Dnia 2013-05-09 o godz. 13:15 ~Basia napisał(a):
> Bardzo gratuluje. Ale za chwile wyjdzie mega info, ja bym
> poczekała.
dzieki Basia, niestety nie mam dostepu do insiderskich informacji :) z racji wielkosci posiadanego pakietu nie moglem juz dluzej czekac ze sprzedaza jako, ze popyt generowany przez pzu ofe nie bedzie trwal w nieskonczonosc
Racja, ale i tak gratuluje. Byłeś bardzo wytrwały. Dlatego dobrze zarobiłeś. Ja byłam na boryszewie i zaraz to sprzedałam i wróciłam na Police. Zobaczę jak będzie. Gdybyś wchodził w jakąś spółkę daj znać , widzę że trochę znasz giełdę. Powodzonka.
Szkoda, bo byłem długi czas obserwatorem ale w końcu za Twoimi sugestiami wszedłem i zarobiłem już ponad 15 %. Będę Cię szukał w innych spółkach. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
Dnia 2013-05-09 o godz. 13:36 ~Basia napisał(a):
> Racja, ale i tak gratuluje. Byłeś bardzo wytrwały. Dlatego
> dobrze zarobiłeś. Ja byłam na boryszewie i zaraz to
> sprzedałam i wróciłam na Police. Zobaczę jak będzie. Gdybyś
> wchodził w jakąś spółkę daj znać , widzę że trochę znasz
> giełdę. Powodzonka.
moj aktualny portfel to KGH, PGN, HGN, WAS, KRUK, FARMACOL, URSUS oraz sporo gotowki. do niczego nie namawiam oczywiscie :)
Polowe sprzedalem po 21,90 - tylko dlatego, ze mialem na oku cos lepszego (+ dywidenda). Nic nie wskazuje, zeby kurs spadl w najblizszym czasie - tylko korekta niedlugo nastapi i dalej wzrosty beda. Acron dalej poluje, fundusze kupuja, raport za 2 kwartal bedzie pozytywny. Wiec po co sprzedawac?
Jest jedna prosta zasada: jezeli rosnie, to sie nie sprzedaje. Pozdrawiam.