Zysk tylko 167 tys, przychody o 25% w dół, do tego zawieszone notowania. Każdy normalny inwestor unika takich spółek. W dodatku ten zysk to oczywiście kreatywna księgowość, za 3 miesiące będzie ujemny, bo tej cytryny już bardziej wycisnąć się nie da. A do tego to sztuczne trzymanie kursu... Jak to piszę od roku, z trendem jeszcze nikt nie wygrał. Współczuję tym co nie sprzedali...
jesteś tak niewiarygodny ze swoimi wypocinami że mógłbyś już zmienić nick- jakie masz dowody na kreatywną księgowość ? jeśli tak to proszę napisz jeśli nie to zamilcz
Spekulacyjnie można na wejść po 7-8 gr, przy innych cenach to za duże ryzyko.
****************************************************************************************
I kto ujadał leszcze i miał rację? Spójrzcie na datę mojej publikacji, wszystko przewidziałem. Jutro -50%. W optymistycznej wersji będzie upadłość układowa. Odezwę się za kilka miesięcy jak potracicie resztki majątków. Miłego długiego weekendu :)
jaki jest prawdziwy powód dlaczego cyganocośtam i limon prowadzą tutaj kampanię zobrzydzenia i zniechęcenia do ssi? przecież nie marnujecie swojego cennego czasu żeby uratować kilku leszczy przed stratą, aż tacy naiwni to nie jesteśmy. kto za tym stoi? ustawicie się jutro i pozbieracie co leszczyna w strachu wyrzuci?
na tym papierze jest tylko leszczyna
Myślisz ze to wina limona że ta firma jest tak beznadziejna i się chwieje?
Kupuj dziś jak wierzysz w ich moc.Ja stanowczo odradzam inwestycje i trzymanie ssi.Pogadamy jak będzie za pózno za pare miechów na poziomie groszówek (najlepiej ponizej 5 gr)
chcesz żebym uwierzył w gadki gościa który nie ma papiera i zamiast leżeć brzuchem do góry na plaży czy w parku w piękny słoneczny świąteczny dzień produkuje się na jakimś głupim forum że ma czyste intencje ustrzec frajerów przed stratą? nie wiem czy masz ludzi za głupków czy sądzisz ich swoją miarą...
macie do nich pretensje, bo przez ich wpisy spółka od maja spada? Wyrażali swoją opinię, spora część się z nią nie zgadzała, czas/rynek zweryfikował kto ma rację.
Krew leszczy się leje, wkrótce zostaną bez oszczędności. Niedługo SSI ogłosi bankructwo... i cena poniżej 5 groszy .
Co tam inwestory powiecie? Czyżby was wycyganili z gotówki? Jakby nie było ostrzegałem. Ja na szczęście parę miesięcy temu rozpocząłem sukcesywnie przerzucać się na kghm. Tam piękna odwrócona głowa z ramionami + dywidenda zaliczkowa + dziś pokonany ważny opór przy dużych obrotach.
Dnia 2013-08-22 o godz. 17:10 ~cyganoitaliano napisał(a):
> Krew leszczy się leje, wkrótce zostaną bez oszczędności.
> Niedługo SSI ogłosi bankructwo... i cena poniżej 5 groszy .
>
Co tam inwestory powiecie? Czyżby was wycyganili z
> gotówki? Jakby nie było ostrzegałem. Ja na szczęście parę
> miesięcy temu rozpocząłem sukcesywnie przerzucać się na
> kghm. Tam piękna odwrócona głowa z ramionami + dywidenda
> zaliczkowa + dziś pokonany ważny opór przy dużych obrotach.
Naganiać na KGHM na forum dot. spółki z NC? Rzeczywiście, taka ławica leszczy napłynie stąd na KGHM, że po 200 sprzedasz ;)
kghm daje bezpieczeństwo i dywidendę
ssi daje problemy od 5 lat.Ma tylko pewne długi kłamstwa prezesa i dywidende której nie wypłaci bo ma straty.Prze 2 mies brak jakichkolwiek umów .pracownikom trzeba płacić zus również ,,.Tu miał być awans na gpw a ta firma się stacza konsekwentnie.
Agis jak sie zapozna z aktywami to moze zrezygnować z dual.Wiedzieli o raporcie wcześniej bo kurs spadał mocno przed wynikami tylko info o agis raz podciągnęło kurs.
Generalnie ta firma to dno .Dla pasjonatów nc sa lepze tu firmy.
SSi= The end.
Przeszliście właśnie kurs z giełdy. Ostrzegałem was jak mogłem. Parę lat temu zaliczyłem taką lekcję dzięki temu wiem jak poznać bankruta. teraz będziecie szanować swoje pieniądze o ile jeszcze ja macie :)