Uważam że przy długo utrzymującej się zimie w tym roku ,sprzedaż powinna wzrosnąć o około 60-70 %w porównaniu z ubiegłym rokiem,do tego jeszce spadające ceny surowców co powinno obniżyć koszty produkcji.75 % wytwarzanych akmulatorów jest eksportowanych do innych krajów ,więc nie ma zagrożenia z domniemaną dewaluacją hrywny.
Wysłanie i wstępne zatwierdzenie projektu otwarcia nowej produkcji akumulatorów litowo jonowych wiąże się z dobrą kondycją spółki , ale tego dowiemy się po raportach 29 kwietnia,oraz wyników za 1kwartał 30 maja.
Tylko w 2012 ponad 50 wdrożeń w produkcji nowych rozwiązań technicznych, które są chronione patentami. Ukraińscy eksperci "VESTA" mają wieloletnie doświadczenie w produkcji baterii, rozwoju i uruchomienia nowych przedsiębiorstw w branży.
Ja obstawiam na wzrost do 1,34 i jest to moim zdaniem opór na póżniejsze wzrosty
dla mnie ten dzisiejszy raport jest mniej ważny, czekam za ten za IQ'13. Zobaczymy czy długa zima pomogła sprzedaży.
A jak urośnie ładnie to podjadę do Ciebie na to piwko, w sumie miasto to samo więc blisko będzie
Pozdr
Dnia 2013-04-30 o godz. 09:22 artkar napisał(a):
> lew no to teraz masz mocne sprzedaj. Eh i nawet nie ma komu
> sprzedać
No nie wiem co teraz jest ale ja dokupiłem i u mnie wychodzi CZEKAJ!!!
Teoretycznie najbliżej był maxilopez, ale trudno powiedzieć by strzał 86 groszy był bliski wynikowi. Tym nie mniej jest to najbliższy rzeczywistości wynik. Piwo jest do odebrania.