• zamowienia dla wojska Autor: ~Stasiu [77.253.196.*]
    wiem, ze to temat, o ktorym super cicho na forach. nie pytam o szczegoly, bo sporo moge sobie sam wyszukac, pytanie jest o czas? jak myslicie - q3 tego roku realne?

cos tam juz startuje, ale nie wiem ile czasu takie procedury zajmuja
  • Re: zamowienia dla wojska Autor: passenger [95.50.19.*]
    Co startuje konkretnie? Masz jakieś info, to wrzuć.
    Inaczej szkoda czasu na plotki :]
  • Re: zamowienia dla wojska Autor: ~pouczenie [37.190.212.*]
    Nie.nie ma co wklejać,jak chcą ciszy,to niech ją mają...
  • Re: zamowienia dla wojska Autor: passenger [95.50.19.*]
    Dnia 2013-05-01 o godz. 09:42 ~pouczenie napisał(a):
    > Nie.nie ma co wklejać,jak chcą ciszy,to niech ją mają...

Jak nie ma co wklejać, to po co zakładasz wątek?Szkoda czasu Twojego i czytelników. Kurs od tego nie wzrośnie, a temat wojskowy już był poruszany, a dopóki nie ma konkretów, to nie ma o czym mówić.

Tym bardziej w ten sposób, który Ty to robisz, czyli insynuując, ze coś wiesz, ale nie powiesz ;)

Ja słyszałem, że niedługo będzie inwazja kosmitów, bo zabrakło im miedzi na ich planecie i kupią wszystko na pniu z ziemi, wiec jest szansa na wzrost na KGHMie, ale dokładnie nie mogę napisać kiedy to się stanie, bo sobie tego nie życzyli - boją się że spekulanci wykupią im akcje po taniości :>
  • Re: zamowienia dla wojska Autor: ~pouczenie [37.190.212.*]
    Dnia 2013-05-01 o godz. 17:53 passenger napisał(a):
    > Dnia 2013-05-01 o godz. 09:42 ~pouczenie napisał(a):
    > > Nie.nie ma co wklejać,jak chcą ciszy,to niech ją
    > mają...

Jak nie ma co wklejać, to po co zakładasz
    > wątek?Szkoda czasu Twojego i czytelników. Kurs od tego nie
    > wzrośnie, a temat wojskowy już był poruszany, a dopóki nie
    > ma konkretów, to nie ma o czym mówić.

Tym bardziej w ten
    > sposób, który Ty to robisz, czyli insynuując, ze coś wiesz,
    > ale nie powiesz ;)

A spojrzałeś chociaż na IP kto założył wątek,a kto Ci odpisał...??? Może sprawdź najpierw z łaski swojej,bo ja wątku nie zakładałem. Temat nie jest wzięty z kosmosu,więc o kosmitach nie musisz pisać,ale w firmie chcą spokoju,więc to uszanuj,ok...? Nikt tu nie chce naganiać,bo po co?
  • Re: zamowienia dla wojska Autor: ~what? [83.30.96.*]
    Wydaje mi się, że błędnie niektórzy podchodzą do tematu wojska - zakładają jako pewnik, że tylko oni startują i wygrają.... - a skąd taka pewność? Tutaj nie byłbym taki pewny, wystarczy, że udział w tym weźmie jakaś firma, któa już coś podobnego sprzedała USArmy...
    Patrząc na to, że podaż od dłuższego czasu króluje na tym papierze to takie wpisy (pytające jedynie o datę i całą resztę mające za pewnik) są obrzydliwym naganianiem w celu wywołania popytu i opchnięcia akcji... - takie jest moje zdanie
  • Re: zamowienia dla wojska Autor: ~eee tam... [37.190.212.*]
    bez przesady,nikt tu nie pisał,że na pewno dostaną.Wiadomo,ze pewne jest wtedy jak jest coś w garści,więc bez sensu ten ostry ton,spokojnie...
    dobrze,że startują w wielu projektach w różnych krajach,to zwieksza prawdopodobienstwo,ze coś wpadnie,ale każdy wie,że liczy się konkret, a nie startowanie,choć coś wreszcie od czasu do dczasu wpada,choć każdy by chciał by to były ciągle wielkości pokroju Wieliczki...
  • Re: zamowienia dla wojska Autor: ~Bush [91.94.215.*]
    Dnia 2013-04-30 o godz. 10:40 ~Stasiu napisał(a):
    > wiem, ze to temat, o ktorym super cicho na forach. nie
    > pytam o szczegoly, bo sporo moge sobie sam wyszukac,
    > pytanie jest o czas? jak myslicie - q3 tego roku realne?
    > cos tam juz startuje, ale nie wiem ile czasu takie
    > procedury zajmuja
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.