• Raportu brak? Autor: ~ad [79.139.109.*]
    jakoś nie znalazłem raportu BGE, a Wy?
  • Re: Raportu brak? Autor: ~vvvvvvv [88.199.45.*]
    więc jak rok temu będzie, spadek na kilka groszy, brak raportów, informacji-firma widmo....
  • Re: Raportu brak? Autor: ~ad [79.139.109.*]
    Chyba za to jakieś kary powinny , powinno polecieć na 5 groszy i tam jest miejsce takiej Firmy lub całkiem wypad z NC
  • Re: Raportu brak? Autor: ~vvvvvvv [88.199.45.*]
    takie firmy faktycznie powinny byc szybko usuwane z gieldy, najgorsze ze sam mam troche akcji bge...bardzo wierzylem w te spolke, myslalem, ze wszystko jednak pojdzie ok. , ale widze, ze dzialaja tak jak przed rokiem....szkoda
    szkoda nawet słów ...jestem ciekawy co na to akcjonariat i jaki kurs dziś....
  • Re: Raportu brak? Autor: ~jklin [193.200.47.*]
    PRZEZ TAKIE SMIECIE JAK TO JEST TAKI MARAZM NA NC,WYWALIĆ W PIS.DU!!!!
    NIECH ZOSTANA SAME ZDROWE PODMIOTY(MOŻE UZBIERAŁABY SIE 20-TKA..)
    WYWALAM Z OBSERWOWANYCH!
  • Re: Raportu brak? Autor: ~Czaro21 [217.28.147.*]
    Bardzo sie zawiodłem na tej spółce, nie straciłem, ale nie sprzedawałem w dobrym dla mnie momencie kiedy były sygnały ze coś może być nie tak (m.in.brak jakichkolwiek wieści od spólki, wpisy na forum pewnych osob...) . Do pewnego momentu akcje trzymałem w ramach długoterminowych zysków, liczyłem ze to szczera spółka.
    BGE - ogromny minus za system zarządzania spółką oraz brak szacunku dla akcjonariuszy. Zainwestowałem w NEMEX, czas pokaże...
  • Re: Raportu brak? Autor: ~Niki [87.205.246.*]
    Zamienił stryjek... :-)
    Dnia 2013-05-16 o godz. 08:24 ~Niki napisał(a):
    > Zamienił stryjek... :-)

Niki czy kijek to się okaże na razie mają konkretne plany i piszą o swoich planach nie owijają w bawełnę.
  • Re: Raportu brak? Autor: ~Niki [95.49.218.*]
    Takie plany miała też BGE i też konkretnie o nich pisała, również bez owijania w bawełnę. A przyjrzałeś się modelowi biznesowemu Nemexa? Otóż chcą zarabiać na oszczędnościach dając/wymieniając oprawy ZA DARMO więc w polskich warunkach masz dwa problemy:
    1) urzędasy w tzw. jednostkach samorządu terytorialnego lub im podległych spółkach nie mają od czego wziąć w łapę,
    2) ci sami będą bali się podpisywać umowy, żeby ich nie zwinęło ABW albo nie zakablował NIK, że podpisali umowy, z których nie jest jasne jakie będą koszty - w naszym kraju nie pomoże gadanie, że i tak płacą mniej niż płaciliby normalnie.
    Nemex ma perspektywy , ale też trzeba uważać i wyjść jak będzie w miarę wysoko , II i III kw tam pokaże na co stać spółkę , ale mam nadzieję ,że ponad 1-1.5 pln powinno być spokojnie.
  • Re: Raportu brak? Autor: ~asad [193.200.215.*]
    jakby było co publikowac to by publikowano, a że nie ma co publikować, to po co, znowu czekają jak ich KNF zawiesi, no to mamy zonk totalny
    JEDNOLITE = nowe infa!!!! = wzrosty!!!!! = 3 zł!!! :)
    gdzie masz infa?
  • Re: Raportu brak? Autor: ~Niki [95.49.218.*]
    Nie pij tyle z rana
    to było z ironią :) ze jak przejdziemy na jednolite bedzie powtórka z rozrywki :)
    jasne....szybciej wyjazd z NC całkowicie
    zamiast raportu za I kw to dali gniota hahah

http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=47888&ncc_index=BGE&id_tr=1
[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.