• wywiad z prezesem ABC DATY Autor: ~to.ten [193.105.251.*]
    "Mamy obecnie dwa zaawansowane projekty akwizycyjne na rynku krajowym, jednak tu ze względu na specyfikę tego rodzaju negocjacji niestety szczegółów podać jeszcze nie możemy. Potencjalne akwizycje będą związane z rozszerzeniem portfolio produktów i kanału dotarcia do klientów. Nie będą to projekty, które jakoś istotnie obciążyłyby nasze finanse" - powiedział Biedrzycki.

Co o tym myślicie? Możliwe że chodzi o nas?

• Re: wywiad z prezesem ABC DATY Autor: wiadereczko [159.245.16.*]
    Jak mają colorovo to po co im Black point?
  • Re: wywiad z prezesem ABC DATY Autor: ~to.ten [83.4.65.*]
    może i mają ale jak ta marka prosperuje to już nie wiadomo. Ja tworzyli tą markę zapowiadali że chcą zdobyć 40 % rynku w ciągu dwóch lat. A tego bez przejęcia nie byliby w stanie osiągnąć.
  • Re: wywiad z prezesem ABC DATY Autor: ~szefunio [81.206.215.*]
    Myślę że jak by chcieli przejąć B.P. to zrobili by to przed fuzją ze SCOT. SCOT nie jest im do niczego potrzebny.
  • Re: wywiad z prezesem ABC DATY Autor: ~to.ten [83.4.65.*]
    w wypowiedzi prezesa można wyczytać że szukają dodatkowego kanału dotarcia do klienta a więc tego czym się zajmuje tak naprawdę SCOT.
    Ale i tak główną wartością ewentualnego przejęcia byłaby marka blackpoint i printe bo powtarzam jeszcze raz nikt nie wie jak tonery colorovo się sprzedają , jedynie wyczytałem że wyrózniają się wysoką marżowością czyli prawdopobnie nic poza tym.
    ABC Data jest pod tym względem słabiutka w porównaniu z innymi dużymi dystrybutorami
[x]
BLACKPOIN 0,00% 0,37 2025-09-26 11:13:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.