• Widzę Tomku że..... Autor: ~grześ [83.14.121.*]
    kolejne kółeczko się zrobiło.......Tobie od tych kółeczek jeszcze w głowie się nie zakręciło?????:-) Ty masz marzenia piękne a tu taki kołowrotek oby Ci te marzenia się nie przekręciły:-)).
  • Re: Widzę Tomku że..... Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    Dnia 2013-05-10 o godz. 14:16 ~grześ napisał(a):
    > kolejne kółeczko się zrobiło.......Tobie od tych kółeczek
    > jeszcze w głowie się nie zakręciło?????:-) Ty masz marzenia
    > piękne a tu taki kołowrotek oby Ci te marzenia się nie
    > przekręciły:-)).

kołeczko? nie robie kolek.....a gdzie twoje 25 gr hahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaahahah
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Widzę Tomku że..... Autor: ~grześ [83.14.121.*]
    Miałem w tym cel by tak pisać chcąc dobrać na kolejne kółko które nam właśnie się kończy ale nie udało się. Poweim jeszcze więcej sprzedałem dziś po 48gr :-)) .....czekam na kolejne kółeczko ale już nie naganiam sami w przyszłym tygodniu sprzedawać poniżej 40gr będą . Na tych kółeczkach tutaj można nie źle zarobić co prawda nie da się tego dużymi kwotami zrobić ale jedno kółko i 4tys zł jest. a na wzrosty w okolice Twych marzeń przejdzie czas ale jeszcze nie teraz.:-)) bo przecież nie mam narazie akcji więc najpierw korekta a później może w góre..........
  • Re: Widzę Tomku że..... Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    Dnia 2013-05-10 o godz. 14:27 ~grześ napisał(a):
    > Miałem w tym cel by tak pisać chcąc dobrać na kolejne kółko
    > które nam właśnie się kończy ale nie udało się. Poweim
    > jeszcze więcej sprzedałem dziś po 48gr :-)) .....czekam na
    > kolejne kółeczko ale już nie naganiam sami w przyszłym
    > tygodniu sprzedawać poniżej 40gr będą . Na tych kółeczkach
    > tutaj można nie źle zarobić co prawda nie da się tego
    > dużymi kwotami zrobić ale jedno kółko i 4tys zł jest. a na
    > wzrosty w okolice Twych marzeń przejdzie czas ale jeszcze
    > nie teraz.:-)) bo przecież nie mam narazie akcji więc
    > najpierw korekta a później może w góre..........

i sam widzisz ze piszac takie rzeczy rynek cie posluchal i zszedl na 25 gr hahaahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha.....sorry ale glupis jak buc
    no żeby nie kłamać połowa tego co miałem poszła po 47gr nie udało się po 48gr. Ciesz się z tego co masz a nie z tego co mógłbyś mieć:-)))
    Tomku ja mam w kieszeni po raz drugi 4tys zł zysku a Ty co masz oprócz marzeń......uważasz że jestem głupi jak b.c ok :-))) te dzisiejsze 4tys też są głupie jak b.c z tym że ja przez weekend sobie je wydam na jakieś b.cowe zakupy dla samej przyjemności a Ty ???? marzenia marzenia marzenia:-)))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Widzę Tomku że..... Autor: ~ronia [83.28.0.*]
    to sa krawce jak nic tylko,ze my tu mamy z2danki papiera a ppg ma zyskz czego 30baniek z nas a ja w tym gownie siedzialem 1rok i con im udowodnisz ze sprzedaja na zw i kup na do to ppg i ruscy t to wiedza a ruscy dzialki sprzedali i maja ich w d ........
  • Re: Widzę Tomku że..... Autor: dark7 [95.48.24.*]
    Chyba nie zdążysz na weekend nic wydać , pamiętasz że kasę na koncie masz dopiero po 3 dniach :) No i możesz mieć zepsuty weekend jak się okaże że cofka się cofnie :) i będą dzisiaj górne widły :)
  • Re: Widzę Tomku że..... Autor: ~nwa [212.180.162.*]
    grzes,

zgadzam sie, ze lepiej miec cos pewnego niż coś z marzeniami, ale przy 39gr pisales o tym ze sprzedales i czekasz niżej wiec nie wiem skad Ci sie wzielo te 4tys zysku.

zdziwisz sie myslac ze kupisz po 40gr choc wszystko jest mozliwe, jednak jestem tu na tyle zeby zauwazyc ze tym razem zakupy sa robione zupelnie inaczej. mamy 3 dzien duzych obrotów i kurs ładnie rośnie, wiadomo ze Ci na szybko beda realizowac zyski myslac ze to znowu bedzie mozna zrobic kołko, ale wydaje mi sie ze to sie juz skonczylo.

mimo wszystko zycze sukcesow
    spokojnie kupimy w przyszłym tygodniu poniżej 40gr tylko Tomku te kółeczka naprawde mogą Ci zakręcić w głowie:-)) a te kółeczka teraz są coraz pewniejsze bo większość miśli że to już właściwy wzrost i się dołącza na górce tak właśnie myśląc. A tu zonk kolejne kółeczko do zakupu nieruchomości o ile dojdzie do finału takich kółeczek będzie jeszcze sporo........ osobiście myślałem że uda się tym razem zasięg 55gr ale nie tym razem.
  • Re: Widzę Tomku że..... Autor: ~działka [83.27.234.*]
    CO WY PITOLICIE
    PRZECIEŻ MÓWIŁEM Ż EKOREKTA BY SIE PRZYDAŁA

TY JUZ KOLEGO SIE POPISAŁEŚ NIEDAWNO
  • Re: Widzę Tomku że..... Autor: ~marre [85.238.222.*]
    idzie grzes przez wies, worek piasku niesie...

same bogacze tutaj... a przmadre i chwalipiety ze hoho... tych wlasciwych poziomow i tak nie doczekasz... bo Ty kolka tylko robisz wiec sie nie martw o korekty i czyjas kase
  • Re: Widzę Tomku że..... Autor: ~działka [83.27.234.*]
    zobaczymy czy kółeczko

może info podadzą i co
  • Re: Widzę Tomku że..... Autor: ~ronia [83.31.156.*]
    a ja na spadki ale tu trza brac chlopytu cos sie dzieje, tu musi sie cos dziac
  • Re: Widzę Tomku że..... Autor: ~marre [85.238.222.*]
    co tam grzesiu..... nie podobal Ci sie moj wpis ze do modera zglosiles?... zabolalo? powtorze jeszcze raz...

tylko idioci simieja sie z innych!!!!
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.