Zaczynamy platne naganianie na wzrosty pierdzidupki.
Likwidacja bliska,90 mln(22mln euro x 4) to nie pieniądze,ulica ubrana i podbija cene,prezes sprzedał akcje za 26 tys zł s styczniu.,nic nie robią,nie mają pomysłów.
O to chodzi płaczki.
ALE PRAWDA JEST,ŻE ROŚNIE I BĘDZIE ROSŁO.
SYTUACJA SIĘ DIAMETRALNIE ZMIENIŁA .
NOWA JAKOŚĆ NADCHODZI.
Naganianie to zaczął pan jako RER" dzidziusiu "~RER [80.239.243.*] 2013-04-12 08:09 tuż przed warostem a obecnie jesteś pan jako BER. Przyznaję racje, napędziłeś strachu pogłębiając korektę co było widoczne po kursie i takie sytuacje co niektórzy wykorzystali. Ps jakbyś nie wiedział 22x4=88 a 2 brakujące do 90 zarezerwowałeś dla siebie?. jak dla mnie to dzielisz skórę na żywym niedźwiedziu.
jestam stary ,zchorowany,palce po klawiaturze mi ze strachu latają.NIe wiem co pisze.Liczę euro po 4 zł a nie po 4,15.Naganiam na wzrosty ale emeryturę mam małą 4tys i trza jakoś za płatne posty dorobić.Widzę żę spółka wychodzi na prostą a to demencja starcza.
Giełda uczy bardzo szybko skromności. W pana przypadku to fałszywa skromność, przyznaję laikiem to pan nie jest, a przed wyjazdem na wakacje życzę wymiany po 4,0 zł za euro, to będzie równy 1 tyś. euro.