• Novian Autor: ~Stary wyjadacz [89.191.170.*]
    Mam do Was prośbę akcjonariusze Dependa, zrobilibyście może jakieś zamieszanie na Novianie bo nie mam jak wyjść z akcji. Jak pomozecie to Wam powiem cos ciekawego o Dependzie, podam Wam datę kiedy będzie dzida.
  • Re: Novian Autor: ~Wariat [77.115.123.*]
    Stary Wyjadaczu lubię szczerość ale Novian to sam rozumiesz i nie trzeba nic pisać.Jak znasz moment dzidy na Depie to bierz kredyt i odrobisz z nawiązką
  • Re: Novian Autor: ~dependziak [77.114.110.*]
    z ciekawosci zajrzalem co to za cud tiechniki niuconnectowej ten novian .....i niezle wpadles ...a jak znasz dzide na dependzie to znak ze z niego coś be"n"dzie hehe
  • Re: Novian Autor: ~US Palermo [89.228.23.*]
    stary sprzedaj tamto,nerke i starego do providenta wyślij kup DEPENDA i się z bidy wyrwiesz !!!
  • Re: Novian Autor: ~Stary wyjadacz [89.191.170.*]
    Do Palermo - dzieki za radę ale kasa za nerkę poszła na Noviana, a hipoteka z domu na IDH, mam cos pecha do tej giełdy jestem utopiony po uszy, nawet Provident jak mnie widzi to zamyka kase.
  • Re: Novian Autor: ~US Palermo [89.228.23.*]
    rozumie na NC jest wiele spółek WIDMO ( wyzerowali wielu ludzi) > robią pomału porządki za sobola . spokojnie cierpliwie wybierz sobie ze 3 z działalnością i przychodami których rynek jeszcze nie zauważył i czekaj . do grania było mnóstwo spółeczek np. BGE,INVENTI,FLUID,PMI.
  • Re: Novian Autor: ~dependziak [77.114.110.*]
    oszczedz nerke!!! ...
    zonę sprzedaj handlarzom... i tak Ci sie roztyje i tak sie rozwiedziesz wiec wyprzedz fakty....
    za zarobioną kase odkupisz zone i kase miec bedziesz ...:)
  • Re: Novian Autor: ~marre [85.238.222.*]
    o chlopie... dobrze ze depa nie masz :-D
  • Re: Novian Autor: ~sonny red [37.109.93.*]
    stary jak chcesz to nadstaw dupala, to pojade Cię za kase i będziesz miał na akcyjki, dobrze zapłace, You know what I mean
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.97.178.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Novian Autor: ~działka [178.43.251.*]
    kulfa
    gdzie ci wtajemniczeni co po 039 z ukrytego sprzedawali

nędzni naganiacze
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać