• pbs Autor: ~damian [91.230.221.*]
    lepiej kupcie sobie pbs bo o tej cenie będziecie mogli pomarzyć pozdrawiam tych co kupili ja juz zapakowałem się powodzenia
  • Re: pbs Autor: ~~1 [83.20.207.*]
    damian, mordo ty moja
  • Re: pbs Autor: ~prrr [83.21.9.*]
    z analizy technicznej od 5 lat mamy trend wzrostowy nic nie stoi na drodze 1 zł. Taka suma pojawi się prędzej niż myślicie. Brak ruchu na spółce sporo osobom przeszkadza ale o to chodzi zniecierpliwieni oddają akcje skacząc na coś innego i w 80% tracąc kase. Cierpliwość wynagrodzi wam stracony czas, at mówi rośniemy powoli ze skokami ale rośniemy. Duże świeczki na wzrostach kilka y temu mówią wszystko. Każdy ma swój rozum ja tylko podpowiadam już raz mówiłem żeby przy 10-20 groszach kupować wtedy poszło na 2 zł. Zysk był nie mały choć wyszedłem prze 1.4. nie ryzykowąłem dłużej. Dziś małymi pakiecikami można zawiązać pozycje i cierpliwie czekać. monnari kupowałem przy 88-80 groszach równierz zarobiłem choć nie same zyski miałem porażkę przypierniczyłem na 10k przy hydrobudowie polskiej choć mimo upadłości likwidacyjnej śmię twierdzić że jeszcze zarobie przy układzie na pbg. Pozdrawiam
  • Re: pbs Autor: ~Lakko [195.158.247.*]
    Szykam właśnie czegoś pozytywnego o tej firmie i nagle widzę ten wpis "nic nie stoi na drodze 1 zł" - prorok jakiś czy co? Ponad rok temu pisał że bedzie złotówka, a ja tu widzę 4 zł. Czemu ja głupi wtedy nie kupiłem??? Mam nadzieję, że jak teraz kupię to jeszcze parę groszy zarobię i nie chodzi mi o 400% a jedynie marne 30-40%
  • Re: pbs Autor: ~DZIAD [95.41.67.*]
    Wszystkie dziady spią a my na palcach chodzimy bo się wzrostów boimy....
  • Re: pbs Autor: ~didi [62.21.37.*]
    Cierpliwośc bedzie wynagrodzona !!!
  • Re: pbs Autor: ~zdzichu z bączy [31.1.247.*]
    A zawał kto mi wynagrodzi?
  • Re: pbs Autor: ~pb [31.174.99.*]
    po wynikach wodospad.
    tu będzie 1 grosz.
  • Re: pbs Autor: ~~1 [178.36.204.*]
    Grosz to mało powiedziane, każą dopłacać do każdej posiadanej akcji.
  • Re: pbs Autor: ~prrr [79.186.98.*]
    też mi się wydaje że będzie trzeba dopłacać za posiadanie akcji. Wodospad będzie a kurs będzie szedł jak pstrąg do góry na tym wodospadzie ;)
  • Re: pbs Autor: ~damian [91.230.221.*]
    oj wy naganiacze jeszcze raz powtarzam trzymac akcje bedzie dobrze takie posty jeden grosz to sa opłacani naganiacze na spadki aby taniej dokupic trzymac min do 1.50 powodzenia zycze
  • Re: pbs Autor: ~fhj [83.20.51.*]
    I jak? Wyszedles po probach naganiania ns wzrost?
  • Re: pbs Autor: ~CIAPEK [77.112.104.*]
    Chyba jutro smieć spadnie poniżej 0,35 hałłłł ,.... hałłłłł........
  • Re: pbs Autor: ~amta [195.158.247.*]
    Czekam na te wzrosty i czakam, inne spólki rosną a tutaj nic
[x]
PBSFINANSE 1,69% 0,60 2025-11-10 11:00:00
2025-09-30
Wyniki finansowe
2025-09-25
Informacja o przetargu
2025-07-14
Obwieszczenie o przetargu.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?