15 maja - wyniki za pierwszy kwartał 2013. Pokażą w jakiej kondycji spółka zaczęła kolejny rok działalności i czego możemy oczekiwać w przyszłości.
27 maja - WZA - decyzja m.in. w sprawie dywidendy w wysokości 0.5 zł oraz rozszerzenia działalności spółki o sprzedaż hurtową komputerów, urządzeń peryferyjnych i oprogramowania
Jeżeli wyniki okażą się dobre i zatwierdzona zostanie dywidenda wraz z rozszerzeniem działalności spółki, która z pewnością przyczyni się do zwiększenia przychodów to jest duża szansa na inwestora finansowego/branżowego.
Na razie stoimy stabilnie na 7zł. Kto wie ile będzie wynosił kurs po realizacji wyżej wymienionych informacji... :)
Jak dla mnie spółka na dłużej, myślę że w przyszłości może jeszcze nie raz zaskoczyć;)
Kupić i zakopać;) Tak myślę a wy co sądzicie? :)
Wrzucam jeszcze raz dla nowych akcjonariuszy bo za dużo idiotycznych wątków mamy od naganiaczy i ciężko się przebić z czymś merytorycznym
Słuszna uwaga. Czym bliżej wyników i WZA naganiacze na spadki czyli Klub Pinokia będzie starał się namieszać.
Jak widzimy czekają nas kolejne dobre informacje ze spółki. Spółka będzie z kolejnymi kw pokazywała nam dobre wyniki a III kw pokarze nam pełny obraz spółki.
Pojawienie się inwestora finansowego/branżowego wydaje się być całkiem prawdopodobna.
Spółka zamierza wypłacać dywidendy więc na pewno inwestor finansowy wchodzi w grę.
Dnia 2013-05-13 o godz. 09:37 ~wodzirej napisał(a):
> Słuszna uwaga. Czym bliżej wyników i WZA naganiacze na
> spadki czyli Klub Pinokia będzie starał się namieszać.
Jak
> widzimy czekają nas kolejne dobre informacje ze spółki.
> Spółka będzie z kolejnymi kw pokazywała nam dobre wyniki a
> III kw pokarze nam pełny obraz spółki.
Pojawienie się
> inwestora finansowego/branżowego wydaje się być całkiem
> prawdopodobna.
Spółka zamierza wypłacać dywidendy więc na
> pewno inwestor finansowy wchodzi w grę.
OJ , wy moi mali geniusze .Ale was nosi z samego rana ..Walczcie ...
Jeśli Netwise będzie pokazywał w kolejnych kw dobre wyniki ( a tego jestem pewny) pojawienie się inwestora branżowego również wydaje się być ciekawą koncepcją.
@karbi
fajnie podumowałeś sytucję na Netwise
a naganiaczami z klubu Pinokia (jkl, 666 i Antymądry) nie ma co się przejmować - oni sami się zdemaskowali, że chcą obłowić sie tanimi akcjmi - tyle, że plan im sie nie powiódł, bo Netwise serwuje same dobre wiadomości :)
osobiście najbardziej czekam na to co uchwali WZA (dywidendy, rozszerzenie dzialalności), bo inwestycje w Netwise traktuję średnio- lub długoterminowo
Dnia 2013-05-13 o godz. 14:30 ~wodzirej napisał(a):
> Coraz bardziej widać, że naganiacze na spadki obawiają się
> dobrych informacji ze spółki:)
Oj bobasku , bobasku jak ci mam tłumaczyć , że tak się nie walczy o dobre imię spółki której akcje oczywiście posiadasz kupione w 1 dniu notowań . Posty muszą być bardziej porywające .. To nic , że kupowałeś po 14 zł. ale jeżeli jesteś pewien , że odrobisz bardziej się postaraj..
naganiacze z różowego klubu P...inokia (jkl, 666/Antymądry) stają sie nerwowi
przed wiadomościami z Netwise (wyniki, dywidenda, poszerzenie działalnośc)
Już niedługo ty 666 i twoja banda dostaniecie pigułę dobrych informacji!
15 maja - wyniki za pierwszy kwartał 2013. Pokażą w jakiej kondycji spółka zaczęła kolejny rok działalności i czego możemy oczekiwać w przyszłości.
27 maja - WZA - decyzja m.in. w sprawie dywidendy w wysokości 0.5 zł oraz rozszerzenia działalności spółki o sprzedaż hurtową komputerów, urządzeń peryferyjnych i oprogramowania
p.s. w tych dniach może również wzrosnąć aktywność naganiaczy na spadki!