• Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Sprawdź S Autor: ~NTW [46.134.185.*]
    Netwise to spółka, która zdominowała rynek.

Nic dziwnego skoro pukają do nich takie firmy jak np.

Również Netwise S.A. wdroży system CRM do obsługi kolejnych kanałów sprzedaży B2B w Polkomtel Sp. z o. o.

Polkomtel Sp. z o.o., lider na rynku usług telefonii komórkowej i dostawca najszybszego mobilnego internetu LTE, wybrał system Microsoft Dynamics CRM i powierzył Netwise S.A. wdrożenie platformy biznesowej CRM dla pracowników pionu sprzedaży Plusa.

p.s. Nie tylko Polkomtel Sp.z o.o korzysta z usług Netwise S.A

SPRAWDŹ SAM !!

http://www.netwise.pl/index.php?id=firma_klienci
  • Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Sprawdź S Autor: ~wodzirej [46.112.79.*]
    Dokładnie tak jest,

Netwise S.A jest cenioną spółka. Nie powinno nikogo to dziwić.

• Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: ~NTW [46.134.185.*]
    Podejrzewam, że w tym roku Netwise również pozyska dobrych klientów:)
  • Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: ~wodzirej [46.112.79.*]
    Lista klientów wygląda fajnie...:)

SPRAWDŹ SAM !!

http://www.netwise.pl/index.php?id=firma_klienci

* na powyższej liście nie ma Klientów, którzy nie zgadzają się na publikację ich logotypów
    * nie chwalimy się logotypami firm, które szkoliliśmy - za dużo ich :)
    * nie chwalimy się wdrożeniami, które wykonali "pracownicy naszej firmy zanim jeszcze zaczęli pracę u nas"

:)
  • cześć dziwki dalej szukacie FRAJERÓW na akcje objetę przez runicom po 10 Autor: ~666 [83.30.163.*]
    groszy? nie ma chętnych na zakup BALONA ?
  • Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: ~NTW [46.134.185.*]
    Netwise jest liderem w swojej branży, nic dziwnego że pozyskuje tak dobrych klientów...:)
  • Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: ~NTW [31.61.131.*]
    Netwise zmienił strukturę przychodów.

Skupił się na produktach bardziej rentownych.

W najbliższym czasie powinno przynieść znaczący efekt...
  • Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: jkl. [91.235.161.*]
    Re: NETWISE - info
    Autor | ~NTW [31.61.131.*] 2013-04-22 09:07 Zobacz wątki dotyczące Netwise
    Zobacz profil Netwise

Jestem przekonany, że pokarzą dobre wyniki, a wtedy promocja naprawdę się skończy!!

---->>>>>>INFO<<<<<---- to jest klucz d
    Autor | ~karbi [178.180.64.*] 2013-04-26 09:16 Zobacz wątki dotyczące Netwise
    Zobacz profil Netwise

15 maja zostaną opublikowane wyniki za pierwszy kwartał 2013 roku. Będzie to moim zdaniem kamień milowy w zasadniczo krótkiej historii spółki na NC. Wyniki pokażą nam jak spółka radzi sobie w nowym roku bogatsza o bagaż doświadczeń z lat poprzednich i pozwolą z pewną dozą niepewności stwierdzić jaki będzie cały 2013 rok.

Re: ---->>>>>>INFO<<<<<---- to jest klu
    Autor | ~wodzirej [5.173.128.*] 2013-04-26 10:50 Zobacz wątki dotyczące Netwise

Wyniki za I Q 2013 będą miały kluczowe znaczenie co do dalszej działalności Netwise S.A

Spółka ostanie 3 lata miała bardzo udane. Liczne nagrody i wyróżnienia.

Myślę, że następne lata będą również udane.

W końcu doczekaliśmy się porządnej spółki na NC !

Autor | ~NTW [31.61.131.*] 2013-04-26 12:22 Zobacz wątki dotyczące Netwise
    Zobacz profil Netwise

Opublikowanie wyników za I Q będzie jednym z czynników do wzrostów cen akcji Netwise.

Również technicznie fajnie to wygląda co podkreślił jeden z forumowiczów w swoim wątku ,, AT Netwise,,

Autor | ~karbi [37.31.183.*] 2013-04-26 14:52 Zobacz wątki dotyczące Netwise
    Zobacz profil Netwise

15 maja rozwieje wszelkie wątpliwości.

Autor | ~NTW [31.61.131.*] 2013-04-26 15:02 Zobacz wątki dotyczące Netwise

Myślę, że wyniki będą bardzo dobre

Ja przypuszczam przychody około 2-2,5mln oraz około 190- 250 tys zysk netto.
  • Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: ~wodzirej [164.126.134.*]
    Popularność wśród akcjonariuszy wzrośnie jak spółka wypłaci dywidendę:)

Może to również oznaczać koniec tanich akcji:)
  • Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Sprawdź S Autor: ~wodzirej [46.112.136.*]
    Netwise dzięki temu, że współpracuje z Microsoft może przyciągnąć do siebie kolejnych klientów...
  • Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Sprawdź S Autor: ~NTW [91.94.171.*]
    Dnia 2013-05-17 o godz. 09:08 ~wodzirej napisał(a):
    > Netwise dzięki temu, że współpracuje z Microsoft może
    > przyciągnąć do siebie kolejnych klientów...

Netwise jest liderem w swojej branży.

Branża IT jest bardzo dochodowa.
  • Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: ~szaman [79.162.40.*]
    Netwise współpracuje z duzymi klientami jak Polkomtel
    spółka szuka tez nowych kontrahentów za granicą (planowane zwiekszenie eksportu)
  • Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: ~jkl. [91.235.161.*]
    Czekam na mojego POSTA NIE LINKA --WKLEJ GO !!!!!!!!!! NIE DAJ SIĘ PROSIĆ TO PROSTE WYTNIJ - WKLEJ -- może ci szaman pomoże jest pod ręką lub wodzirej ali to kompletne dno jego nie proś...

Dnia 2013-05-17 o godz. 14:05 ~szaman napisał(a):
    > jkl
    współczuję ci, że żyjesz w matrixie - marne to
    > pocieszenie, że full hd...

masz pytanko, nie błaznuj i nie
    > uciekaj jak zwykle, po prostu odpowiedz :)

dlaczego
    > pisałeś glupoty, że runicom sypie? masz dostęp do poufnych
    > informacji i walisz o tym na forum? a potem zacząłeś
    > wycofywać się z tego? co ty kombinujesz ? kogo chcesz
    > wywieść na manowce? jaki masz w tym interes jkl?

O twoja ulubiona metoda przypisywania słów które nie zostały powiedziane (napisane)
    proszę wklej mojego posta gdzie napisałem , że runicom sypie ..
    Oczywiście znajdziesz śmieszny argument aby go nie wkleić a w rzeczywistość jest taka
    , że nie pisałem nic o sypiącym runicomie a o sztucznych podbitkach aby wciągnąć do gry ulice ...
    Twój obłęd na naganianie sięga absurdu .. To co robicie jest chore . Niedoświadczonych , początkujących inwestorów naganiać na kupno przewartościowanego papiera .....
    Czekam na posta o którym pisałem wyżej
  • Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Sprawdź S Autor: ~wodzirej [46.112.70.*]
    W bieżącym roku podejrzewam, że Netwise pozyska większych klientów co na pewno znajdzie odzwierciedlenie w kolejnych wynikach za poszczególne kw.
  • Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: ~NTW [31.61.131.*]
    Kolejne Q przyniosą na pewno większy zysk.

Więc bardziej przychylam się za inwestycją długoterminową.
  • Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: ~opa [178.180.162.*]
    Netwise jeszcze nie raz nas zaskoczy pozytywnymi informacjami:)
  • Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: ~wodzirej [46.112.21.*]
    Spółka dynamicznie się rozwija i jeszcze nie raz spłyną do nas kolejne dobre informacje:)
  • Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Sprawdź S Autor: ~wodzirej [46.113.128.*]
    W bieżącym roku spółka pozyska kolejnych wielkich klientów.

• Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: ~szaman [37.225.133.*]
    dywidenda zainkasowana
    czekamy na efekty nowej strategii rozwoju
  • Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: ~jkl [91.235.161.*]
    Dnia 2013-05-31 o godz. 12:37 ~szaman napisał(a):
    > dywidenda zainkasowana
    czekamy na efekty nowej strategii
    > rozwoju

Czekam na mojego POSTA NIE LINKA --WKLEJ GO !!!!!!!!!! NIE DAJ SIĘ PROSIĆ TO PROSTE WYTNIJ - WKLEJ -- może ci dynamiczny ntw pomoże jest pod ręką lub wodzirej ali to kompletne dno jego nie proś...

Dnia 2013-05-17 o godz. 14:05 ~szaman napisał(a):
    > jkl
    współczuję ci, że żyjesz w matrixie - marne to
    > pocieszenie, że full hd...

masz pytanko, nie błaznuj i nie
    > uciekaj jak zwykle, po prostu odpowiedz :)

dlaczego
    > pisałeś glupoty, że runicom sypie? masz dostęp do poufnych
    > informacji i walisz o tym na forum? a potem zacząłeś
    > wycofywać się z tego? co ty kombinujesz ? kogo chcesz
    > wywieść na manowce? jaki masz w tym interes jkl?

O twoja ulubiona metoda przypisywania słów które nie zostały powiedziane (napisane)
    proszę wklej mojego posta gdzie napisałem , że runicom sypie ..
    Oczywiście znajdziesz śmieszny argument aby go nie wkleić a w rzeczywistość jest taka
    , że nie pisałem nic o sypiącym runicomie a o sztucznych podbitkach aby wciągnąć do gry ulice ...
    Twój obłęd na naganianie sięga absurdu .. To co robicie jest chore . Niedoświadczonych , początkujących inwestorów naganiać na kupno przewartościowanego papiera .....
    Czekam na posta o którym pisałem wyżej
  • Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Sprawdź S Autor: ~wodzirej [164.127.190.*]
    Myślę, że popularność Netwise wzrośnie po wypłacie dywidendy:)
  • Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: ~NTW [5.185.8.*]
    Współpraca Netwise z Microsoft na pewno przyniesie to duże dobrego...
  • Re: Popularność Netwise rośnie, co przyciąga większych klientów!!! Spraw Autor: jkl. [91.235.161.*]
    OTO INNE REWELACJE NTW NA INNYCH SPÓŁKACH KTÓRE TEZ MAJĄ ROSNĄĆ !!!!!!
    CZY ROSNĄ OCEŃCIE SAMI !!!!

Dlatego mam tak często inne IP bo mam przypisane dynamiczne~NTW [5.184.162.*], ~NTW [31.61.21.*], ~NTW [31.61.129.*] ...

Re: Ogłoszenie o zwołaniu ZWZ Netwise S.A. na 27 maja 2013...CZYTAJCIE
    Autor | ~NTW [31.61.129.*] 2013-05-07 11:45 Zobacz wątki dotyczące Netwise

Pewne jest to, że spółka będzie generować duże zyski w każdym roku. ..

Aktywny ,dynamiczny od dawna siedzi też na spółkach Patro ...

JEDNA RZECZ JEST ZASTANAWIAJĄCA WSZĘDZIE GDZIE JEST ZE SWOJĄ DRUŻYNĄ NAGANIAJĄ NA WZROSTY ...

ATS ---- Uwaga fałszywy Profit -[31.61.129.*] -- naganiacz na wzrosty.
    Autor | ~Profit [89.230.155.*] 2013-05-23 18:39

Nie ma ten człowiek żadnego honoru. On już nie chce ale on musi podszywać się pod moją osobę bo wie, że sam nie jest w stanie niczego wymyśleć. Ma problem. Myśli, że przez te wpisy non stop spowoduje wzrost kursu tylko efekt jest taki, że nic się nie dzieje he he he.

Znają też na Fonie ...

FON-- ruszył !!! ALE BIORĄ
    Autor | ~Oglądać [31.61.129.*] 2013-05-07 10:08 Zobacz wątki dotyczące FON
    Jw

W TYM SAMY M WĄTKU ZMIENIŁ TYLKO NICK A IP TO SAMO

Re: FON-- ruszył !!! ALE BIORĄ
    Autor | ~Gvvyg [31.61.129.*] 2013-05-07 10:09 Zobacz wątki dotyczące FON

Dnia 2013-05-07 o godz. 10:08 ~Oglądać napisał(a):
    > Jw

znaja też go na IFC

IFCAPITAL---- JUŻ 15 % do góry !! Coraz mniej akcji
    Autor | ~Blask [31.61.129.*] 2013-05-07 10:10 Zobacz wątki dotyczące INVESTMENT

Oglądać

: IFCAPITAL---- JUŻ 15 % do góry !! Coraz mniej akcji
    Autor | ~Unijne [31.61.129.*] 2013-05-07 10:10 Zobacz wątki dotyczące INVESTMENT FRIENDS CAPITAL

Dnia 2013-05-07 o godz. 10:10 ~Blask napisał(a):
    > Oglądać

Tu również zakłada wątek i podbija ...Nawet w drugim poście nie pofatygował się napisać z innego kompa zmienia nicki Ip to samo ....

Forum Giełda
    Utwórz nowy wątekIFCAPITAL ---- już nie mogę się doczekać kiedy będzie tu 50 groszy !!!!
    Autor | ~Profit [31.61.129.*] 2013-05-07 20:10 Zobacz wątki dotyczące INVESTMENT FRIENDS CAPITAL

I kolejny post w tym wątku ..zmienia tylko nicka ...

Re: IFCAPITAL ---- już nie mogę się doczekać kiedy będzie tu 50 groszy !
    Autor | ~ Hobby [31.61.129.*] 2013-05-07 20:11 Zobacz wątki dotyczące INVESTMENT FRIENDS CAPITAL...
[x]
NETWISE -15,11% 62,00 2023-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.