Dla tych co nie dali się ponieść emocjom, co umieją czytać, liczyć i myśleć analitycznie :) Jak mawiał mój Papa, myślenie ma przyszłość!
I co spamerzy? Żadnych zlych newsów nie ma,raport jak na 1kw. z długą zimą normalny a zapowiedzi na 2gi kwartał zgodne z oczekiwaniami. Zresztą o tym i nie tylko bylo na WZA, na którym byłem i Was zapewniałem,że warto bywać na WZA.
Ladne pakiety to byly kupowane od 3 tyg , dzis tylko kontynuacja , po pieknym odleszczeniu. Chyba w koncu ccc sie pozbyl balastu,odrazu zuk poszybowal ;-)
Fakty, cyfry , myslenie, brak emocji itd :)
Ja rowniez pozdrwiam kolegow.
Ps mimo mega dosw gieldowego nie moge zrozumiec dlaczego widlowy jednych puszcza powyzej 10% wzrostu/spadku , innych jak nas dzisiaj nie? To juz ktorys raz tak nam wzroscik 20% hamulcuja? Kto o tym do chol... decyduje? Na pewno nie system i regulamin !?
Masz racje, WN, to juz chyba drugi raz blokowanie przy 10%, a taki PBG ma dzisiaj +20%, ale nie wiem czym to jest spowodowane i jak regulowane. Postraszyło i już dobrze, ze wraca na właściwe tory.
No, wlasnie. Ale jakim prawem ta tendencja? gdyby nie zatrzymali spokojnie by +20% odbil,choc na chwile,ale zawsze.I tak ladny ruch w gore,powrot do trendu.
tez tak mysle ze odbitka jest od tych co sie wysypali a podbitka fałszywa byla we wtorek i kazdy mysla ze dzisiaj tez tak jest i sie przeliczył wystarczy popatrzec na arkusz zlecen sprzedaży ile znikneło straszaków i mysle ze jak szybko spadła tak szybciej odbije wystarczy ze jutro 5 na plusie i bb dobrze bo wskazniki dadz sygnały kupna a wtedy pojawią z kupnem technicy.takie sa moje przemyslenia
Podbitka, wybitka, zabitka itd. Czytac, wkleilem Wam, analizowac i decydowac,czy kupowac bankruta pbg, czy fundamenty i rozwoj zuka.
dobrej nocy wszystkim
Człowiek wraca z roboty i aż miło popatrzeć;)
Chyba akcjonariat nareszcie się ogarnął i uznał, że aktualna wycena jest śmieszna i niczym nie uzasadniona. Widać to doskonale po małej ilości zleceń sprzedaży.
Jak napiszesz kupować to odpisza, że naganiasz ;-) Niech każdy robi jak uważa, pewne jest,że 2 kwartał dobiega końca i zgodnie z ustaleniam WZA i planami wkrótce nowe komunikaty.
Mówiąc szczerze, w ciągu dwóch ostatnich miesięcy na wielu spółkach można było zarobić, a ZUK przyniósł, niestety straty (tylko tym, którzy akcje sprzedali).
Mam nadzieję, że kurs zacznie rosnąć i osiągnie poziom, który zrekompensuje stracony czas. Na razie wszystko wskazuje na to, że tak się stanie.
Te 2szt ja kupilem,z weekendu nad morzem zostalo,to zamiast piw zawsze lepiej pare sztuk dokupic.
A co do grubych,to oni ost 3 tyg zbibrali po zbiciu kursu, teraz dobieraja,jak sie uda, bo zostali na papierze Ci co trzymaja i wiedza dlaczego. udanego dnia :)
Ty klakier jednak masz nierowno pod sufitem.jak ja moge usuwac twe chore ,spamerskie wpisy? Robi to moderator ,widac ma zgloszenia,sam widzi jak spamujesz i kasuje, i ma racje. Pisz merytorycznie, to Cie na pewno nie usunie, do tego nawet Ktos Ci odpisze. Poki co nie dziwne,ze zly jestes, bo ZUK przez pare dni pieknie odbija,a tacy jak Ty i leszcze znow placza,ze wyploszeni oddali. Proponuje teraz na gorce Pbg ,hehe , kupic ,na pewno zarobisz . Pozdro dla Starej Gwardii i Si Seniora , pogoda iscie poludniowa kurs polnocny :)
ŁAdnymi krokami na północ. Zgodnie z oczekiwaniami i logiką.
A Ty Kolego? Klakier weź trochę lodu i nie wypisuj bredni, nie spamój, to Cię moderator nie będzie usuwał.
pytałem ile sprzedał nie co jest napisane w umowie to po pierwsze,po drugie to nie powód do usuwania wpisu bo nie zyjemy na Białorusi,tu jest wolność słowa a pytanie nie jest sprzeczne z regulaminem,no ale jak stado baranków podaża za guru to przecież takie pytania są niewygodne