Ostatnio dokupiłem po 1.20-1.25 i troche średnią obniżyłem. Chyba zaczyna ruszać, wolumen coraz większy i w końcu przebiło 1.25!!! Moim zdaniem będzie szedł w górę:)
Brawo Janie;-) Przez Twoje plucie jadem i obrażanie innych już nikt nie chce pisać na tym forum. W końcu osiągnąłeś swój cel. Koledzy nie odpisujemy mu, bo tylko karmimy tego trolla.
jadem ? Prawda dla ciebie jest jadem ?
No chyba ,ze uwazasz nazwisko Narkiewicz za atut tej spolki ,to jest hipokryzja i cynizm.
Dla mnie dzis pcg to owoc z zatrutego drzewa.
moja ma cel ,ale twoja nie ma zadnego poza wyrazeniem zlosci po ktos mial czelnosc podwazyc zaufanie do spolki.
taki jest akcjonariat koles ,najpier poczytaj troche o N ,a potem sie wypowiadaj .
Ja bylem od poczataku IBS ,a potem CTC i niemalo wiem co tu sie dzialo i dzieje.
Dnia 2013-05-07 o godz. 16:08 wertical napisał(a):
> Ostatnio dokupiłem po 1.20-1.25 i troche średnią obniżyłem.
> Chyba zaczyna ruszać, wolumen coraz większy i w końcu
> przebiło 1.25!!! Moim zdaniem będzie szedł w górę:)
no cos mi sie wydaje że do wyników moze podjechać moze w końcu spółka wróci na swoje poziomy powyżej 2 zł bo tu sie nic nie dzieje to nie Calatrava.
jakie wyniki ? ja stawiam 150 mln przychody i 2,2 zysk
w tym roku oddadza imagis ,zeby ratowac swoje finanse i wtedy koniec z atrakcyjnoscia pcg. Spolka bez perspektyw ,trzba sie skoncebtrowac na IMagis (nc DEBIUT)
sektor IT jest dzis w odwrocie i ta sytuacja utzryma sie do konca 2014r.
Wy lepiej patrzcie co się dzieje na spółce DORADCY24. Wyniki pokazali wczoraj ładne i niebawem zniknie szansa kupienia akcji po 1 groszu bo już wybierają intensywnie :)