• Wy chyba wszyscy nie macie co robić... Autor: ~js [91.239.254.*]
    Zauważyłem te wątki i wymiotować mi się chce. Zarówno od naganiaczy, którzy zachowują się żałośnie i nie mają nic wspólnego ze spółką, jak i odganiaczy, którzy na siłę chcą coś zmanipulować, ale nie bardzo wiedzą cokolwiek o Netwise.

Idźcie chłopaki do domów, a jak będziecie mieli coś konkretnego do powiedzenia (po obu stronach), to wróćcie. A my skupimy się na pracy i dbaniu o spółkę, bo najbardziej w naszym interesie jest, żeby w niej zarabiać.

jkl, antywise i inni: nie pasuje Wam coś, to nie kupujcie. Jest tyle spółek na NC, że na pewno coś znajdziecie. I pewnie po 10gr się uda.

szaman, wodzirej, karbi, NTW: nie ośmieszajcie już siebie i spółki i nie piszcie z tego samego IP ciągle o nagrodach i wyróżnieniach, bo spółka zdobędzie pewnie jeszcze niejedną nagrodę i niejedno wyróżnienie. A naprawdę nie tylko nagrody świadczą o sile tego typu organizacji. Ale trzeba by rozumieć najpierw czym się zajmujemy, żeby to móc ocenić.

Pocałujcie się wirtualnie na pożegnanie i przenieście te wątki na nk, fotka.pl, albo sympatia.pl - tam takie dyskusje powinny pasować.

Pozdrawiam hejterów i naganiaczy.
  • Re: Wy chyba wszyscy nie macie co robić... Autor: ~maniek [87.207.148.*]
    wreszcie jakiś głos rozsądku... niezła piaskownica się tu zrobiła nie wiedzieć czemu...
  • Re: Wy chyba wszyscy nie macie co robić... Autor: ~Antywise [46.7.102.*]
    Ales glu... Wiadomo czemu. Runicom ma tu swoje slupy to i zrobilo sie wesolo.

Chcesz to kupuj od nich fraj...
    Zawsze piszesz tak 'madrze'. Az milo cie posluchac. Tylko tak naprawde, nie wiem co masz do powiedzenia o Netwise i akcjach Runicomu po 10 gr.

Oj madrala z ciebie starszna !!! Dlugo myslales zanim, napisales te swoje wypociny?
  • Re: Wy chyba wszyscy nie macie co robić... Autor: ~js [89.76.40.*]
    Wiesz, antywise, Ty masz jakiś problem ze sobą. Ja nie polemizuję z Tobą zupełnie, a Ty atakujesz. Nie czujesz się pewnie nawet w internecie? To już bardzo źle. Oj, bardzo :).

Nie piszę "zawsze" mądrze, a Ty nie znasz mnie, więc nie wiesz jak piszę i co piszę. Zważywszy na fakt, że na takich forach piszę po raz drugi. A nie wydajesz się kimś, kto czytał coś innego, co napisałem.

Co mam do powiedzenia o Netwise? Tak się składa, że z całą pewnością najwięcej.

Popatrz, poanalizuj. Pójdź po poradę jak czytać tekst pisany. Przestań mylić pojęcia - nie napisałem nic o akcjach Runicomu po 10gr, a Ty to tak cytujesz. Wymóżdż się i zmień forum na jakieś o suplach, albo na fotkę, jak już proponowałem.

A później zapraszam do siedziby spółki, albo na WZ merytorycznie pogadać, jeśli przekraczasz próg w akcjonariacie.

Pozdrawiam.
  • Nie musi mnie Pan pouczac co mam robic ze swoim czasem Autor: ~Antywise [46.7.102.*]
    Drogi Pani js,

Pozwoli Pan, ze sam bede decydowal co robic ze swoim czasem. Jak rozumiem w Polsce jest nadal swoboda wypowiadania. No chyba, ze nie dotyczy to Netwise i powiazanego z nia Runicomu.

Nich Pan przeanalizuje moje wpisy. Nie napisalem, ze Netwise jest zla spolka. Jest spolka PRZEWARTOSCIOWANA jak wszystkie spolki na NC w dniu debiutu.

Trudno sie tez zgodzic, aby jedna firma, np. Runicom mogla zarobic ok. 7000% w dniu debiutu. Nie wiadomo, co ta spolka wniosla do Netwise, aby dyskontowac takie zyski w pare miesiecy. Swiadczy to tylko o tym, ze nie sznuje sie tu drobnych inwestorow, ktorzy maja kupowac akcje nie pytajac o nic. Ci co zainwestowali do tej pory w akjce firm powiazanych z Runicomem nie maja powodow do radosci, np. FUTURIS obecna cena akcji 3 gr podczas debiutu 90 gr. Jaki to jest zysk dla akcjonariuszy ? No chyba nie 7000%?

I jeszcze jedno, wykazuje sie Pan totalna nieznajomoscia regulaminow WZ. Nie musze przekroczyc progu w akcjonariacie (nawet nie wiem o jaki prog Panu chodzi), aby uczestniczyc w WZ. Wystarczy mi jedna akcja. Postaram sie byc na nastepnym WZ i zadac te same pytania, ktore zdaje na tym forum. Ciekawe czy dostane 'madre' odpowiedzi.

Bede nadal przestrzagal drobnych akcjonariuszy przed inwestowaniem w spolki, na ktorych zarabia tysiace procent jakies firmy. TO NIE JEST NORMALNE !!!

Pozdrawiam
  • Re: Wy chyba wszyscy nie macie co robić... Autor: ~NTW [31.61.72.*]
    Udzielając się na forum moim celem było przede wszystkim merytoryczna rozmowa na temat sytuacji Netwise S.A

Osobiście uważam Netwise za spółkę bardzo silną z wielkimi możliwościami.

Jestem szczęśliwym posiadaczem tych akcji i chciałem wymienić swoje zdanie z innymi.

Lecz nie mogłem stać obojętnie widząc jak jkl, 666,Antycośtam opluwają spółkę.

Pisząc nie prawdę!!!

Sam widziałeś ~js~ jak na twojego bez stronniczego posta reaguje Antycośtam.

I tak samo jest z jego kolegami ~~jkl~~ i 666.
    O jakiej nieprawdzie piszesz drogi slupie Runicomu. Czy Runicom kupowal po 10 gr?

TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prawda jest taka, ze ta spolka jest przewartosciowana jak wszystkie spolki NC na debiucie.

To jest chore, ze ktos chce zarobic 7000% w pare miesiecy/tygodni.

Pisze to, aby przstrzec naiwnych, ktorzy mysla, ze zarobia tu jak Runicom.

Rozumiem, ze jestes na prowizji od Runicomu i zalezy Ci aby opchneli te 250 tys akcji po jak najwyzszej cenie. Ale dlaczego glupim leszczom z NC. Nich szukaja frajerow gdzies indziej.
  • Re: Wy chyba wszyscy nie macie co robić... Autor: ~js [195.128.229.*]
    Antywise,

Nie znasz w ogóle realiów i rozpuszczasz nieprawdziwe informacje. Runicom nie kupował po 10gr o ile sobie przypominam, bo w listopadzie 2011 kupili 15% Netwise za ok. 200 tys PLN. Jak to Ci się przelicza na te Twoje "10gr"?! Nijak. A taka jest prawda.

Tutaj jest opis transakcji: http://inwestycje.pl/new_connect/Runicom-S.A.-objal-15-udzialow-w-spolce-Netwise;148590;0.html

Przestań więc szerzyć nieprawdę, pisząc, że kupowali po 10gr...

Pozdrawiam,
    js

• Re: Wy chyba wszyscy nie macie co robić... Autor: ~Antywise [147.252.213.*]
    js,
    Prosze mi wskazac strone DI gdzie jest zawarta ta informacja.

Ja opieram sie na oficjalnych dokumentach gieldowych a nie doniesieniach prasowych lub internetowych.

Np. DI str 28
    RUNICOM Spółka Akcyjna – obejmuje 191.000 (sto dziewięćdziesiąt jeden tysięcy) akcji po
    0,10 (10/100) złotego, o łącznej wartości nominalnej 19.100,00 (dziewiętnaście tysięcy sto)
    złotych,

Niech Pan uwaza co Pan pisze !!!!

Pozdrawiam,

[x]
NETWISE 0,00% 62,00 2023-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.