192.88.*]
    takich popaprańców jak "poj.b - hans" szybko się nie wytępi, to jak wrzód na dupie albo kleszcz :) Wal_się_hansie :)
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~hans [83.25.184.*]
    antyhans ale jesteś dzieciak....rozbawiałeś mnie do lez ....zastanawiam się gdzie się tacy rodzą czyn w kurniku??
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~kamper [213.92.179.*]
    Panowie prowadzą sobie na forum przyjacielską pogawędkę, a tymczasem docierające dzisiaj z MSP wieści jednoznacznie świadczą o tym, że Trzemeszno jest stracone dla Pepeesu na zawsze...:)))
    Ostatnie dosiesienia to właśnie szpila w kuper niejakiego hansa i tym podobnych popaprańców. Po postach widać, że to wybitny egzemplarz wśród tej grupy inwestorów, oczywiście in_minus. Nie zna zupełnie tematu i znalazł się na tym forum jak twierdzę przypadkiem. No cóż, nie ma wrzód dupny co robić, więc chciał spróbować inwestycji w ciemno i kupił przypadkiem 5 akcji pepees bo tanio nie :), a tu nagle taka strata-kilkanaście groszy, trauma do końca życia :)
    Teraz bezpośrednio do hansa:
    Wal_się INWESTORZE z przypadku i do szkół uczęszczaj, może czegoś się kiedyś nauczysz, choć po twoich postach wątpię w jakikolwiek rozwój.
    Radzę się leczyć PSYCHICZNIE !!! I jeszcze jedno, zauważyłem że masz jakąś awersję do ludzi pochodzących ze wsi, czyżby jakiś kompleks, powiedz o tym psychiatrze.
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~hans [83.25.184.*]
    na spółce siedziałem jak jeszcze była po 250 zł..ale chłepcze nie będę się rozpisywał...i zniżał do twojego poziomu bo widać ze jeszcze w kaloszach i słoma wychodzi
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~hawaje [212.244.47.*]
    no widzisz hans- tylko winny się tłumaczy,
    poza tym miło poczytać posty kolegów co pojechali po tobie jak po burej suce,
    ps. kamper- to kolejny "egzemplarz"
    do niejakiego hansa: jak można zniżyć się do czyjegoś poziomu nie posiadając żadnego ? :) tak jak wcześniej pisałem lecz się gościu ...... bez odbioru.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.25.188.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PEPEES -2,31% 0,84 2026-05-14 15:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.