Przeczytałam kilkanaście postów tego NEMUSA:(((
Obraz rysuje się makabryczny:((( Albo nieopanowany mitoman albo ordynarny naganiacz o poziomie przedszkolaka:(((
Co tu się dzieje:(( Spółka nie żyje i ktoś na tym truchle próbuje żenująco spekulować:((((
O co Ci biega kobieto lub mężczyzno....działalność trochę zmieniona spółki i co od razu chcesz tu jakiego skoku? i tak poszło z kilku groszy na ponad 20 gr ok 250 %.
Co biedaczko ? nie załapałaś się na tanie akcje? i teraz nie wiesz czy kupić ?będziesz wkrótce kupować wyżej.To nie inwestycja na 1 miesiąc - tylko na kilka bynajmniej.
Jakoś tego nie widać. Już kończy się tydzień po majówce i co? Nawet 20 groszy nie zaatakuje. Nie pisz z Caps Lockiem bo sprawiasz wrażenie rozhisteryzowanego wariata.
No jak widać brak info kto zabrał 7 mln akcji oraz innych komunikatów świadczy raczej ,że w spółce nic się nie dzieje.Trzeba to sobie jasno powiedzieć.
Owszem duże bo karą dla spółki może być spadek kursu plus ewentualnie jeśli ktoś zgłosi ,że już powinien po rejestracji pojawić się komunikat kto to przejął ...raczej powinien być już komunikat raczej ( na 100 % nie wiem)........
a tak konkretniej nie zdziwiłbym się jakby kurs dziś spadł do tych 12-13 gr , bo nic się jak widać nie dzieje w spółce ...gdzie te lampy , gdzie nowe kontrakty(jak są) itp ................cisza a tu faktycznie lato się zbliża.
Dnia 2013-05-17 o godz. 19:16 ~jak chcesz... napisał(a):
> czekaj dalej...
a a co w 1 miesiąc miały być zyski gigantyczne? spółka dopiero zaczęła w zasadzie nowa działalność ...na efekty trzeba poczekać co najmniej do wyników za II kw , a jeszcze lepiej po III kw coś można na temat spółki powiedzieć.
Twoja sprawa, jak Ty będziesz wchodził ja Ci sprzedam i to właśnie będzie moment o którym piszesz. Przecież nikt nie mówi że teraz masz brać, czekaj dalej...:)