• Czas kupować Autor: ~Inwestor [95.50.190.*]
    Po takich spadkach, to chyba czas już zacząć zakupy. Ileż może spadać. ?
    Pytanie jest inne . Do jakiej ceny jest w stanie podskoczyć Skotan teraz.?
    A może będzie będzie jak na Krezusie . Zjazd z 20 na 14 zł i z powrotem na prawie 20zł. A może czekają nas tu wzrosty jak na IFC - w piątek po 17 gr, dziś po 26 gr. Ile to %. 50-60%.

Co to tym sądzicie Zacni Inwestorzy?
  • Re: Czas kupować Autor: ~xyz [79.191.198.*]
    monia miała rację skotan to przydupas krezusa i do pięt mu nie dorasta
    rzygać się chce patrząc jak Karkosik zeszmacił skotana który miał być jego oczkiem w głowie
    Karkosik upodabnia się do Patrowicza nie może zapanować nad tym co się dzieje w jego spółkach
  • Re: Czas kupować Autor: ~Reignman [62.121.83.*]
    Zdecydowanie to jeszcze nie ten czas. Romek lubi przytopić skotka a jeszcze nie zanurzył nawet ramion.
  • Re: Czas kupować Autor: ~vvv [83.29.170.*]
    w maju może być grubo, w sensie na +, puki co nadal wywalają na gwałt jak tylko szeroki jest na czerwono...
  • Re: Czas kupować Autor: ~wolf [84.10.84.*]
    ja myślę że trzeba brać
  • Re: Czas kupować Autor: ~ttymin [81.190.36.*]
    Kto sprzedaje a kto kupuje? Trochę to za długo idzie kierunek w jedną stronę.A ja myślałem ,że po piątce dalej będzie unosić się do góry.Trochę trzeba będzie poczekać.
    zaraz dziad ścignie impexa...
    teraz to wygląda to tak, że zjazd na ok. 1.60 odbicie w okolice 2.5 i znów zjazd tym razem na 1.10 lub powrót na 5.00

gdybać każdy może, jeden lepiej drugi gorzej...
  • Re: Czas kupować Autor: ~Rezus [87.204.56.*]
    To już istna gehenna na tym papierze.
    dzwonił ktoś do prezesa ?
    ale ktoś to kupuje...
  • Re: Czas kupować Autor: ~Michał [77.254.175.*]
    to b dobry poziom na moje zakupy..tu oczekuje odwrotu
    dziad niech sam kupuje swoją perełkę chyba nikt się nie spodziewał że ten szuler tak zeszmaci skotana pies ich jebał
    Nie pierwszy i nie ostatni raz. Przystosuj się albo giń
  • Re: Czas kupować Autor: ~Michał [77.254.175.*]
    mało mało wpadło..interesuje mnie walorek poniżej 1.85
    Spokojnie, zdążysz. Nóż jeszcze spada.
    no to impex ścignięty... brawo skotan, dawaj dawaj...
  • Re: Czas kupować Autor: ~jeszcze [31.11.255.*]
    jeszcze w tym roku za skotana 6zł
  • Re: Czas kupować Autor: ~lul [83.3.218.*]
    Dnia 2013-04-24 o godz. 09:31 ~jeszcze napisał(a):
    > jeszcze w tym roku za skotana 6zł

no to jedziem na te 6 zeta
  • Re: Czas kupować Autor: ~xyz [79.191.173.*]
    Karkosik skutecznie zniechęcił akcjonariuszy do kupowania skotana
  • Re: Czas kupować Autor: ~vvv [83.26.254.*]
    zarząd tej cudownej spółki zachęcić chciał swoimi mega zakupami w okolicy 2.60 przyszłych inwestorów, aby ci nabywali te wspaniałe akcje. jak widać teraz spuszczają kursy coraz niżej i niżej, aby właśnie te same osoby oddały ze stratą... jak na moje oko zakrawa to pod krętactwo i oszustwo aby było komu opchnąć papier po wyższej cenie... to co się na tej spółce wyrabia przechodzi wszelkie ludzkie pojęcie... KNF nic nie widzi? Prezik nic nie powie no bo po cóż ma się publicznie jąkać i jeszcze większy wstyd sobie robić (choć już o wiele większy to raczej trudno) Pawełczak ma średnią akcji cos ok. 1.80 (ale mogę sie mylić więc proszę sprawdzić), czyli jak na razie nie jest stratny na tym co ujawnione i o czym wiemy... A ilość akcji jaką mógł mieć pośrednio pewnie poszła dawno po 4-5 zł... i takie tu mamy kółko graniaste w którym Karkosik bawi się z Pawełczakiem, Sobczakiem i całą resztą bandy, śmiejąc się pewnie do rozpuku ze strat mniejszych akcjonariuszy....

Ale to tylko moje przemyślenia, a jeśli ktoś z zarządu lub bliskich mu osób to przeczyta, niech wie, że to nie są broń Boże oskarżenia, lecz jedynie próba zrozumienia tego co się tutaj wyczynia....
  • Re: Czas kupować Autor: ~xyz [79.191.173.*]
    Pawełczaka rozliczyć z projektów przyzwoitość nakazuje informować akcjonariuszy w jakim momencie badań jest spółka ale on ma to gdzieś nie szanuje inwestorów tylko udaje że pracuje
  • Re: Czas kupować Autor: ~konpod [5.226.70.*]
    Ewidentnie któryś z udziałowców wyrzuca akcje w rynek. Ulicy przyczynia się do spadków ale w mniejszym stopniu. Pytanie do jakiego poziomu będą wywalać?
[x]
ONESANO -5,69% 0,63 2026-05-22 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.