• mój scenariusz Autor: lech12 [109.196.118.*]
    Od ponad roku przestrzegałem przed inwestowaniem w spółkę, którym najważniejszym aktywem są wyłącznie obietnice. Tak jak to przewidziałem kurs zmierza do zera, co jest właściwą wyceną.
    Teraz kwestia formalna. Po jutrzejszym raporcie przewiduję, iż strata przewyższy kapitały własne. Zgodnie z kodeksem spółek handlowych, ujemny kapitał oznacza zagrożenie kontynuacji działalności spółki, zarząd jest zobligowany do zwołania zgromadzenia wspólników w celu powzięcia uchwały dotyczącej dalszego istnienia spółki. Jego efektem będzie wniosek o upadłość.
  • Re: mój scenariusz Autor: ~kjgldk [31.174.217.*]
    ok, dziękujemy za poradę :) będziemy mieli na uwadze. tymbardziej że jak widać po ostatnich raportach wszystko idzie w dobrym kierunku :) ale masz prawo sądzić inaczej..
  • Re: mój scenariusz Autor: ~fdsaf [31.175.228.*]
    jest strata wielka ale przez to że opierają się WYŁĄCZNIE NA SIECI SPRZEDAŻY A NIE NA SAMYCH USŁUGACH WŁASNYCH !!! a to jest różnica. mają dwie duże umowy do podpisania i kto wie jak to wyjdzie ... ja nie sprzedam bo czuję ten biznes. to jak mlm. wchodzisz i szukasz ludzi którzy na ciebie robią produktem który ty im sprzedajesz :) piękna sprawa nic nie produkujesz i możesz rozrastać się do niebotycznych rozmiarów... a mlm rośnie w siłę...
  • Re: mój scenariusz Autor: ~ekonomiczny [178.217.136.*]
    O czym Ty człowieku Piszesz ??

Nie pracujesz i rośniesz . MlM - a co ma ta sółeczka bez pomysłu na działanie do MLM-u ???
[x]
EKOOZE 0,00% 0,09 2024-05-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.