• DUON - tu będą wzrosty Autor: ~sęp [91.239.168.*]
    Formacja się kończy. Cena beznadziejnie niska.
    Fundamenty super.
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~sęp [91.239.168.*]
    Po analizie wykresy, oczywiście od strony at. Pierwszy przystanek 1,60- 1,70 zasieg. Przed dalszymi wzrostami.
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~wig20 [83.23.71.*]
    Będę wdzięczny za wgląd do analizowanego przez Ciebie wykresu z zaznaczeniem kończącej się formacji.
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~tomasz.z [95.215.232.*]
    To była formacja przeżutej kluski i trwała od początku notowań spółki ;P
    Pojawienie się rolady na tygodniowym zazwyczaj kończy tą formację.
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~o0o [83.13.215.*]

skad ty to czlowieku pobrales :D
    pokazal bys ten swoj wykres :D

Wcale nie musi byc up wielki!!! to moze potrwac, mozemy sie kiskic po 1zł i rok!
    najlepszy przyklad ostatni dynamiczny powrot z 1,3 ;D mimo b dobrych wynikow polecial kurs na morde!

ja tam widze 1,18 przystanek niewielki, ewentualnie odrazu na 1,3 i tam twarda walka, tam mamy duzy i wazny opor!
    dopiero po pokonaniu 1,3 na duuuuuzym wolumenie mozliwe widly i odrazu 1,5 a jak wejdziemy na 1,5 to juz od sternika zalezy czy 2 zl puknie czy nie

od sternika i wynikow,
    chociaz tutaj karty rozdaja duzi bo widac ze sie tluką i mimo dobrych wynikow moga kurs trzymac za morde zeby ulica oddala.

dopuki ktos duzy tu nie zaatakuje i nie zacznie wciagac akcji a ktos nie bedzie sypal tak jak teraz nie bedzie wielkiego BUM i juz. Duzi musza sie nachapac i chciec zeby to zacelo rosnac! ewentualnei nowy gracz duzy ktory bedzie chcial w to wejsc.

niestety widac golym okiem ze ktos wysypuje akcje duona :P i to blokuje wzrostu
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~mikab [62.244.139.*]
    Masakra totalna blokada na 1,03, ciężko będzie ją złamać
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~nwa [212.180.162.*]
    beda wzrosty jak Ci co kupowali po 85-86gr zreazlizują swoj zysk 20%.
    potem kolejne 20% wyżej i tak dalej....
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~bufon [83.23.25.*]
    niektórzy kupowali po 0.7 i 0.74 w pakietach.Jestem ciekawy na jak długo bo jak zaczną sypać to zrobi się nieciekawie!
    kolega te 1.6 1.7 bez wykresu wyczarował co nie znaczy, że na tych poziomach się nie zatrzyma!!!no ale to jeszcze zapewne troszkę potrwa!
    jutro na plus w czwartek mała korekta i bedzie dobrze.Dwa kroki do przodu jeden do tyłu:)
    pozdro
    Masakra znów się szykuje przebijanie 1,03 a może i 1,02 ręce opadają!!
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~mir [79.163.118.*]
    Tak może byc za dni kilka

Autor | ~mir [79.163.123.*] 2013-04-28 18:23
    Zobacz wątki dotyczące Grupa DUON
    Zobacz profil Grupa DUON

Cena DUON 2013r. MAJ 11-31 CENA 0,97 -1.13ZŁ. z SOBIESKIM ZWAŁĘ WYŁAPAŁEM.

Do Tomasza- No... tydzień do wyników.
    Będą złe, przyzwoite, dobre, rewelacyjne? Obstawiam jedną z 2 ostatnich opcji.

> Tylko kilka dni i poznamy fakty i czyja jest RACJA
    Tzn? Obstawiasz zjazd teraz? po wynikach? Czy trzymasz byczą stronę?
    Ja tam trzymam. Dokupiłem za dywidendę z syntka. Target - powyżej 2 lat.
    DOŁY TU BYLY LATAMI została tylko PÓŁNOC -powód branża i wyniki cena z lat 2008-2009 realna w TYM ROKU .
    Zaznaczam to sa TYLKO MOJE PROGNOZY życzę POWODZENIA.
    Nastąpiła pomyłka. Ucieczka minus 2%
    Dawno tak nie umoczyłem!!!!!!
    Wyniki będą bardzo złe.
    Nowe minima nieuniknione.
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~kt [213.199.193.*]
    nie czytajcie takich wypocin, jak miał akcje widział 1,60 - 1,70 i dalej w górę, jak nie ma to widzi nowe minima, obyś naprawdę nie miał już akcji i więcej tego bełkotu nie wrzucał
    A niby skąd to wiesz?
    Do kt
    A ty jak to widzisz, w końcu to drugi dzień spadków może faktycznie trzeba przynajmniej pomyśleć o sprzedaży. Ja narazie czekam ale muszę przyznać że moja wiara w wzrosty poważnie ostygła.
    ja niestety szklanej kuli nie mam i nigdy nie piszę, że cokolwiek jest gwarantowane

jeśli nie utrzyma 0,97 to raczej zredukuję i poczekam co dalej, jeśli będzie spadać to najważniejszy poziom to moim zdaniem 0,80pln, albo odbije i mocno w górę, albo przebije i tu rzeczywiście nowe minima możliwe

wyniki moim zdaniem będą podobne do tych z q4, czyli dobre

A jeśli można wiedzieć po ile kupowałeś?
    średnią mam 0,78, po drodze uśredniałem już i w górę i w dół :-) mam wiarę w tę spółkę, ale czasem gram pod at
    Ehhh pozazdrościć ja dopiero niedawno dołączyłem do akcjonariatu i mam po 0,99 dlatego się troszkę obawiam co to będzie. Zobaczymy przyznam że jest dreszcz emocji
    nie ma czego zazdrościć, różnie tu bywało, było i 0,50

ja zakładam akceptowany poziom straty i sprzedaje jak dojdzie do takiego kursu, tutaj akurat jest zysk wirtualny, dlatego mogę pograć pod AT
    Zejście poniżej 1zł świadczy o bardzo złych wynikach
    a 1,30 o czym świadczyło niedawno?

kurs kursem, wyniki wynikami, ja nie mam pewności, że dobre wyniki przekładają się na dobry kurs i na odwrót, zbyt wiele razy to się mija, oczywiście w krótkim terminie, w długim ta zależność najczęściej występuje

tutaj spokojnie poczekajmy, trzeba pamiętać, że jeśli wykonają prognozę to c/z będzie około 15-16 przy kursie 1PLN, więc to aż tak różowo nie jest
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~o0o [5.174.34.*]
    Jezu jaki ty glupi jestes :-o

Tak byko milo elokwentnie na tym forum a tu sie nagle tyle kretynow pojawilo :-0

Koles w jeden dzies wyssane niewiadomo z czego 1.7 przewidywal na drugi widzi nowe minima :-))))

To spolki nie moga isc bokiem lub miec malych wachac? Moga miec tylko albo widny po 69% albo nowe minima. Buhahahaha

Nie ma sie co nastawiac ani na hiper UP ani na mega spadek.

Chociaz raczej kierunek w gore tu widze na dniach. a w loong duzy +

Ja dzis dokupilem troszke po 96 gr bo wyszedlem z vst czesciowo
    Trzeba reagować elastycznie. Stosownie do zaistniałej sytuacji.
    Kt skoro już gadamy to powiedz mi co wynika z twojej at? jakie wnioski z niej wyciągasz?
    tak jak pisałem, 0,96-0,97 potem 0,8 kluczowe, jeśli nie przebije 0,96-0,97 to w górę, co najmniej na poprzednie szczyty, jeśli jednak pójdzie w dół i przebije 0,80 to dramat
    jeszcze jedno, często się mylę i proszę nie traktuj tego jako jakiejś rekomendacji,
    Spoko spoko
    Wielkie dzięki za twoją opinię, warto zbierać różne poglądy na sprawę. Narazie bez gwałtownych ruchów zobaczymy co będzie dalej.
    spokój tu chyba jest dobrym doradcą, ale dziwny tu jest handel, nic się nie dzieje, potem nagły zryw i znowu marazm totalny
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: nwa [212.180.162.*]
    sep,

płaczesz o spadkach w ostatnich dnia.
    zobacz sobie na jakim wolumenie byly spadki.
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~ooo [5.174.34.*]
    Po co z nim dyskutujesz. Przeciez to klakier. Naganiacz. Bredzi bez sensu i o wzrostaxh i o spadkach.
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~bufon [77.252.241.*]
    a ja tam sobie dokupiłem pakiecik:)
    bufon
    Odważnie zagrałeś!!
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~ooo [5.174.34.*]
    Jakie odwaznie? Tez dokupilem i nie distalem tyle ile chcialem po 96.

To co pisze sep o wzrostach jak i o spadkach to totalny belkot

Mam nadzieje ze serio sie wysypal :) jesli tak to pewnie postawil beznadziejnie SL a gruby pewnie dzis zrobil wycieczke po stop loose-y i mu zabral akcje i teraz koles nawoluje na spadki zeby odebrac co mu zabrali nizej.
    Jesli wyszedl swiadomie to jest kretynem :D i niedlugo bedzie zalowal.
  • Sęp, czujesz to ? tylek boli co ;) Autor: ~oooo [83.13.215.*]
    sęp, jesli serio miales akcje i je sprzedales to powiedz, czujesz to ? czujesz jak boli tylek? czujesz jak ktos cie w doopke zer,,,nał?
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~juzek [85.221.160.*]
    Widzieliście jaką Tauron zrobił marżę na sprzedaży energii? Szkoda że Duon nie ma w portfelu zbyt wielu klientów detalicznych, bo przy tych cenach energii w hurcie, braku obowiązku umarzania certyfikatów i wysokich regulowanych cenach dla detalu, sprzedaż energii do Kowalskiego to złoty biznes
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~tomasz.z [87.205.140.*]
    Dlatego tak dopytuję o liczbę klientów na prąd.

Myślę, że kilka ostatnich akcji marketingowych przyciągnęło jednak trochę klientów. A to pewnie nie koniec.
    Jeżeli zdobędą ich 250 tyś. to zyski z prądu mogą przekroczyć te z gazu ;)
    To ok. 2% rynku detalicznego.
    za jakies dwa tygodnie ruszam ze sprzedaza pradu dla duona :) to wam powiem jak to idzie ;) i czy idzie ;)
    WOW ale ktoś ładny pakiecik po 1,01 wziął.
    wymieniaja sie akcjami na kontach, na duonie ostatnio duzo ciekawych akcji,,, ciekawe co sie za tym kryje

czy ktos wychodzi czy przerzucaja z konta na konto zeby ulicy odebrac ?

wyniki we wtorek pewnie beda albo rano przed otwarciem albo po 17 :P
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~Franek [46.76.56.*]
    Przed otwarciem sesji nie będzie raportu, jak już to po zamknięciu aby wszyscy na luziku sobie poczytali. Jam Ci to mówię.
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~mir [79.163.105.*]
    Moja wycena jest na czasie na DZIŚ na 2013-2014 2,3zł-2,85 zł gdyby nie recesja byłoby lepiej ZAZNACZAM to jest tylko moja wycena.

Autor | ~mir [79.163.108.*] 2013-04-30 06:04
    Zobacz wątki dotyczące Grupa DUON
    Zobacz profil Grupa DUON

GRUPA DUON S.A.: Informacje o transakcjach zawartych przez osoby zarządzające i ...

.
    Po dzisiejszym info? Skoro zarzad kupil w sumie pomad1mln to jak sadzisz, jak to od kuchni wyglada?

1,3 niedlugo, a nawet upragnione 1,5 ja tak obstawiam, do konca maja 1,5zl

Mir to ty byles na morbudzie?
    Na morbudzie nie byłem BVD sprzedałem przy 176 zł choć doradca mówił że to błąd KGHM opóściłem niedawno wejde po DEWID. lub za rok powód cena srebra na DUON 2013r. MAJ 11-31 CENA 0,97 -1.13ZŁ. czekam do tych terminów POTEM CZAS ?
  • Re: DUON - tu będą wzrosty Autor: ~ada [83.31.73.*]
    A ja myślę,że te 3 mln zysku to już są w cenie 1,04.
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.