nie spodziewałem się takiego łomotu. Niestety powrót powyżej 4 może potrwać bardzo długo. Wygląda że będziemy trzymani z niskim kursem aż nie odbiorą wystarczającej ilości akcji. Generalnie słabo to wygląda.
za szybkie spadki zeby dlugo lezal strasznie zalezy im na czasie.druga sprawa to bankructwa tez nie przewiduje bo z takim zaangazowaniem w akcje raczej w druga strone by pedzilo.
nie narzekajcie tak , co roku są zwały i trzeba poznać choćby podstawy AT aby nie zostać z ręką w nocniku , prawdopodobnie to już koniec spadków na tym papierze i jutro lub niebawem ruszy na północ ))
Guru naszej giełdy p. R.K. utopił sporo kasy spekulując papierami Calatrava Capital, Rubicon Partners i Greeneco, musi się więc teraz odegrać grając na swoich spółkach
- na zniżkę, a potem na zwyżkę ;)
lubicie się pocieszać tak już od kilku lat.Miałem to samo póki nie wywaliłem,teraz obserwuje i ciężko mi znaleźć argument za.Żadnego info o produkcji,tym bardziej o sprzedaży.
kuzwa po hust wyciagali to gow....o na 5zeta!!!! bylo w kanale 2-3zeta i bylo ok....teraz cyrki robia .nie dac sie wyleszczyc i nie sprzedawac bo nikt normalny nie sprzedaje w takiej cenie ...