• Raport masakra Autor: ~cyganoitaliano [78.8.45.*]
    Zysk tylko 167 tys, przychody o 25% w dół, do tego zawieszone notowania. Każdy normalny inwestor unika takich spółek. W dodatku ten zysk to oczywiście kreatywna księgowość, za 3 miesiące będzie ujemny, bo tej cytryny już bardziej wycisnąć się nie da. A do tego to sztuczne trzymanie kursu... Jak to piszę od roku, z trendem jeszcze nikt nie wygrał. Współczuję tym co nie sprzedali...
  • Re: Raport masakra Autor: ~andrzej [80.94.100.*]
    Tez tak uwazam, ale jak spadnie ponizej 10gr to moze warto zaryzykowac i kupic co nie co:)
  • Re: Raport masakra Autor: ~cyganoitaliano [78.10.99.*]
    Spekulacyjnie można na wejść po 7-8 gr, przy innych cenach to za duże ryzyko.
  • Re: Raport masakra Autor: ~iss [31.182.185.*]
    im wyżej kurs tym cyguś niżej by kupował. pierdoła do kwadratu.
  • Re: Raport masakra Autor: ~Szad [89.239.97.*]
    Ustaw się po 4 grosze – będziesz miał odcięte 100%
  • Re: Raport masakra Autor: ~kajprez [89.70.23.*]
    jesteś tak niewiarygodny ze swoimi wypocinami że mógłbyś już zmienić nick- jakie masz dowody na kreatywną księgowość ? jeśli tak to proszę napisz jeśli nie to zamilcz
  • Re: Raport masakra Autor: ~Szad [89.239.97.*]
    http://www.ssisa.pl/410/aktualnosci/show/id/430
  • Re: Raport masakra Autor: ~o_z_kreską [188.146.102.*]
    Autor: ~cyganoitaliano [78.10.99.*], 2013-05-19 07:40

Spekulacyjnie można na wejść po 7-8 gr, przy innych cenach to za duże ryzyko.
    ****************************************************************************************

poczekaj na 5 groszy, po co ryzykować 20/30%?
  • Re: Raport masakra Autor: ~cyganoitaliano [78.10.99.*]
    Przy 5 zacznę uśredniać....tak jak wy to robicie od 2 lat :)
  • Re: Raport masakra Autor: ~kkk [79.186.79.*]
    c.w.e.l.u wylazłes z budy i ujadasz? gdzie byłes tydzien temu? ryczałeś? pizdeusz w morde.
  • Re: Raport masakra Autor: ~cyganoitaliano [78.8.42.*]
    jutro Ty będziesz ujadał na swoją głupotę :)
  • Re: Raport masakra Autor: ~iki [90.156.76.*]
    cygan dziecko szczescia. zawsze dobrze trafia. tylko nick brudasa.
  • Przypomnienie Autor: ~cyganoitaliano [78.8.42.*]
    I kto ujadał leszcze i miał rację? Spójrzcie na datę mojej publikacji, wszystko przewidziałem. Jutro -50%. W optymistycznej wersji będzie upadłość układowa. Odezwę się za kilka miesięcy jak potracicie resztki majątków. Miłego długiego weekendu :)
  • Re: Przypomnienie Autor: ~ziutek [83.10.230.*]
    co wy się tak stresujecie. Spółka od razu nie upadnie to nie takie łatwe, Fakt faktem winiki są złe ale chyba się od razu nie poddadzą.
  • Re: Przypomnienie Autor: ~cyganoitaliano [78.8.42.*]
    Tu nie będzie się nikt poddawał, tu trup już leży na ziemi
  • Re: Przypomnienie Autor: ~ziutek [83.10.230.*]
    goń się leszczu
  • Re: Przypomnienie Autor: ~asdf [88.199.56.*]
    A zastanawiałem się, czy się po 11 ustawić... Trzeba innych spółek poszukać do zarabiania.
  • Re: Przypomnienie Autor: ~limon [195.26.22.*]
    ich juz nie ma na rynku.Autor postu ma rację
    wyciągneli drobnych na poziom 16-19 gr a teraz nikt normalny za 10 nie kupi
    jak tam prezesie dywidenda?
  • Re: Raport masakra Autor: ~o_z_kreską [178.180.184.*]
    jaki jest prawdziwy powód dlaczego cyganocośtam i limon prowadzą tutaj kampanię zobrzydzenia i zniechęcenia do ssi? przecież nie marnujecie swojego cennego czasu żeby uratować kilku leszczy przed stratą, aż tacy naiwni to nie jesteśmy. kto za tym stoi? ustawicie się jutro i pozbieracie co leszczyna w strachu wyrzuci?
  • Re: Raport masakra Autor: ~limon [195.26.22.*]
    na tym papierze jest tylko leszczyna
    Myślisz ze to wina limona że ta firma jest tak beznadziejna i się chwieje?
    Kupuj dziś jak wierzysz w ich moc.Ja stanowczo odradzam inwestycje i trzymanie ssi.Pogadamy jak będzie za pózno za pare miechów na poziomie groszówek (najlepiej ponizej 5 gr)
  • Re: Raport masakra Autor: ~Szad [78.88.211.*]
    Skoro spółka jest taka beznadziejna to co Cię przyciąga na to forum?
    Masz do kogoś jakąś złość, czy kreujesz się na jakiegoś "Aniała Miłosierdzia"?
  • Re: Raport masakra Autor: ~o_z_kreską [46.148.172.*]
    Autor: ~limon [195.26.22.*], 2013-08-16 07:20

chcesz żebym uwierzył w gadki gościa który nie ma papiera i zamiast leżeć brzuchem do góry na plaży czy w parku w piękny słoneczny świąteczny dzień produkuje się na jakimś głupim forum że ma czyste intencje ustrzec frajerów przed stratą? nie wiem czy masz ludzi za głupków czy sądzisz ich swoją miarą...
  • Re: Raport masakra Autor: ~pryzmat [178.43.183.*]
    ale musisz przyznać że ciekawie to nie wygląda
  • Re: Raport masakra Autor: ~sadf [88.199.56.*]
    macie do nich pretensje, bo przez ich wpisy spółka od maja spada? Wyrażali swoją opinię, spora część się z nią nie zgadzała, czas/rynek zweryfikował kto ma rację.
  • Krew leszczy leje się strumieniem Autor: ~cyganoitaliano [78.8.47.*]
    Krew leszczy się leje, wkrótce zostaną bez oszczędności. Niedługo SSI ogłosi bankructwo... i cena poniżej 5 groszy .
    Co tam inwestory powiecie? Czyżby was wycyganili z gotówki? Jakby nie było ostrzegałem. Ja na szczęście parę miesięcy temu rozpocząłem sukcesywnie przerzucać się na kghm. Tam piękna odwrócona głowa z ramionami + dywidenda zaliczkowa + dziś pokonany ważny opór przy dużych obrotach.
  • Re: Krew leszczy leje się strumieniem Autor: ~asdf [88.199.56.*]
    Dnia 2013-08-22 o godz. 17:10 ~cyganoitaliano napisał(a):
    > Krew leszczy się leje, wkrótce zostaną bez oszczędności.
    > Niedługo SSI ogłosi bankructwo... i cena poniżej 5 groszy .
    >
    Co tam inwestory powiecie? Czyżby was wycyganili z
    > gotówki? Jakby nie było ostrzegałem. Ja na szczęście parę
    > miesięcy temu rozpocząłem sukcesywnie przerzucać się na
    > kghm. Tam piękna odwrócona głowa z ramionami + dywidenda
    > zaliczkowa + dziś pokonany ważny opór przy dużych obrotach.

Naganiać na KGHM na forum dot. spółki z NC? Rzeczywiście, taka ławica leszczy napłynie stąd na KGHM, że po 200 sprzedasz ;)
  • Re: Krew leszczy leje się strumieniem Autor: ~limon [195.26.22.*]
    kghm daje bezpieczeństwo i dywidendę
    ssi daje problemy od 5 lat.Ma tylko pewne długi kłamstwa prezesa i dywidende której nie wypłaci bo ma straty.Prze 2 mies brak jakichkolwiek umów .pracownikom trzeba płacić zus również ,,.Tu miał być awans na gpw a ta firma się stacza konsekwentnie.
    Agis jak sie zapozna z aktywami to moze zrezygnować z dual.Wiedzieli o raporcie wcześniej bo kurs spadał mocno przed wynikami tylko info o agis raz podciągnęło kurs.
    Generalnie ta firma to dno .Dla pasjonatów nc sa lepze tu firmy.
    SSi= The end.
  • Przeszliście właśnie kurs z giełdy Autor: ~cyganoitaliano [78.10.102.*]
    Przeszliście właśnie kurs z giełdy. Ostrzegałem was jak mogłem. Parę lat temu zaliczyłem taką lekcję dzięki temu wiem jak poznać bankruta. teraz będziecie szanować swoje pieniądze o ile jeszcze ja macie :)
  • Re: Przeszliście właśnie kurs z giełdy Autor: oilman [83.11.226.*]
    W sumie racja, ale moim zdaniem mysle, ze sie dogadaja, bo komu tak naprawde oplaca sie bankructwo spolki?

Zreszta w Szulerni, jaka jest New Connect, jest masa tego typu spolek:)
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.