"Piotr Krawczyk zasiadający za kierownicą Mercedesa AMG SLS GT3 zajął bardzo dobre miejsca w dwóch wyścigach rozgrywanych na torze Hungaroring.
W sobotę zajął on pierwsze miejsce w klasyfikacji mistrzostw Polski, Węgier i Czech oraz drugie w klasyfikacji FIA CEZ, Słowacji i pucharze ESET V-4 Cup. Podczas pierwszego wyścigu Krawczyk ruszał z 5 pola, na starcie jednak nie stawiły się dwa poprzedzające samochody. Po chwilowym spadku na początku wyścigu na 9 pozycję przebił się on jednak na drugim miejscu.
- Kwalifikacje zakończyliśmy na dobrej pozycji, jednak błąd na starcie zepchnął nas na 9 miejsce. Już po 10 minutach mozolnego przebijania się i ostrej walce z kierowcą Ferrari 4S8 GT3 uplasowaliśmy się na 2 miejscu. Prowadzący Miro Konopka z Bratysławy był poza zasięgiem - powiedział Krawczyk. (...)"
http://tnij.org/vmjq
"To były naprawdę wielkie sportowe emocje! Mało kto się spodziewał tak wyrównanej walki jeszcze niezbyt doświadczonego Piotra z czołówką klasyfikacji FIA CEZ dysponującą w dodatku silniejszymi pojazdami. Praca domowa odrobiona! Brawo Piotr!"
Brawo BaunSen Honeydew. brawo, dobrze jakbyście z łaski swej poinformowali jeszcze właścicieli spółki czy dostarczyliście dokumenty do GPW czy może uznaliście, że nie ma co ich denerwować?
Brawo Piotr oszuście.
Nie życzę ci abyś się rozpie...ił i zabił tym złomem za którego nie zapłaciłeś ty, tylko wydymani przez ciebie idioci tacy jak ja, ale abyś sie rozj...ał i skończył jak roślinka, żeby każdy oszukany przez ciebie akcjonariusz PCA mógł przyjść i naszczać ci na ryży łeb.
pozdrawiam
wygląda jakby zajął trzecie miejsce a piszą o drugim? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=517258381669605&set=a.517255715003205.1073741833.210522212343225&type=3&permPage=1
Powinniście być z niego dumni, to wspaniały kierowca, w tak niesamowicie prestiżowym wyścigu II miejsce :-) Poza tym na piersiach ma waszą spółkę, to powinien być zaszczyt, że finansujecie takiego drivera :-)
Dnia 2013-05-16 o godz. 17:33 ~fan krawczyków napisał(a):
> Piotr Krawczyk to drugi Michał Sołowow - zwycięża na
> wyścigach i w biznesie - niczym gepard !
hehe dobre... mam nadzieję że zapier***ać jak gepardy też potrafią bo jak zrobią kolejny wałek na drobnych to wiadomo kto będzie myśliwym a kto zwierzyną! mueheheh :-)))
powiem tyle, według mnie należy sie pogodzić już z utratą pieniędzy - Krawczyki zrobili nas jawnie w bambuko - ja to przetrzymam - marzę jednak, żeby te dziady skończyli co najmniej na wózkach inwalidzkich - wtedy nasze pieniądze wyjdą im bokiem