To może być szybciej niż myślisz.
Jak długo można jechać na "infach" typu "w ciągu 12 misięcy być może coś tam uzgodnimy w sprawie gruntu" czy na przetasowaniach we władzach?
Przecież widać, że to nic nie pomaga. Po wczorajszym wystrzale na podpuchę, na którą trochę ludzi dało się nabrać dzisiaj powrót do bazy. I wcale się nie zdziwię jak będzie jutro 0,3x.
Jest realizowany jakiś kontrakt? A może podpisany jakiś nowy? Projekt biogazowni? Pozwolenie na budowę (na czyim gruncie? jakaś wieloletnia umowa dzierżawy?) jest może? Może chociaż Wratislavia zapłaciła wszystko?
Naganiaj awe-Pinokio na wzrosty, naganiaj dalej razem ze swoim przyjacielem vvu. Nic to nie pomoże. Po tym jak poleciłeś tu ludziom MTC i MDEV które pojechały ostro w dół to jesteś tak samo wiarygodny jak... BGE po wynikach za Q4 2012.
A co do BGE to na stołkach tylko tyłki się pozmieniały. Tym razem ciemny lud tego nie kupił. Zobaczysz co tu się będzie działo po wynikach za Q1 2013.
Trutu-tutu trąbka z drutu. Twojego gadania a'la Pawłowski już nikt tu nie będzie słuchał. Wiem, że chcesz rozpaczliwie wyjść z MTC bo - jak sam się pochwaliłeś - wpakowałeś tam większość zysku z BGE i ... żopa. Na BGE podobnie odkupiłeś i zaczynasz naganiać na wzrosty bo nie możesz wyjść bez straty. Taki z ciebie mądrala awe. I to by było na tyle.
Dnia 2013-04-24 o godz. 10:50 ~Niki napisał(a):
> Trutu-tutu trąbka z drutu. Twojego gadania a'la
> Pawłowski już nikt tu nie będzie słuchał. Wiem, że chcesz
> rozpaczliwie wyjść z MTC bo - jak sam się pochwaliłeś -
> wpakowałeś tam większość zysku z BGE i ... żopa. Na BGE
> podobnie odkupiłeś i zaczynasz naganiać na wzrosty bo nie
> możesz wyjść bez straty. Taki z ciebie mądrala awe. I to by
> było na tyle.
Czytajac twoje wpisy to jestes wybitnym graczem, na pewno nie inwestorem wszystko kupujesz w dolku a na szczycie sprzedajesz
I tu się mylisz. Są i straty i zyski. Jak to u większości. Natomiast nie przechwalam się i nie piszę, żeby kupić jakieś akcje bo każdy 1000 złotych da 5 razy tyle. Jak napisałem o EKG to było poniżej 80 groszy. Teraz jest więcej i co z tego? Nie jestem dumny i blady, że teoretycznie (bo nie sprzedałem) zarobiłem choć cieszę się, że nie jestem do tyłu. Jak sprzedam i zarobię to się będę cieszył.
Moja rozczochrana bardzo spokojna. Ale twoja to chyba nie bardzo. A ludzi żeś nagonił na te dwa M-trupy pyszałku i ... spłonąłeś na stosie własnej pychy.
Ludzie dajcie sobie siana z tymi akcjami, jest tylko rezygnacja starego zarządu wraz z prezesem i nic poza tym.............brak kontraktów , biogazownii itp. a naród sie podniecił , bo prezes zrezygnował ehhh
Gościu ty to jakiś nawiedzony jesteś. Weź ciężkie koło i się ..nij w czoło. Chcesz kupować to bierz z prawej albo kup ze 100 kilo powoli i uwal kurs to odkupisz taniej. Kwękasz, kwękasz i nic z tego nie wynika - kurs dalej nie leci, spadki się zatrzymały koniec. Jesteś taki sam jak jurek - wypisujesz głupoty, z których kompletnie nic nie wynika.