eskulapku do świnoujścia na wolny wekend mam dom na promenadzie GOPLANA po 45 zl od głowy są miejsca ja jutro jadę zabieraj żonę drobnicę do worka i w drogę nie katuj sie systemem dzwonilem pogoda super misiu może ty doklepiesz do nas
Mam nadzieje Panie Eskalup, że wszystko wporzadku i wyjdzie Pan z problemow czy to finansowych czy zdrowotnych, nie wiem w czym problem, ale mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy,
Krystio2
Zus nawet nie wezwał na komisję po odwołaniu tylko podtrzymał poprzednią. Teraz muszę do sądu, ale wcześniej robię tomograf, może wniesie coś do sprawy. Jak na razie zdrowie wysiada.
Powiem tak , spółką są wszyscy zmęczeni i ci co byli niecierpliwi ja juz sprzedali . Nic w zyciu sie nie dzieje i ktos ten papier skupil , Ale nie wróże jej najlepiej ,chyba ze ludkowie pójdą z trendem, robic taki przerób i miec taki zysk to albo z nami wala w bambuko albo cos tu nie tak,
Panie Esqulap nie mozna sie NIGDY poddawac - starac cieszyc sie z malych rzeczy ... jesli bedziesz mial ochote napisz na parkiecie na priv podaj mi swoj login w razie czego