obecnie to dla mnie spółka widmo !! Niestety, bo umoczyłem tu sporo kasy. Moja pierwsza inwestycja na giełdzie i zebrałem z tego dużo doświadczenia oraz sporo minusa !! :( no cóż liczyłem na to że może ktoś (inna spółka) przejmie tego upadłego "Anioła biznesu". Na tą chwilę wygląda na to że będziemy sie tak kisić przez długie lata (w najlepszym razie) a gorsza wiadomość to zamknięcie bajzlu :(
Że też się dałem namówić na tą inwestycję...
Nie tylko ty dałeś się namówić na zakup. Ja sobie patrzę na kurs i liczę straty. Mam nadzieję że to jeszcze kiedyś odbije ale to jakiś śmieć bez zysków więc już trochę tracę nadzieje. Skąd jesteś?
PZDR
E tam. Nie dojedzie. Zrobią podbitkę do 19 gr i zwalą na 10 albo jeszcze niżej. Tak już bywało. Tutaj nic się nie dzieje. Nawet nie ubiegają się o przywrócenie statusu autoryzowanego doradcy, który im odebrano. Minęła karencja i co? G...o
Prezes PJ zawinął manatki i zostawił na pokładzie swoich zauszników. Głównymi "akcjonariuszami" są też spółki z jego stajni. Na razie produkują papiery. Kiedyś wprowadzali różne spółki, doradzali spółkom z GPW a teraz nic nie robią. Tylko wydają komunikaty o przesypywaniu akcji z wora do wora, nowych emisjach wewnętrznych i to wszystko.