Wyniki Grupy Warimpex za rok 2012 prezentują się dość niejednoznacznie. Zapewne zrobią wrażenie na kimś, kto spogląda na przedsiębiorstwa głównie przez pryzmat tego, ile zarobiły na czysto: oto bowiem skonsolidowany wynik finansowy netto za rok 2012 wyniósł w Warimpexie 9,665 mln euro, co w porównaniu z rokiem 2011 stanowi wzrost znaczny, bo aż o 34 proc. Co więcej, całościowy wynik netto wzrósł prawie dwukrotnie, osiągając poziom 12,47 mln euro...:
Co piszą na portalu-ach ,ale to niczego kompletnie nie wnosi ! Jeżeli nie ustawiacie zleceń po obu stronach to się nie dziwię że nie wiecie o co chodzi .Liczyłem że dzisiaj zaliczymy przynajmniej 5,70 -5 ,90 pln. ale ni ch....a. Dzisiaj do 9,09 widły były 4 razy ale nic z tego nie wynikło ani 1-akcja nie poszła-ściema trwa- bo jak ten cyrk można nazwać ? Nie wiem na co liczą te Buraki że im oddam po 5,42 5,20 pln ??? mogę oddać kilka tys. alle nie więcej !!! Zaraz cuś wywalę żeby podbić kurs-lepsze 5,20 niż 5,09 pln. Pisałem wam w styczniu że 6 z przodu szybko NIE ZOBACZYCIE !!! pozdrawiam