• Jeżeli Autor: ~obcy [83.6.231.*]
    Nadchodzący tydzień pokarze jeżeli nie przekroczy 1 pln. to oznaczać będzie powtórkę
    z przed kilku tygodni jak było każdy wie (jeśli jest prawdą odnośnie chińczyków pożyjemy)
    wtedy co innego....
  • Re: Jeżeli Autor: ~tok [178.37.239.*]
    Faktycznie przyszly tydzien bedzie bardzo wazny
    Moze byc tez pewna zmylka mianowicie co bardziej niecierpliwi i zniecheceni dotychczasowym zachowaniem kursu moga korzystac z okazji ze kurs "poszybował" aż 25% up i po prostu chciec uciec z malym zarobkiem lub na czysto bez strat lub tez niektorzy moga uciac swoje wieksze lub mniejsze straty.
    Z tego tez powodu zachowanie kursu moze bys bardzo rozne i mylące

Nobla temu kto wie lub zgadnie co w trawie piszczy

Mnie kompletnie nie interesuje zarobek 25% na tym papierze wiec sobie poczekam
    W długim horyzoncie czasowym tu mogą byc ponadprzecietne wzrosty

PS/ 100% zarobek tez mnie nie interesuje
  • ZAROBEK 600% Autor: ~XXXXXXXXXXXX [178.36.182.*]
    Fakt, mnie ani 25% ani 100% zarobku nie interesuje. Startuje po 600%. Miałem trochę, dokupiłem, w poniedziałek tankuję do pełna, za każdą cenę. Naprawdę nie widzicie, co się tutaj święciu,szanowni technicy od fal Elliota?? To nie technika, to ..... !
    Szczegóły w przywszłyym tygodniu, pzdr/ XXXXXXXXXXXXX
  • Re: Jeżeli Autor: ~mac [178.37.191.*]
    pytania odnośnie przyszłości Westy powinny być wyjaśnione na Walnym - początek czerwca.
    wystarczy chcieć i pojechać !!!
  • cena WESTY w 2013 Autor: ~macs [178.37.191.*]
    w tym roku cena akcji osiągnie pułap min. 2 zł.
    w 2013 będą duże zmiany w Weście.
    cierpliwość się opłaci !!!
  • Re: cena WESTY w 2013 Autor: e-kalmar [91.224.192.*]
    tak bedzie ale jesli nie w 2013 to zaraz poczatkiem 2014. TYLKO CIERPLIWI WYGRAJA bo spekule juz widac co druga sesje........ akcje po 10 / 5 i 1 szt
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.