tu komunikat oficjalny
http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=46782&ncc_index=NTW&id_tr=1
oprócz możliwej dywidendy mamy kolejne dobre newsy dotyczące rozszerzenia działalności
Proponowane zmiany statutu Netwise S.A.:
Dokonuje się rozszerzenia działalności Spółki Netwise Spółka Akcyjna w drodze dopisania do § 5 ust. 1 Statutu Spółki następującego zakresu PKD:
46.51.Z Sprzedaż hurtowa komputerów, urządzeń peryferyjnych i oprogramowania
to świetny news, korzystny dla przychodów Netwise
efekty pewnie zobaczymy w kolejnych kwartałach
jestem optymistą :)
666 toaletowy chłopcze
kompromiptujesz się non-stop...
gdzie masz w planach WZA punkt o nowej emisji???
ssiesz swoje paranoje nie wiem skąd... ale po twoim slownictwie widać, że na pewno nie z palca...smutne ma życie 666...
naganiacze na spady są w totalnej desperacji - chcieli zaniżyć kurs, ale jedynie zaniżyli poziom swoich komentarzy :)
Kolejna dobra wiadomość. I kolejny argument żeby trzymać akcje w dłuższym terminie. Za rok spółka może być kilkukrotnie wyżej wyceniania. Przecież to widać jak na dłoni:)
Czekamy na walne i oczywiście dywidende;) najbliższy miesiąc zapowiada się bardzo ciekawie na spółce
ciekawie to juz w perspektywie tygodni może być :)
a jeszcze ciekawiej w perspektywie calego 2013r.
niech tylko Netwise zrealizuje swoje plany + dywidenda :)
Dnia 2013-05-07 o godz. 15:44 ~szaman napisał(a):
> normalni inwestorzy cieszą się 7% stopą dywidendy
klub
> Pinokia (jkl, 666 i Antymądry) ponieśli klęskę
spółka ich
> przygniotła dobrymi wiadomościami
czekamy na jeszcze :)
Proszę was piszcie jak najwięcej ....;-) To się przyda ...
Dnia 2013-05-08 o godz. 15:20 ~NTW napisał(a):
Chyba tylko klub Pinokia (jkl, 666,
> Antymądry) bo są jacyś nerwowi jak się o tym pisze xD
> Ciekawe dlaczego?:)
czekali na pociąg na pernie 3(zł) albo 1(zł), a tymczasem pociąg odjeżdża z peronu 7(zł)
Podejrzewam, że po zwołaniu ZWZ Netwise S.A. na 27 maja 2013 Klub Pinokia (jkl,666,Antymądry) zniknie z forum i będzie można zająć się normalną wymianą poglądów na temat spółki...
Dnia 2013-05-16 o godz. 14:13 ~NTW napisał(a):
> Podejrzewam, że po WZA dostaniemy kolejną porcję
> pozytywnych informacji i zamknie buzie raz na zawsze
> szczekaczy:)
NTW
podzielam twój optymizm w sprawie WZA, ale jestem sceptyczny w sprawie szczekaczy na spady :)
rózowy klub pinokia (jkl, 666/Antymądry) postawiony w stan gotowości
szukają gdzie miszczu wklejki jkl pisal bzdury o zasypach-widmo,
aby zyskac na czasie jkl udaje, że nie pisal tego (to jego trick :)
rozsądni inwestorzy widzą kto ma jaki cel
najbliższy WZA Netwise 27.05
Czekam na mojego posta nie linka --WKLEJ GO !!!!!!!!!! NIE DAJ SIĘ PROSIĆ TO PROSTE WYTNIJ - WKLEJ -- może ci szaman pomoże jest pod ręką lub wodzirej ali to kompletne dno jego nie proś...
Dnia 2013-05-17 o godz. 14:05 ~szaman napisał(a):
> jkl
współczuję ci, że żyjesz w matrixie - marne to
> pocieszenie, że full hd...
masz pytanko, nie błaznuj i nie
> uciekaj jak zwykle, po prostu odpowiedz :)
dlaczego
> pisałeś glupoty, że runicom sypie? masz dostęp do poufnych
> informacji i walisz o tym na forum? a potem zacząłeś
> wycofywać się z tego? co ty kombinujesz ? kogo chcesz
> wywieść na manowce? jaki masz w tym interes jkl?
O twoja ulubiona metoda przypisywania słów które nie zostały powiedziane (napisane)
proszę wklej mojego posta gdzie napisałem , że runicom sypie ..
Oczywiście znajdziesz śmieszny argument aby go nie wkleić a w rzeczywistość jest taka
, że nie pisałem nic o sypiącym runicomie a o sztucznych podbitkach aby wciągnąć do gry ulice ...
Twój obłęd na naganianie sięga absurdu .. To co robicie jest chore . Niedoświadczonych , początkujących inwestorów naganiać na kupno przewartościowanego papiera .....
Czekam na posta o którym pisałem wyżej
nagonka rózowego klubu pinokia (jkl, 666/Antymadry) trwa w najlepsze
czas do WZA kończy się nieubłagalnie, więc naganiaczom na spady pali sie grunt pod nogami
nie dajcie sie ludzie wyleszczyc w niskich cenach, bo w klubie Pinokia beda się za wasze pieniadze bawić
jkl
jesteś leniuszek-smierdziuszek :) udajesz, ze nie pamietasz jakie głupoty wypisywałes o zasypach-widmo runicomu, a teraz nie chce ci sie własnych bredni poszukac na forum
innymi chcesz się wyręczać -brzydko jkl
masz linka, postepuj zgodnie z instrukcją
https://www.bankier.pl/forum/temat_jkl-kompromitacja-pisal-o-zasypie-widmo-przez-runicom-tylko-po-co,12808261.html
Czekam na mojego POSTA NIE LINKA --WKLEJ GO !!!!!!!!!! NIE DAJ SIĘ PROSIĆ TO PROSTE WYTNIJ - WKLEJ -- może ci ntw pomoże jest pod ręką lub wodzirej ali to kompletne dno jego nie proś...
> jkl
dlaczego
O twoja ulubiona metoda przypisywania słów które nie zostały powiedziane (napisane)
Oczywiście znajdziesz śmieszny argument aby go nie wkleić a w rzeczywistość jest taka
, że nie pisałem nic o sypiącym runicomie a o sztucznych podbitkach aby wciągnąć do gry ulice ...
Twój obłęd na naganianie sięga absurdu .. To co robicie jest chore . Niedoświadczonych , początkujących inwestorów naganiać na kupno przewartościowanego papiera .....
przed możliwa dywidendą klauny z klubu pinokia (jkl, 666/Antymądry) wzmagają czarny PR
chca tanie akcje odebrać od wystraszonych graczy
to tyle w kwestii ich "bezinteresowności"
Czekam na mojego POSTA NIE LINKA --WKLEJ GO !!!!!!!!!! NIE DAJ SIĘ PROSIĆ TO PROSTE WYTNIJ - WKLEJ -- może ci dynamiczny ntw pomoże jest pod ręką lub wodzirej ali to kompletne dno jego nie proś...
> jkl
dlaczego