Więc teraz mamy pełen obraz starań Zarządu na temat zakupu Trzemeszna. Zarząd wywiazał sie na 5 z plusem natomiast MSP na 1. Dziwne, Rada Ministrów wyraża zgodę a MSP nagle po kilku miesiącach negocjacji ot tak sobie zamyka prywatyzację-dziwna rzecz. Może trzeba wymienić kilka osób w MSP???
Dzisiaj wyraźnie powiedziano że warunkiem sprzedaży Trzemeszna jest zrzeczenie się wszelkich roszczeń wobec SP przez Konsorcjum Lubelska Korporacja Finansowa Sp. z o.o. oraz Krzysztofem Borkowskim na rzecz oferenta. Chyba SP chce pomieszać trochę ale bez porozumienia nic nie mogą zrobić. Jeżeli nadal będą Konsorcjum i Borkowski trzymali z Pepeesem to SP będzie musiało mu sprzedać Trzemeszno.
Panowie prowadzą sobie na forum przyjacielską pogawędkę, a tymczasem docierające dzisiaj z MSP wieści jednoznacznie świadczą o tym, że Trzemeszno jest stracone dla Pepeesu na zawsze...:)))
Ostatnie dosiesienia to właśnie szpila w kuper niejakiego hansa i tym podobnych popaprańców. Po postach widać, że to wybitny egzemplarz wśród tej grupy inwestorów, oczywiście in_minus. Nie zna zupełnie tematu i znalazł się na tym forum jak twierdzę przypadkiem. No cóż, nie ma wrzód dupny co robić, więc chciał spróbować inwestycji w ciemno i kupił przypadkiem 5 akcji pepees bo tanio nie :), a tu nagle taka strata-kilkanaście groszy, trauma do końca życia :)
Teraz bezpośrednio do hansa:
Wal_się INWESTORZE z przypadku i do szkół uczęszczaj, może czegoś się kiedyś nauczysz, choć po twoich postach wątpię w jakikolwiek rozwój.
Radzę się leczyć PSYCHICZNIE !!! I jeszcze jedno, zauważyłem że masz jakąś awersję do ludzi pochodzących ze wsi, czyżby jakiś kompleks, powiedz o tym psychiatrze.
na spółce siedziałem jak jeszcze była po 250 zł..ale chłepcze nie będę się rozpisywał...i zniżał do twojego poziomu bo widać ze jeszcze w kaloszach i słoma wychodzi
no widzisz hans- tylko winny się tłumaczy,
poza tym miło poczytać posty kolegów co pojechali po tobie jak po burej suce,
ps. kamper- to kolejny "egzemplarz"
do niejakiego hansa: jak można zniżyć się do czyjegoś poziomu nie posiadając żadnego ? :) tak jak wcześniej pisałem lecz się gościu ...... bez odbioru.