• Prawda i mity o WESTAISIC Autor: ~analizator [77.253.254.*]
    Może zacznę od prawdy że spółka ta ma ogromny potencjał,nowoczesny zakład,ośrodek badawczy,kikanaście patentów w ciągu roku i rozwija się cały czas.
    Mity
    O mitach to można poczytać na forum , kurs po 4 gr,bankructwo itp.
    Zainteresowanie Westą jest ogromne jak po europejskiej stronie jak i ostatnio po wizycie największego potentata na rynku akmulatorów chińskiej firmy Lishen Battery.
    Obecna cena akcji co do wartości spółki i jej potencjału jest jak kanion.
    I mogę powtórzyć to jeszcze raz na forum że na giełdzie inwestuje się w przyszłość.
    Po dzisiejszej sesji było widać że pakiety szły po 10-30k
  • Re: Prawda i mity o WESTAISIC Autor: iryhor [83.31.9.*]
    trzecie tak duże wybicie wciągu trzech miesięcy,jeśli teraz będzie jeszcze spadek to już nieduży,prawdopodobnie zagrają pod zamkniecie tej luki wyżej,tak duże wybicia w tak krótkim czasie ktoś chce zebrać resztę, wie że ma mało czasu

pozdrawiam
    życzę miłego weekendu

ps. nie dajcie się wyleszczyć

• Re: Prawda i mity o WESTAISIC Autor: ~mac [178.37.191.*]
    zgadzam się !
    nie dajcie się nabrać na zarobek paru groszy z 1 akcji.
    to jest stanowczo za mało !!!!
  • Re: Prawda i mity o WESTAISIC Autor: ~navii [89.66.163.*]
    Mam się za leszcza a pakiety po 30k nie robią na mnie wrażenia (no może jak dojdzie do 30% IPO to będzie coś) ... chłopaki... gruby bierze :-).... Jeżeli ktoś się zabiera za AT na tak mało płynnej spółce jak Westa to sam się wystawia na pośmiewisko... i jeżeli w dodatku prosi o ARGUMENTY to nie ma sensu na dyskusję :-) Do zobaczenia 50% up or down... jak zawieje...
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.