dziadyga jeszcze nie skończył sadzenia róż . 15 maja wyniki kwartalne ciekawe czy coś sprzedali bo już coś tam wytworzyli w wielkich mękach ,pożal się boże dla stadka gołębi i stadka tarpanów . kończ pan panie K tą błazenadę i bierz się za robotę bo jak jeszcze bardziej podkurwisz to wyślę czeladż swoją na kikole to z różami porządek zrobią
Pawełczak musi odejść brak transparentnej polityki informacyjnej wyraźnie olewa akcjoinariat nie szanuje inwestorów podaje suche komunikaty bez wyjaśnień
wywiad z gostkiem jest niepotrzebny bo i tak nic nowego nie powie . gnojka za łeb lokówka w dupę i mów ch..u co jest na tym śmieciu grane .ile u kurwy nędzy będziecie się pierdolić z tymi jeba,,mi projektami . i na dokładkę nahajką po grzbiecie a masz gnoju ,a masz
zarząd do wywalenia prezes Boryszewa i Impexmetalu udziela wywiadów a Pawełczak chowa się jak szczur pod pokład wstyd panie Karkosik taki prezes to porażka
pawełczak jest mocno zapracowany , wdraża nowe projekty robi przetargi na dostawy komponentów , dzwonił nawet do mnie czy bym nie pomógł a ja mu na to - za ten pionowy zjazd z 5 na 2 zeta to wolę sobie grilla zrobic i piwka popić . a on na to że nie będziecie żałować bo i tak wysoko wzrośnie , a jutro znów 10 % w górę. no to zobaczymy czy mowił prawdę
zarząd do wywalenia jak w krezusie zrobili porządek to kurs wzrósł 200 %
Pawełczak to gbur który nie potrafi promować produktów które są unikatowe na rynku