z analizy technicznej od 5 lat mamy trend wzrostowy nic nie stoi na drodze 1 zł. Taka suma pojawi się prędzej niż myślicie. Brak ruchu na spółce sporo osobom przeszkadza ale o to chodzi zniecierpliwieni oddają akcje skacząc na coś innego i w 80% tracąc kase. Cierpliwość wynagrodzi wam stracony czas, at mówi rośniemy powoli ze skokami ale rośniemy. Duże świeczki na wzrostach kilka y temu mówią wszystko. Każdy ma swój rozum ja tylko podpowiadam już raz mówiłem żeby przy 10-20 groszach kupować wtedy poszło na 2 zł. Zysk był nie mały choć wyszedłem prze 1.4. nie ryzykowąłem dłużej. Dziś małymi pakiecikami można zawiązać pozycje i cierpliwie czekać. monnari kupowałem przy 88-80 groszach równierz zarobiłem choć nie same zyski miałem porażkę przypierniczyłem na 10k przy hydrobudowie polskiej choć mimo upadłości likwidacyjnej śmię twierdzić że jeszcze zarobie przy układzie na pbg. Pozdrawiam
Szykam właśnie czegoś pozytywnego o tej firmie i nagle widzę ten wpis "nic nie stoi na drodze 1 zł" - prorok jakiś czy co? Ponad rok temu pisał że bedzie złotówka, a ja tu widzę 4 zł. Czemu ja głupi wtedy nie kupiłem??? Mam nadzieję, że jak teraz kupię to jeszcze parę groszy zarobię i nie chodzi mi o 400% a jedynie marne 30-40%
oj wy naganiacze jeszcze raz powtarzam trzymac akcje bedzie dobrze takie posty jeden grosz to sa opłacani naganiacze na spadki aby taniej dokupic trzymac min do 1.50 powodzenia zycze