ok 2012 to już przeszłość. Niebawem czeka nas raport na 1Q. Jestem ciekawy jaki on będzie. Uważam,że spółka osiągnie około 1,8 mln przychodu i 180 tys. zysku netto. Niech każdy walnie swoje prognozy, a 15 maja zobaczymy kto będzie najbliżej. Jestem ciekaw jakie prognozy walną pesymiści na tym forum. Fajnie byłoby jakby się wypowiedział również nowy forumowicz "js"
p.s. jestem ciekaw jak szybko odpisze jkl i jemu podobni.
Dnia 2013-04-28 o godz. 12:59 ~ak napisał(a):
> "js" raczej nie może się wypowiedzieć...
> nieźli z was analitycy skoro nie rozszyfrowaliście
> inicjałów 😃
naganiacze na spady straszą spadkiem przychodów, bo nie rozumieją, że spółka pozbywa się niskomarźowej sprzedaży
jednocześnie Netwise przestawia się na bardziej dochodowe projekty
w mojej opinii ta konwesrsja :) może potrwać 1-2 kw
rok 2013 powinien byc lepszy niż 2012 :)
Zarząd Netwise S.A. (dalej "Spółka") informuje, iż Spółka zrealizuje do końca maja 2013 roku we współpracy z firmą Infomex Sp. z o. o. z siedzibą w Żywcu projekt, którego przedmiotem jest budowa zapasowego centrum danych, o łącznej wartości około 3 mln zł.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt. 1) oraz pkt. 2) Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"
666
jeszcze trochę się powkręcasz ze swoimi głupawkami i znou wygadasz jakieś techniki spółdzielni, w której klepiesz na akord :)
chyba, że miszcz cenzuruje twój akord przed wysyłką na forum :)
ale liczę, że może uda ci się przemycić na forum coś od siebie i będzie twoja kolejna wtopa :)
Zakres działania bardzo podobny do np. Comarchu, ktory dzial 5 lat, jest na rynku głównym i sporo stresów dostarczył akcjonariuszom, dopiero teraz lekko wychodzi na prostą.
Dnia 2013-04-30 o godz. 14:34 ~Autor napisał(a):
> Zakres działania bardzo podobny do np. Comarchu, ktory
> dzial 5 lat, jest na rynku głównym i sporo stresów
> dostarczył akcjonariuszom, dopiero teraz lekko wychodzi na
> prostą.
Dzięki Autor za info.
m.in. jkl nie mógl załapać przewagi konkurencyjnej Netwise nad innymi firmami. Potwierdzileś fakt, że konkurencja odstaje od Netwise na polu CRM i akcjonariusze konkurencji mogą przeżywać sters :)
W 2012 roku Netwise po raz trzeci z rzędu zdobył tytuł Partnera Roku w zakresie Microsoft Dynamics CRM. Czyli nie Comarch, a Netwise :) Netwise dystansuje konkurencję na polu CRM. To Netwise wygrywa po raz trzeci rok w rok :)
Dnia 2013-05-10 o godz. 16:22 ~wodzirej napisał(a):
> Kłamczuszki przestańcie już kłamać bo wam nosy rosną:)
Oj ty , dzidziusiu . Twoja ulubiona bajeczka na dobranoc . Miało być merytorycznie o spółce a ty o nosach .. Tak nie może być ..Tylko merytorycznie ...
Dnia 2013-05-13 o godz. 16:21 ~wodzirej napisał(a):
> A może sam miszczu wklejek uników i podbitek uraczy nas
> swoją prognozą ?? :)
No tak nie można .. Skoro zarząd się boi podawać prognoz to nie oczekujcie tego od innych forumowiczów .. Teraz to już mały geniuszu całkowicie sobie nie radzisz z tą nagonką ..
Przykro mi to mówić ale pogrążasz się ..Drobnica tego nie kupi a ty zostaniesz z papierem .
Dnia 2013-05-13 o godz. 16:29 ~wodzirej napisał(a):
> ,,Twierdzisz ciągle, że zarząd się czegoś boi, że nie
> publikuje prognoz i przed nią złe perspektywy.
Odpowiedź
> mi na pytanie. Skoro jest tak źle jak twierdzisz to skąd
> spółka będzie miała 500 tys. złotych (gotówki) na wypłatę
> dywidendy? ,,
Te pytanie wydaje ci się być znajome??
To
> ci podpowiem:) To jedno z wielu pytań, które unikasz:)
Cały dzień tłumacze ci , że źle podchodzisz do nagonki a ty ciągle swoje ..Wiem to moja wina niepotrzebnie cię chwaliłem ...
I jeszcze nie wiesz skąd spółka będzie miała 500 000 zł. na wypłatę dywidendy .. Ocknij się geniuszu ..