Jurek chyba przesadzasz, wyniki są jedynie papierowe z tego co wiem, jak każdy luknie na cash flow zrozumie o czym mówię, mam duzo akcji więc też liczę że powrót powyżej 1 zł będzie, ale nie ma co naganiać ludzi, promocja oczywiście cena jest dobra, ale na zarobek trzeba poczekać do jesieni conajemniej
swietna cena spolka nic nie robi i ma wejsc w biznes ktory generuje same straty bo takie jest otoczenie prawne promocja ze hej jedyna nadzieja w spekulacyjnych bujaniach a te juz byly i sie zmyly
Dokładnie tak kolego.
Jakby tego wszystkiego było mało, to zwróćcie koledzy uwagę że spółka nie ma prezesa.
Z jakiegoś powodu zmył się założyciel który wymyślił tę spółkę i tę branżę.:(((((((
No przecież pisał, że ostatnie dni, z tym, że zostało ich jeszcze tylko 365 ale to każdy średnio ogarnięty wie. Podobnie jak to, że lada moment rozpocznie się wiosenna wyprzedaż :-)
moim skromnym zdaniem tu wkrótce ok. 20 groszy , i nie dlatego ,że naganiam..bo mam jeszcze ostatki tych akcji , ale tu nie ma na co liczyć, tak samo jak przeliczyli się ludzie na Inventi.
Nie stać BGE nawet na raport za I kw więc o czym gadka? śmieć...
O.. jurku cwaniaka strugasz? teraz z IP czeskiego piszesz? a nie z Egiptu ...akcje poleciały i Ty spuściłeś z tonu? o biedak jak widzę jesteś.Jeśli to Ty jesteś tą osobą co naganiała na kupno to powinieneś schować się pod ziemię ,,,a nie cwaniakować.