• Gerg - to może jakiś grupowy ten pozew zrobimy ? Autor: ~Investores [62.87.177.*]
    co Ty na to ?
  • Re: Gerg - to może jakiś grupowy ten pozew zrobimy ? Autor: ~nn [89.229.178.*]
    No przydałoby się.
    Trzeba działać, a nie patrzeć na cwanych złodziei i oszustów z robaczywymi sumieniami.
  • Re: Gerg - to może jakiś grupowy ten pozew zrobimy ? Autor: ~dband [46.171.117.*]
    Obawiam sie, że na działania jest już za późno. Do tej pory ta spółka jeszcze coś robiła, a teraz jedynie generuje koszty. Myślę, że kwestia upadłości to kwestia tygodni. ONI NIE CHCĄ JEJ RATOWAĆ I NIC NIE ROBIĄ W KIERUNKU JEJ UTRZYMANIA NA RYNKU.
  • Re: Gerg - to może jakiś grupowy ten pozew zrobimy ? Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Może. ale nie będę tego omawiał na forum, bo już uzyskałem pewność, że na tym forum były osoby działające na korzyść zarządu, a jednym z celów było dezinformowanie, i kierowanie ataków na boczny tor. Np. wczoraj głównym winowajcą skandalicznych wyników finansowych - czyli tego, za co odpowiada Zarząd, byli: Maciek i gerguś - oczywiście.
    To mnie nawet rozbawiło, jak nieudolni są w atakach, i ile śladów po sobie zostawili. Jeden nawet chciałby mnie poznać. Miły gość nie powiem. Może go nawet odwiedzę..., albo nie, niech tam pójdą osoby, które utrzymujemy z podatków.

• Re: Gerg - to może jakiś grupowy ten pozew zrobimy ? Autor: ~dejw [83.15.80.*]
    Gerg, wszyscy tu teraz na Ciebie jadą bo trzeba się na kimś wyżyć, zwłaszcza za własne błędne decyzje. Ale tak poważnie - Ty naprawdę jeszcze wierzysz że coś z tego może być? Przecież problemem spółki są "niesprzedawalne" urządzenia a nie kombinowanie na akcjach i ogólnie wokół spółki. Gdyby sprzedaż się kręciła to zapewne tego kombinatorstwa by nie było (a i kurs byłby w innych rejonach). To jest raczej skutek tego że tych urządzeń nikt nie chce, a nie przyczyna.

Niestety (dla tych, którzy zostali z papierem), tak jak napisano w innym wątku, pozostaje już tylko zgasić światło (które pewnie już dawno zgasło za nieopłacone rachunki...).
  • Re: Gerg - to może jakiś grupowy ten pozew zrobimy ? Autor: ~xawery [77.253.218.*]
    Naprawdę chciałbym wiedzieć, na czym polega ta słynna "gra" :))). Nie wiem jak można poważnie traktować człowieka, który przy spadkach z 7 na 4 mówił, że "grają wami", przy spadkach z 4 na 2 mówił spisku w celu emisji po 1,65, potem jak spadło na 1,2 mówił o kolejnej "uprzywilejowanej" grupie która weźmie po 1 zł, a teraz chyba sam nie wie o co mu chodzi. Przy 1 gr ogłosi spisek cyklistów i postraszy wizją długoletniej odsiadki tychże. Komedia. Kto tu grał i co ugrał widać jak na dłoni na wykresie, a ugrano grube miliony, od naiwnych "inwestorów" co mnie mało obchodzi i z unijnych dotacji, co mnie niemiłosiernie wkurwia.
  • Re: Gerg - to może jakiś grupowy ten pozew zrobimy ? Autor: ~AntyGerg [80.237.226.*]
    Doooopa tam, grunt to mieć dystans... :)))

Swoją drogą skoro tak bezczelnie naganiał na dużo wyższych poziomach tworząc coraz bardziej odjechane historyjki, to może jego "szanowną" osobą należałoby zainteresować tych, którym płacimy podatki, bo póki co ci co się na takie "teoryjki" znaleźli się obecnie mocno pod wodą :)))

A kto to w ogóle jest ten Gerg na bankierze? Jakiś napis na dropsach?
  • Re: Gerg - to może jakiś grupowy ten pozew zrobimy ? Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    I ponownie mamy wpis kogoś, kto zauważa "naganianie" Gerga, a nie zauważa oficjalnych Strategii i komunikatów spółki o serii umów, spółek nawet dubajskich, wizyt zagranicznych, listów intencyjnych, emisji na rozwój... Kim jesteś, doradcą Zarządu patafianie?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [173.254.216.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Gerg - to może jakiś grupowy ten pozew zrobimy ? Autor: ~AntyGerg [5.135.54.*]
    Raczyłeś wcześniej zauważyć, że niejaki xawery logicznie prawi. A skoro logicznie prawi to z tego prawienia wynika, że nagoniłeś niektórych akcjonariuszy na dużo wyższych poziomach przez co obecnie znaleźli się głęboko pod wodą. Kims jesteś, pożytecznym idiotą Zarządu?
    xawery, piszesz logicznie więc Cie nie atakuję, ale wiesz naprawdę mało, lub fragmentarycznie. Masz negatywne nastawienie do mnie bo nie zgadzam się z teorią, że urządzenia nic nie potrafią i są tylko "pospawanymi prętami". Sądzę, że nie mogą potrafić w tej spółce.
    Możesz sobie robić jaja pisać o mnie różne pierdoły. Z boku to wygląda jakbyś był Kasandrą. OK. Tylko to kompletnie nic nie pomaga akcjonariuszom. To wszystko nie jest ważne. Ważne są dokumenty.
  • kto to jest ten Barczyk? ktoś wie coś więcej? Autor: ~bATON [89.231.103.*]
    bardzo dziwna jest ta spółka
  • Re: kto to jest ten Barczyk? ktoś wie coś więcej? Autor: ~atonik [176.31.181.*]
    dania gotowe, konserwy, pasztety
    http://profi.com.pl/profi/akcjonariusze

a w wolnym czasie egzotyczna turystyka biznesowa
    http://kadry.nf.pl/Artykul/6927/Jak-wypoczywaja-biznesmeni/incentive-Incentive-Concept-Poland-turystyka-biznesowa/

• Re: Gerg - to może jakiś grupowy ten pozew zrobimy ? Autor: ~lom [5.185.64.*]
    znowu straszy i straszy , to juz paranoja ,przy kursie 10 gr to juz chyba sam do siebie wysle nie wiadomo kogo
  • Re: Gerg - to może jakiś grupowy ten pozew zrobimy ? Autor: ~aborygen [166.181.82.*]
    Ja mysle ze ktos ich odpierdoli
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.