• żal dupę sciska... Autor: ~wolf [84.10.84.*]
    nie spodziewałem się takiego łomotu. Niestety powrót powyżej 4 może potrwać bardzo długo. Wygląda że będziemy trzymani z niskim kursem aż nie odbiorą wystarczającej ilości akcji. Generalnie słabo to wygląda.
  • Re: żal dupę sciska... Autor: ~gosc [89.74.109.*]
    za szybkie spadki zeby dlugo lezal strasznie zalezy im na czasie.druga sprawa to bankructwa tez nie przewiduje bo z takim zaangazowaniem w akcje raczej w druga strone by pedzilo.
  • Re: żal dupę sciska... Autor: ~Michał [77.254.175.*]
    nie narzekajcie tak , co roku są zwały i trzeba poznać choćby podstawy AT aby nie zostać z ręką w nocniku , prawdopodobnie to już koniec spadków na tym papierze i jutro lub niebawem ruszy na północ ))
  • Re: żal dupę sciska... Autor: ~rafi [89.75.190.*]
    Guru naszej giełdy p. R.K. utopił sporo kasy spekulując papierami Calatrava Capital, Rubicon Partners i Greeneco, musi się więc teraz odegrać grając na swoich spółkach
    - na zniżkę, a potem na zwyżkę ;)

• Re: żal dupę sciska... Autor: ~an [79.185.65.*]
    lubicie się pocieszać tak już od kilku lat.Miałem to samo póki nie wywaliłem,teraz obserwuje i ciężko mi znaleźć argument za.Żadnego info o produkcji,tym bardziej o sprzedaży.
  • Re: żal dupę sciska... Autor: ~ed [159.205.138.*]
    kuzwa po hust wyciagali to gow....o na 5zeta!!!! bylo w kanale 2-3zeta i bylo ok....teraz cyrki robia .nie dac sie wyleszczyc i nie sprzedawac bo nikt normalny nie sprzedaje w takiej cenie ...
[x]
ONESANO -2,77% 0,63 2026-05-26 11:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.