dla czego to tak ciagle spada, długów spółka nie ma, wypłaci dywidende a leci na zbity pysk jak te smieci patrowicza atlantisy itd czy tak zachowuje sie mistrz gieldy 2012 r
po dluzszym czasie witam ponownie na relpolu.6 zl jest zbyt kuszaca cena na ta spolke.po b.glebokiej korekcie.niektorzy pisza ze jej powodem jest zamiar kupna samochodu za pol.mln zl.moze i tak ale wg mnie juz niedlugo nastapi odkupowanie spolki pod niemala dywidende 37 gr
fakt. 6,15 - żenująco nisko. technicznie walor mocno wyprzedany, ubite dno. TYlko jeden cieć blokuje wzrosty, wywalając na upartego tak nisko. Ale dzis juz było widac jak szybko znaleźli sie chetni na ponad 20tys po 6,25. Jak już hamulcowy sie wyprzeda to bedzie mega potencjał do wzrostu. Przypomnę że bodaj 29go bedzie ostatni dzien by zarejestrowac akcje na walne. zakładam że później, aż do Walnego część akcji bedzie zablokowane pod Walne ,wiec odpadnie część potencjalnej podaży. Konkluzja - czekamy na konkretne odbicie, bo potencjał do wzrostu jest duuuuży.
Proponuję idżcie na Zetkamę,tam kursu już nikt nie zbija i nie blokuje::))) . Proces zakończyli już 2 lata temu. Cały czas podnoszą. Ps. Jeżeli zdążę z kasą to dołączę do was do Relpola . Ponizej 7 cena mnie satysfakcjonuje
koniec promocji. mamy wybicie.
A JAK NA WALNYM KLEPNĄ TĘ DYWIDENDĘ TO BĘDZIE JAZDA.
ostatnio namnożyło się i sa bardzo popularne fundusze inwestycyjne (dywidendowe) - na pewno zainteresują się wówczas Relpolem.
Pytałem o mozliwy termin nabycia prawa do dywidendy ,czy bylo cos proponowane ??? Z tymi funduszami to wyskoczyłeś,fundusze nie zainteresują się,w drogę sobie nawzajem nie wchodzą (niepisane porozumienie). Duzo jest mniejszych takich spólek i fundusze od tego odwracają się,bo nie mogą wchodzić !! To gpw (szulernia)