A zobaczysz, jak to rąbnie o glebę, gdy podpiszą umowy i się okaże, że nie pojadą z kursem w górę !!!
Cel osiągnięty, kurs nie tknięty, naród wnet złapie, że już nie ma "pod co grać, pod co czekać i trzymać papier" i sruuuuu..... zacznie się sypanie papierem w kupujących, a ci poznikają z arkusza i tyle temacie brazylijskiego serialu pt "linia kredytowa".
Będzie co ma być ... mi dzisiaj wpadło 20k po 35gr na zlecenie o którym już zapomniałem bo nie wierzyłem że przed wybiciem jeszcze będą chcieli tak przetestować wiarę w spółkę :)
No cóż czas pokaże czy Ci co dzisiaj nerwowo sprzedawali mieli rację , czy jednak nie ale to przecież nie chodzi o sam kredyt tylko o to co oni z tymi pieniędzmi zrobią. Ta kasa nie idzie na luksusowe auto dla prezesa tylko ma być inwestycją która tą firmę ma wynieść z zapyziałych firm co najmniej do 1 ligi :)
jorgenn to chyba nie do mnie było .... ja już dawno pozdejmowałem zlecenia sprzedaży ... swoje już wcześniej miałem po 32gr to co teraz wpada na pewno nie oddam poniżej 60gr :)
Czas mam ... nigdzie mi się nie spieszy na chleb dostaje pensje :)
Dnia 2013-05-06 o godz. 15:18 ~4,5% napisał(a):
> A zobaczysz, jak to rąbnie o glebę, gdy podpiszą umowy i
> się okaże, że nie pojadą z kursem w górę !!!
Cel
> osiągnięty, kurs nie tknięty, naród wnet złapie, że już nie
> ma "pod co grać, pod co czekać i trzymać
> papier" i sruuuuu..... zacznie się sypanie
> papierem w kupujących, a ci poznikają z arkusza i tyle
> temacie brazylijskiego serialu pt "linia
> kredytowa".
ech, życie, życie
o glebe to ty walniesz....ze zlosci ze nie masz akcji...!!!!!!!!!
Dnia 2013-05-06 o godz. 16:27 ~jorgenn napisał(a):
> jednak rynek ma problem z wyceną papiera ! macie jakieś
> teorie ?
mysle ze tutaj potrzebne jest czarno na bialym ze kredyt juz jest bo inaczej mamy co mamy na kursie np dzisiaj przychodzi info pozytywne bo przeciarz kazda umowa musi byc sprawdzona od strony prawnej ale komus przyszlo do glowy ze spolka sobie jaja robi i dlatego wywalil swoje akcje...
Dnia 2013-05-06 o godz. 16:40 ~jorgenn napisał(a):
> jednym slowem mamy nerwowy akcjonariat ! ale ogulnie mamy
> pozytywną atmosferę a to połowa sukcesu !
A może to nie akcjonariat się tak bawi .... ktoś pewnie pomyślał że zrobi małą panikę i reszta się przyłoży w nadziei na kolejne kółeczko , dlatego pewnie opychali po 35-37 z myślą że i tak odkupią po 32 jak ostatnio bywało .... ale taka taktyka może być zgubna.
No chyba że ktoś się bawi 10-20k i nie interesuje go 1zl a woli kilka razy po 20%, też się tak parę razy bawiłem ale tylko nadwyżką bo teraz to w każdej chwili może być ta właściwa jazda .... :) Co nie zmienia faktu że na kółkach można było tutaj nieźle zarobić :)
Dnia 2013-05-06 o godz. 20:55 ~spekulant1973 napisał(a):
> Tutaj już dawno kurs byłby w okolicach 1zł jeżeli by któryś
> z inwestorów tych co kupił po 0,60zł by przekroczył próg
i bedzie w okolicach 1 zł.....ale ciebie ten poziom niedotyczy......
mnie faktycznie ten poziom 1zł nie dotyczy czekam na 55zł tak jak jeden z was tutaj wyliczył :) i nie dziwię się wcale że kurs nie przebija 0,40zł a wiecie dlaczego ? Przebije w tedy kiedy posiadacze akcji przekroczą średnią lat 40 bo jak narazie to jak czytam was to widzę średnią 27 lat
Dnia 2013-05-06 o godz. 21:56 ~spekulant 1973 napisał(a):
> mnie faktycznie ten poziom 1zł nie dotyczy czekam na 55zł
> tak jak jeden z was tutaj wyliczył :) i nie dziwię się
> wcale że kurs nie przebija 0,40zł a wiecie dlaczego ?
> Przebije w tedy kiedy posiadacze akcji przekroczą średnią
> lat 40 bo jak narazie to jak czytam was to widzę średnią 27
> lat
a jak czytam ciebie to widze jedna wielka CHORAGIEWKE..nie musze pisac co mam na mysli...... i jeszcze jedna rzecz a mianowicie chyba nie myslisz ze akcje Dependa sa w rekach kilkunastu osob z forum.....a czytajac to co napisales raczej tak myslisz...