ile razy musicie usłyszeć, że układu już nie będzie. Teraz może być tylko likwidacyjna a to znaczy, że kasę odzyskają tylko Ci co mają zastawy na znakach. Reszta wierzycieli na zieloną trawę a akcjonariat do piachu. Chyba na to nie pozwolą.
Dnia 2013-05-07 o godz. 22:59 ~Ogon napisał(a):
> ile razy musicie usłyszeć, że układu już nie będzie. Teraz
> może być tylko likwidacyjna a to znaczy, że kasę odzyskają
> tylko Ci co mają zastawy na znakach. Reszta wierzycieli na
> zieloną trawę a akcjonariat do piachu. Chyba na to nie
> pozwolą.
A koledzy o 30gr pisali , i nie docieralo wtedy,nie dociera teraz ,ze wkrotce likwidacyjna.
Czy wy czytac nie potraficie,ze Raben, firma spedycyjna, juz zrobila zastaw na ich kosmetykach, to co beda sprzedawac? Wizje?
Z jakiego rachunku maklerskiego korzystacie ? Jakie macie prowizje ?Ja z emaklera w mBanku ale tam mam prowizję 0,39%. Kosmos. Dziś sprawdziłem http://moneyinfo.com.pl/ranking-rachunkow-maklerskich/ i jest to jedna z najwyższych. Ma ktoś może rachunek w tym DeutscheBanku co mają 0,19% ?
sąd nie przyjmie wniosku o upadłość Miraculum ponieważ nie ma ona majątku do spieniężenia. wszystko jest już w niej zastawione. hahahahaahahahah oprócz prezesa
Tylko po co kupować papier spółki która ma takie długi i kiepskie wyniki ??
Ja z bólem wywaliłem wszystko co miałem , strata nie mała :( ale , przynajmniej nie bede wyczekiwał na upadłość spół. i co dzień okłamywał sie że może pójdzie .
Dnia 2013-06-06 o godz. 14:03 ~sa napisał(a):
> Tylko po co kupować papier spółki która ma takie długi i
> kiepskie wyniki ??
Ja z bólem wywaliłem wszystko co miałem
> , strata nie mała :( ale , przynajmniej nie bede wyczekiwał
> na upadłość spół. i co dzień okłamywał sie że może pójdzie
Od dawna o tym pisze. Obroty , ich ,brak , ost dniami potw,ze ubrani czekaja na cud.
wstyd mi, ze kiedys mialem ten papier.
wszedlem przed ogloszeniem wyjscia z upadlosci ukladowej przy 1.02 i wyszedlem przy 65gr... Ci co zostali do teraz... wspolczuje
Perełka powiadasz?
Może była 50la temu, z Babcią mocherową pogadaj .
Perełka to INGLOT , no i ciut ciut Dr.Irena Eris.
Siedzę w tym od 30lat , zeby zjadłem i nie naganiaj , bo jak by była perełką to juz dawno by ją komcern zachodni łyknął, a tak ściema i wywalanie resztek akcji leszczom.
Powodzenia !
Jesli ta marka jest tak rozpoznawalna to czemu obecny zarzad wycofal sie z jej wspierania? bo przeciez firma nie stoi na polkach tylko produkt a te pod marka MIRACULUM wypadly z listy top obecnych wlodarzy! To co albo marka jednak jest do d... albo zarzadzajacy, w ktora strone sie nie obrocic to d.....a:(