Zgodnie z podpisanym listem inwestor zamierza dokapitalizować spółkę, a następnie zwiększyć swoje zaangażowanie do 100 proc. kapitału zakładowego Miraculum.
taaa i co jeszcze ..jestes z zarzadu ? obnizyli akcje do 9 groszy ! teraz przejecie bedzie latwiejsze:/ ... tylko ciekawe czego? trupa?! ...gratuluje zarzadzowi , jednak faceci sa oderwani od rzeczywistosci... patrzac nawet na dzisiejsze doniesienia ze wszystkie firmy skupiaja sie na internetowej sprzedazy, bo % klientow sie zwieksza - a oni zawieszaja taka dzialke bo nikt nie kupuje ! to o czyms swiadczy... :/ o braku wyobrazni i intuicji...
i dodam dla jasnosci , ktos kto w dzisiejszych czasach zamyka dzialalnosc internetowa (gdzie wszyscy inni ja dodaja do swojego portoflio) strzela sobie w stope, tymbardziej, ze produkty firmy nie sa dostepne w calej Polsce w jednym miejscu... i nie sa reklamowane... to ogromny blad... to tyle
1.Dlaczego został zlikwidowany sklep internetowy spółki ?
2. Kiedy możemy spodziewać się wystąpienia nowego Pana Prezesa, aby przedstawił swoją wizję na spółkę ( od olewania akcjonariatu jak się zaczyna pracę to już zły znak ).
3. No i nurtuje nas...ten nowy twór zwany "Panią Walewską" założony przez poprzedniego prezesa...czy Zarząd mógłby się do tego odnieść ?
Będę wdzięczny/ni ( myślę , że pozostała część akcjonariuszy także) za uzyskanie odpowiedzi na powyższe pytania.
Dnia 2013-05-28 o godz. 05:47 ~PytanieDoZarządu??? napisał(a):
> 1.Dlaczego został zlikwidowany sklep internetowy spółki ?
> 2. Kiedy możemy spodziewać się wystąpienia nowego Pana
> Prezesa, aby przedstawił swoją wizję na spółkę ( od
> olewania akcjonariatu jak się zaczyna pracę to już zły
> znak ).
3. No i nurtuje nas...ten nowy twór zwany
> "Panią Walewską" założony przez
> poprzedniego prezesa...czy Zarząd mógłby się do tego
> odnieść ?
Będę wdzięczny/ni ( myślę , że pozostała część
> akcjonariuszy także) za uzyskanie odpowiedzi na powyższe
> pytania.
tak klejnot w koronie:)))
a sklepik ruszyl bo pewnie zplacili comarchowi zalegle faktury, przeciez on funkconuje na dzierżawionej platformie!kazdy sobie moze taki sklepik zalozyc placac ok.200zl miesiecznie wiec jak mirka nie placi nawet takich faktur to o czym tu pisac??
Jarzabek, ja sie zastanowie nad lykaniem jak mirca zacznie placic dostawca i ludziom pensje w terminie, na razie to lykam relanium .....
Kto zna sie choc troche na branzy to wie jak wazne sa nowosci i wie ze kosmetyki tez maja piki związane z sezonem a mirka wlasnie stracila kolejny sezon....
Trzymam kciuki za inwestora z prawdziwego zdarzenia ale to musi byc fachowiec z otwartym umyslem i najlepiej z branzy kosmetycznej a nie modowej lub deweloperskiej. Obawiam sie ze jedyne co Rubicon potrafi, to ubrać jakiegoś naiwnego inwestora w "betonowe buciki" :(((
Pociąg odjedzie już na początku czerwca , tak myślę...Kosmetyki sprzedają się świetnie, dla branży kosmetycznej w ogóle piękny czas...Dane GUS pokazują to wyraźnie ,zapraszam do lektury. Miraculum sprzedaż ma bardzo dobrą , i jest tylko ograniczona przez ...paradoksalnie samą firmę , której brakuje pieniędzy na wyprodukowanie większej ilości towaru na sprzedaż.
Chyba nikt nie myśli ,że ktoś da upaść najstarszej firmie kosmetycznej w Polsce...kiedy dla branży jest najlepszy okres.
Potencjał olbrzymi , bądźmy dobrej myśli.
Kaziu..żeby skorzystać z takiego programu jak również innych unijnych trzeba być czystym względem US, ZUS....
a jedyna pomoc ktora mogli uzyskac to na innowacje ...
http://www.miraculum.pl/strona/informacje-ue
jak nic te 8 500 PLN dadza kopa:)))
Ja się nie wiję ja wyję nad głupotą ludzką w tym .....z Tesco mirke wywalili z Auchan-a tez, w Realu wisza na krawedzi z niedobitkami itp. itd.
a kupowac to ja nie mam za co:(((((((((
Mój techniczny komentarz dla Miraculum:
http://inwestujemy.bloa.pl/2013/06/02/miraculum-czy-wykorzysta-szanse/
Zapraszam na mojego bloga.
Pozdrawiam akcjonariuszy,
R.
jak zaczną spłacać długo uznam że idzie na dobre, na razie nie ma podstaw to twierdzeń że idzie na lepsze, nieudało się zrolować obligacji ani ich wykupić. Macie chyba klapki na oczach, czyste intelektualne średniowiecze
Zobaczycie co się zacznie dziać już od przyszłego tygodnia :) Wielkie UP ... północ ...północ i zatrzymanie na 0,20 ,a później...północ :)))
Wiosna już jest ,wszystko się zieleni...czas na kurs naszej MIRY :)
Pozdrawiam tych którzy tutaj zostali , i nie odpuścili , nie spanikowali , nie oddali tym którzy chcieli tanio odebrać.
No proszę w moim osiedlowym sklepie pojawiły się kosmetyki WARS : żele ,pianki, balsamy ..maszynki. No No chyba idziemy ku lepszemu . Aczkolwiek oczy trzema mieć szeroko otwarte .
Dnia 2013-06-05 o godz. 16:47 ~Miras napisał(a):
> Oczywiście, że żart. Jakby mieli dofinansowac to by już to
> zrobili, a przynajmniej nie pozwolili Rabenowi zastawiać
> towaru
nie wiem jakie to info bedzie lada chwila - ale cos mi smierdzi i zamiast isc w stone 0,2 lub wyzszej idziemy w ta druga strone.
Czy ktos jeszcze z Was wierzy ze społka urosnie 100 lub 200%
co robić sprzedać ze statą duza czy czekac na potezny odpał w gore.
Ja tez bym kupił Warsa - bo to dobra woda po goleniu - na alkoholu ale go nigdzie nie ma