• 15 maja chat Autor: ~SmartER [79.184.162.*]
    Ceikawe czy wyniki 15 maja beda tak dobre czy tak zle, ze bedzie sie trzeba z nich tlumaczyc, czas pokaze :)

http://www.stockwatch.pl/czat-inwestorow-gieldowych/wieslaw-zywicki---wiceprezes-zarzadu-telforceone-sa,37
  • Re: 15 maja chat Autor: ~JayD [188.33.34.*]
    Plus jest taki że chat będzie już o 12 tej, a rozmowa będzie na temat raportu, czyli raport przed 12stą będzie już opublikowany. Po raz kolejny przed sesją :) czy będzie równie dobry?
  • Re: 15 maja chat Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Wystarczy obserwować kurs od poniedziałku, wiadomo, że są równi i równiejsi. Ale jestem optymistą, bo nic innego mi nie pozostaje ;)
  • Re: 15 maja chat Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    Chyba dobry bo ja nie pamiętam aby ktoś chciał się tłumaczyć ze złych wynkiów organizując z własnej woli spotkanie:) Pytanie tylko jedno co oznacza "DOBRY" dla Zarządu a co dla Akcjonariuszy. Nic tylko te dwa dni przetrzymać.
  • Re: 15 maja chat Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Sądząc po kursie, to dla Akcjonariuszy wynik neutralny, ale kurs w każdej chwili może wskazać konkretny kierunek. Czekamy.
  • Re: 15 maja chat Autor: ~JayD [90.156.5.*]
    Dokładnie. Tu wystarczy godzina i mamy +10% lub w drugą stronę, ale na razie wygląda na to że ktoś ustawił bloka na 2,40 i zbiera.
  • Re: 15 maja chat Autor: ~max [37.152.31.*]
    przecież AT daje wam odpowiedź na wszystkie pytanie. Tak więc asy przyjrzeć się wykresom i podejmować stosowne decyzje.
  • Re: 15 maja chat Autor: ~SmartER [83.23.173.*]
    AT na spolce o takiej plynnosci to dopiero zabawne... :)
  • Re: 15 maja chat Autor: ~BedzieLipa [149.226.255.*]
    No to chyba będzie jednak straszna lipa a Prezio poprostu będzie pierdzielił jakie to przejśiowe straty musieli ponieść aby potem było lepiej...tak już kilka lat i gówno z tego.
    Jak by było dobrze to kurs zachowywał by się tak jak przed wynikami za IVkw bo przecież cała załoga i rodziny wiedzą co będzie wiec przynajmniej kilkadziesiat tysi by skupili.
  • Re: 15 maja chat Autor: ~Kazik [217.149.254.*]
    Póki co widać, że ktoś się pozbywa, choc to jakis leszczyk sądząc po obecnym wolumenie. 12k papiera - to ja mam więcej.

Poczekam spokojnie na wyniki.
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.