• zdaje sie ze juz wszyscy bywalcy sprzedali Autor: ~precz z debilami [195.218.15.*]
    jw
  • Re: zdaje sie ze juz wszyscy bywalcy sprzedali Autor: ~Mxl` [85.179.128.*]
    czemu tak ci sie zdaje?
  • Re: zdaje sie ze juz wszyscy bywalcy sprzedali Autor: ~Magnet [89.230.182.*]
    Sprzedałem dziś za 20,47 pln. Trzymałem od wiosny 2011 r. Korciło mnie kilka razy żeby sprzedać, ale wytrzymałem. M.in. dzięki Tobie, precz z debilami, dzięki za ciekawe linki i walkę z trollami-maryśkami. Powodzenia życzę :)
  • Re: zdaje sie ze juz wszyscy bywalcy sprzedali Autor: ~precz z debilami [194.154.219.*]
    Dnia 2013-04-30 o godz. 11:50 ~Magnet napisał(a):
    > Sprzedałem dziś za 20,47 pln. Trzymałem od wiosny 2011 r.
    > Korciło mnie kilka razy żeby sprzedać, ale wytrzymałem.
    > M.in. dzięki Tobie, precz z debilami, dzięki za ciekawe
    > linki i walkę z trollami-maryśkami. Powodzenia życzę :)

milo mi ze ktos docenil moje wysilki, staralem sie jak moglem, rowniez zycze powodzenia

piekny zarobek a dodatkowo jeszcze dywidenda 15 maja, dlugo trzeba bylo czekac ale oplacilo sie
  • Re: zdaje sie ze juz wszyscy bywalcy sprzedali Autor: ~Mxl` [85.178.17.*]
    Ja trzymam dalej. Nic nie wskazuje na spadki w najblizszym czasie.
  • Re: zdaje sie ze juz wszyscy bywalcy sprzedali Autor: ~nolke [83.8.155.*]
    Dnia 2013-04-30 o godz. 12:24 ~Mxl` napisał(a):
    > Ja trzymam dalej. Nic nie wskazuje na spadki w najblizszym
    > czasie.
    Mnie się wydaje taki scenariusz: wzlot na 25 zl - to tylko 20 % w dość krótkim termnie (takim jaki był od 15-20) potem kotekta do 20-21 jak było przy 20,50 tutaj zjazd był do 16,7 a następnie powrót do 25 i konsolidacja cenowa w granicach maxymalnej wartości spółki,
    ogólnie taki scenariusz mi się widzi patrząc grupę chemiczną. mogę i zapewne się mylę zale jest trochę % do ugrania. a obroty wskazują że nie będzie problemu z płynnością spólki jezeli ktoś chce wyjść z pakietem.
  • Re: zdaje sie ze juz wszyscy bywalcy sprzedali Autor: ~wpe [89.68.144.*]
    Tutaj bedzie 50 zl w przeciagu 1,5-2 lat, a moze i wczesniej. Mialem sprzedac przy 15 zl (kupowalem ostatni pakiet za 11,50 zl), potem wstrzymalem sie, bo dobrze sie dzialo i ustawilem sie na sprzedaz przy 20,50 zl, ale ostatnio widze, ze jest parcie na papier i podnioslem do 25 zl (cale szczescie w pore, bo dzis juz bylbym bez akcji). Zobaczymy... Reszte akcji, tak jak wspomnialem, trzymam do 50 zl. Moi drodzy, warto papier trzymac i pomyslec o wiekszych zarobkach. Popatrzcie na historie Azotow - z 5 zl poszybowaly na ponad 60 zl. Tu bedzie podobnie i to w krotszym czasie niz na Azotach. Warto miec taka perspektywe, jesli ktos ma jaja, bo po drodze sporo pokus zeby zainkasowac juz kapuste.
[x]
POLICE 0,47% 8,54 2025-10-10 16:37:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.