Sprzedałem dziś za 20,47 pln. Trzymałem od wiosny 2011 r. Korciło mnie kilka razy żeby sprzedać, ale wytrzymałem. M.in. dzięki Tobie, precz z debilami, dzięki za ciekawe linki i walkę z trollami-maryśkami. Powodzenia życzę :)
Dnia 2013-04-30 o godz. 11:50 ~Magnet napisał(a):
> Sprzedałem dziś za 20,47 pln. Trzymałem od wiosny 2011 r.
> Korciło mnie kilka razy żeby sprzedać, ale wytrzymałem.
> M.in. dzięki Tobie, precz z debilami, dzięki za ciekawe
> linki i walkę z trollami-maryśkami. Powodzenia życzę :)
milo mi ze ktos docenil moje wysilki, staralem sie jak moglem, rowniez zycze powodzenia
piekny zarobek a dodatkowo jeszcze dywidenda 15 maja, dlugo trzeba bylo czekac ale oplacilo sie
Dnia 2013-04-30 o godz. 12:24 ~Mxl` napisał(a):
> Ja trzymam dalej. Nic nie wskazuje na spadki w najblizszym
> czasie.
Mnie się wydaje taki scenariusz: wzlot na 25 zl - to tylko 20 % w dość krótkim termnie (takim jaki był od 15-20) potem kotekta do 20-21 jak było przy 20,50 tutaj zjazd był do 16,7 a następnie powrót do 25 i konsolidacja cenowa w granicach maxymalnej wartości spółki,
ogólnie taki scenariusz mi się widzi patrząc grupę chemiczną. mogę i zapewne się mylę zale jest trochę % do ugrania. a obroty wskazują że nie będzie problemu z płynnością spólki jezeli ktoś chce wyjść z pakietem.
Tutaj bedzie 50 zl w przeciagu 1,5-2 lat, a moze i wczesniej. Mialem sprzedac przy 15 zl (kupowalem ostatni pakiet za 11,50 zl), potem wstrzymalem sie, bo dobrze sie dzialo i ustawilem sie na sprzedaz przy 20,50 zl, ale ostatnio widze, ze jest parcie na papier i podnioslem do 25 zl (cale szczescie w pore, bo dzis juz bylbym bez akcji). Zobaczymy... Reszte akcji, tak jak wspomnialem, trzymam do 50 zl. Moi drodzy, warto papier trzymac i pomyslec o wiekszych zarobkach. Popatrzcie na historie Azotow - z 5 zl poszybowaly na ponad 60 zl. Tu bedzie podobnie i to w krotszym czasie niz na Azotach. Warto miec taka perspektywe, jesli ktos ma jaja, bo po drodze sporo pokus zeby zainkasowac juz kapuste.