• Obniżone zyski Dębicy Autor: ~sldo [5.184.116.*]
    Słynna Dębica (czyli Firma Oponiarska Dębica S.A.) należy do koncernu Goodyear, który posiada ponad trzy czwarte jej akcji (częściowo pośrednio - poprzez udziały w spółce Portfel Alliance Silesia I Sp. z o.o.). Dębicę kojarzy chyba każdy kierowca, albowiem jest to znany producent ogumienia samochodowego, w szczególności opon i dętek:

http://www.finweb.pl/firmy/przemysl/7968-przychody-debicy-nieco-spadly
  • Re: Obniżone zyski Dębicy Autor: ~Aga [178.43.226.*]
    Nie pisz o obiżonych zyskach tylko przychodach bo te pierwsze w stosunku do 2011 wzrosły!
    Nie myl tych pojęć - bo z taką wiedzą to kiepsko widzę Twoje inwestowanie na giełdzie.
  • Re: Obniżone zyski Dębicy Autor: ~waldi [83.9.11.*]
    spadamy haha tak jak pisałem.przychody spadną spółki w tym roku poniżej 1 miliarda zł. przemysł chemiczny w tym roku będzie w mocnym kryzysie. haha
    o wszystkim my tu decydujemy na Alejach Jerozolimskich haha robole nie dostaną podwyżki, na nic ich ten spór. niech się cieszą ze maja pracę bo winnym przypadku sprowadzimy pracowników z Wietnamu i Chin haha
  • Re: Obniżone zyski Dębicy Autor: ~Aga [83.26.191.*]
    Waldi, zachowujesz się tak jakbyś sprzedał akcje i teraz na głowie stawał by nagadywać na spadki by coś jeszcze taniej kupić. Desperacja ?
  • Re: Obniżone zyski Dębicy Autor: ~waldi [79.185.111.*]
    Aga ja tu mam parę tysięcy akcji Dębicy do kilkunastu brakuje mi tylko tylko haha. na wzrostach już mi nie zależy , bardziej na dokręceniu śruby biednym haha. wystarczy mi jak raz pojadę na noc na Okęcie to przy dobrym szczęściu, rok mogę nie pracować haha.
[x]
DEBICA 0,60% 83,90 2026-03-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.